Ervaar Hanzestad Kampen

Zoekt u een leuk bedrijfsuitje in Overijssel? Kom het kantoor uit en ga het water op! Aan boord van de zeilschepen van NAUPAR kunt u eens even helemaal uitwaaien. In de Hanzestad Kampen vindt u een unieke locatie voor een uitje met collega’s.

Arrangement of op maat

U bepaalt zelf wat voor bedrijfsuitje u gaat maken. Wilt u een actief uitje maken of een kiest u liever voor een ontspannen dagje weg met collega’s? Wat u ook kiest, u bent er gezellig met het hele team op uit. Met de arrangementen van NAUPAR heeft u een kant en klaar all inclusive programma in en vanuit de haven van Kampen. Heeft u uw eigen idee over de invulling van uw bedrijfsuitje in Overijssel? Bespreek uw idee met één van onze medewerkers!

Traditionele zeilschepen voor een dagtocht

Bekijk alle

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor bedrijfsuitjes van en naar Overijssel

Bekijk alle

Favoriete blogs over bedrijfsuitjes op het water

Bekijk alle

Meer informatie over bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitje in Overijssel

Blijf aan boord zolang u wilt

Hoelang wilt u varen? Een middag of een avond of misschien wel de hele dag? De arrangementen van NAUPAR bieden u de keus uit verschillende tochten. Bent u op zoek naar een meerdaags bedrijfsuitje in Overijssel? Het schip is met haar vele hutten meteen uw hotelaccommodatie. Zo kunt u nog een dag langer genieten van uw zeiltocht en hoeft u’s avonds niet naar een andere locatie te gaan.

Catering en entertainment

Tijdens uw bedrijfsuitje wilt u even helemaal genieten en niet omkijken naar de hapjes en drankjes. Met de uitgebreide cateringmogelijkheden van NAUPAR vindt u altijd iets naar uw smaak en kan alles, van borrelhapjes tot uitgeserveerd diner, voor u geregeld worden. Wilt u een compleet feest? Laat entertainment aan boord komen! De medewerkers van NAUPAR helpen u graag.

NAUPAR, een passend schip bij u in de buurt

NAUPAR heeft een vloot van 101 verschillende zeilschepen, variërend in luxe en uitstraling. Met zoveel keus, vind u vast een schip dat bij uw gezelschap past. De zeilschepen van NAUPAR varen uit 16 verschillende afvaarthavens rondom het IJsselmeer, Markermeer en de Waddenzee. Dus ook wanneer u uw bedrijfsuitje ergens anders dan in Overijssel wilt beginnen of eindigen, is dat mogelijk!