Bataviahaven in Lelystad

Bent u op zoek naar een bedrijfsuitje in Lelystad? Waar kan dat beter dan op het water? Deze provinciehoofdstad is namelijk onlosmakelijk verbonden met het water. Ruil het kantoor in voor een traditioneel zeilschip en waai eens even helemaal uit. In de Bataviahaven in Lelystad kunt u aan boord komen voor een actief, cultureel of gewoon gezellig bedrijfsuitje.

Hoe ziet uw bedrijfsuitje eruit?

Kiest u voor een actief programma waarin teambuilding voorop staat of bent u meer op zoek naar een ontspannen dag waarbij u met het team gezellig samen bent? Een zeiltocht is altijd te combineren met een activiteit dat bij uw invulling past. De arrangementen van NAUPAR bieden u het gemak van een kant en klaar all inclusive programma in of vanuit Lelystad. Wilt u uw zeiltocht combineren met een eigen activiteit? Bespreek uw idee met één van onze medewerkers!

Populaire schepen met opstaphaven Lelystad

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor bedrijfsuitjes van en naar Lelystad

Bekijk alle

Meer informatie over bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitje in Lelystad

Dag, middag of avond aan boord

De arrangementen van NAUPAR bieden uit de keus uit verschillende tochten. Zo kunt u kiezen voor een middag- of avondtocht waarbij u geniet van bijvoorbeeld een uitgebreide lunch, een verrassend diner of een gezellige borrel. Natuurlijk bent u ook welkom een hele dag aan boord te blijven en te genieten van een heerlijke dag op het water.

Meerdaags bedrijfsuitje in Lelystad

Verleng uw dagje uit met collega’s door er een nacht aan vast te plakken. Zo kunt u nog een dag langer genieten van uw zeiltocht. Ook wanneer u uw bedrijfsuitje tot in de late uurtjes door wilt laten gaan, biedt een overnachting een uitkomst. U  hoeft ’s avonds niet naar een andere locatie, want het schip is met verschillende hutten aan boord ook uw hotelaccommodatie in de Bataviahaven in Lelystad.

Catering en/of entertainment aan boord

Een bedrijfsuitje is een uitstekende manier om uw medewerkers te bedanken voor de getoonde inzet en hen te motiveren ook in de toekomst mooie resultaten te behalen. Optimaal genieten deze dag doet u met de vele cateringmogelijkheden van NAUPAR die voor ieder wat wils bieden. Van borrelhapjes tot uitgeserveerd diner. Maak u bedrijfsuitje helemaal compleet en laat entertainment aan boord komen.

NAUPAR, een passend schip bij u in de buurt

NAUPAR heeft een vloot van 101 verschillende zeilschepen, variërend in luxe en uitstraling. Met zoveel keus, vind u vast een schip dat bij uw gezelschap past. De zeilschepen van NAUPAR varen uit 16 verschillende afvaarthavens rondom het IJsselmeer, Markermeer en de Waddenzee. Dus ook wanneer u uw bedrijfsuitje in een andere haven wilt beginnen en/of eindigen is dat mogelijk!