Ontdek de Friese meren

Bent u op zoek naar een origineel bedrijfsuitje in Friesland? Kom een boord van één van de zeilschepen van NAUPAR. De vele arrangementen van NAUPAR bieden voor ieder wat wils.

Of u nu een sportieve zeilwedstrijd organiseert op het IJsselmeer, een spannend GPS-spel gaat spelen in een havenstad of eens rustig gaat partyschilderen op de Friese Meren, u zult zich zeker vermaken.

Verken Friesland

Een schip is de perfecte manier om Friesland tijdens uw bedrijfsuitje te verkennen. Want niet alleen heeft Friesland vele eeuwenoude havenstadjes, ook de Friese Meren zijn een prachtig gebied om een vaartocht te maken. Hoelang uw vaartocht duurt, bepaalt u zelf. Een middag, avond of een hele dag? Het kan allemaal!
Meerdaags bedrijfsuitje

Traditionele zeilschepen voor dagtochten

Bekijk alle

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor bedrijfsuitjes van en naar Friesland

Bekijk alle

Favoriete blogs over bedrijfsuitjes op het water

Bekijk alle

Meer informatie over bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitje in Friesland

Meerdaags bedrijfsuitje

Maak van uw bedrijfsuitje een uitje waarbij u even helemaal weg bent door er een dag aan vast te plakken. Na een gezellige dag blijft u ’s avonds gewoon in de haven van één van de gezellige Friese stadjes, want het schip is meteen uw hotelaccommodatie. Het schip blijft in de haven liggen en u overnacht in één van de comfortabele bedden aan boord!

Uw bedrijfsuitje in Friesland tot in de puntjes  verzorgd

Een bedrijfsuitje is een goede manier om uw medewerker te bedanken voor de getoonde inzet. Lekkere hapjes en drankjes horen daarbij. Laat de catering aan boord verzorgen en u heeft nergens meer omkijken naar. De uitgebreide cateringmogelijkheden bieden vast iets van uw smaak. Wilt u uw medewerkers helemaal verrassen, dan kunt u er ook voor kiezen om entertainment aan boord te laten komen. De medewerkers van NAUPAR helpen u graag.

16 vertrekhavens rondom IJsselmeer

Bij NAUPAR kunt u ook in één van de vele havens in Friesland, zoals Lemmer, Stavoren, Makkum of Harlingen opstappen. Maar u kunt er ook voor kiezen om ergens anders op te stappen en naar Friesland toe te varen. Met 16 vertrekhavens aan het IJsselmeer is er bij NAUPAR altijd wel een haven in de buurt. Zo kunt u bijvoorbeeld in Enkhuizen, Kampen, Hoorn, Lelystad of Monnickendam aan boord komen.