Bataviahaven in Lelystad

Bent u op zoek naar een bedrijfsuitje in Lelystad? Waar kan dat beter dan op het water? Deze provinciehoofdstad is namelijk onlosmakelijk verbonden met het water. Ruil het kantoor in voor een traditioneel zeilschip en waai eens even helemaal uit. In de Bataviahaven in Lelystad kunt u aan boord komen voor een actief, cultureel of gewoon gezellig bedrijfsuitje.

Hoe ziet uw bedrijfsuitje eruit?

Kiest u voor een actief programma waarin teambuilding voorop staat of bent u meer op zoek naar een ontspannen dag waarbij u met het team gezellig samen bent? Een zeiltocht is altijd te combineren met een activiteit dat bij uw invulling past. De arrangementen van NAUPAR bieden u het gemak van een kant en klaar all inclusive programma in of vanuit Lelystad. Wilt u uw zeiltocht combineren met een eigen activiteit? Bespreek uw idee met één van onze medewerkers!

Populaire schepen met opstaphaven Lelystad

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor bedrijfsuitjes van en naar Lelystad

Bekijk alle

Favoriete blogs voer bedrijfsuitjes op het water

Bekijk alle

Meer informatie over bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitje in Lelystad

Dag, middag of avond aan boord

Bij NAUPAR kunt u kiezen uit verschillende vaartochten. Zo kunt u kiezen voor een middag- of avondtocht waarbij u geniet van bijvoorbeeld een uitgebreide lunch, een verrassend diner of een gezellige borrel bij ondergaande zon. Of u blijft de hele dag en onderbreekt de vaartocht met een bezoek aan een leuke havenplaats, museum of bijvoorbeeld de Marker Wadden. Als dat geen mooie dag op het water wordt.

Meerdaags bedrijfsuitje in Lelystad

Verleng uw dagje uit met collega’s door er een nacht aan vast te plakken. Zo kunt u nog een dag langer genieten van uw zeiltocht. Ook wanneer u uw bedrijfsuitje tot in de late uurtjes door wilt laten gaan, biedt een overnachting een uitkomst. U hoeft ’s avonds niet naar een andere locatie, want het schip is met verschillende hutten aan boord ook uw hotelaccommodatie in de Bataviahaven in Lelystad.

Catering en/of entertainment aan boord

Een bedrijfsuitje is een uitstekende manier om uw medewerkers te bedanken voor de getoonde inzet en hen te motiveren ook in de toekomst mooie resultaten te behalen. Optimaal genieten deze dag doet u met de vele cateringmogelijkheden van NAUPAR die voor ieder wat wils bieden. Van borrelhapjes tot een lopend buffet of een uitgeserveerd diner. Maak u bedrijfsuitje helemaal compleet en laat entertainment aan boord komen.

NAUPAR, een passend schip bij u in de buurt

Bij NAUPAR kunt u kiezen uit een groot assortiment zeilschepen, variërend van groot to klein en in luxe en uitstraling. Met zoveel keus, vindt u vast een schip dat bij uw gezelschap past. De zeilschepen van NAUPAR varen uit 16 verschillende afvaarthavens rondom het IJsselmeer, Markermeer en de Waddenzee. Dus ook wanneer u uw bedrijfsuitje in een andere haven wilt beginnen en/of eindigen is dat mogelijk!

Daarom een bedrijfsuitje bij NAUPAR

NAUPAR heeft ruim 40 jaar ervaring in het organiseren van unieke vaartochten aan boord van authentieke zeilschepen. Bij NAUPAR:

  • bieden wij u de grootste keuze aan traditionele zeilschepen, inclusief schipper en bemanning
  • kunt u terecht voor groepen vanaf 10 personen tot 150 personen en bij hele grote groepen kunt u zelfs kiezen voor meerdere schepen
  • bieden de tochten voor ieder wat wils; van actief meehelpen bij het zeilen tot lekker genieten en chillen op het dek
  • heeft u geen zeilervaring nodig, de bemanning leert de groep graag de kneepjes van het zeilen
  • kunt u kiezen uit maar liefst 16 verschillende vertrekhavens en is er altijd wel een haven bij u in de buurt
  • vindt u zeker het schip dat bij uw wensen past en bent u verzekerd van een onvergetelijk bedrijfsuitje waar nog lang over nagepraat wordt!