Bezoek Forteiland Pampus

Wilt u tijdens uw bedrijfsuitje naar Pampus? Met de zeilschepen van NAUPAR kunt u Forteiland Pampus bezoeken. Laat u door een gids rondleiden of dwaal door het mysterieuze gangenstelsel en ontdek het bijzondere verleden van het forteiland.

Vaar naar Pampus

Kom aan boord voor een dagje op het water. Bij NAUPAR kunt u opstappen in een haven naar keus en vaart u naar Forteiland Pampus. Aan boord kunt u naar wens genieten van een uitgebreide lunch. Aangekomen bij Pampus kunt u van boord gaan, zodat u dit Forteiland, onderdeel van de stelling van Amsterdam, kunt ontdekken. Als u dat wenst kunt u ook een spel spelen op dit historische eiland. Tijdens de terugtocht kunt u dineren aan boord, en wanneer u dat wenst kunt u de dag verlengen door ’s avonds een feest aan boord te organiseren.

Traditionele zeilschepen voor een dagtocht

Bekijk alle

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor bedrijfsuitjes van en naar Muiden

Bekijk alle

Favoriete blogs over bedrijfsuitjes op het water

Bekijk alle

Meer informatie over bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitje naar Pampus

Forteiland Pampus

Pampus was een ondiepte in de Zuiderzee voor de haven van Amsterdam. De schepen van de VOC (Verenigde Oost-Indische Compagnie) moesten daar na hun lange reis, beladen met exotische handelswaar, wachten tot ze aan de beurt waren om er door de ‘scheepskamelen’ overheen te worden getild. Tijdens het wachten lieten de reders alvast vrouwen en vers eten en drinken aan boord brengen; al snel lag men dan ‘voor Pampus’. Nabij deze ondiepte werd aan het einde van de 19e eeuw een fort gebouwd, als onderdeel van de Stelling van Amsterdam.

Catering en entertainment geregeld

U kunt uw bedrijfsuitje zo leuk maken als u zelf wilt. Wilt u uw medewerkers verwennen met lekkere hapjes en een luxe lunch of diner aan boord? Geen probleem! De medewerkers van NAUPAR regelen het graag tot in de puntjes voor u. Met de uitgebreide cateringmogelijkheden is er genoeg keus. Wilt u uw medewerkers eens echt verrassen? Laat dan entertainment aan boord komen voor een geslaagde feestavond.

Afvaarthavens in de buurt

Met 16 verschillende vertrekhavens aan het IJsselmeer , is er bij NAUPAR dus ltijd wel een haven in de buurt om op te stappen. Voor uw zeiltocht naar Pampus is het aan te raden om in één van de volgende havens aan boord te komen: Amsterdam, Volendam, Edam, Lelystad, Almere, Enkhuizen. Maakt u er een meerdaags bedrijfsuitje van? Dan kunt u natuurlijk ook in bijvoorbeeld Lemmer, Harlingen, Urk of Stavoren aan boord komen.