Ontdek Kampen

In Kampen vindt u een unieke locatie voor uw bedrijfsuitje. In deze oude Hanzestad kunt u aan boord komen van een traditioneel zeilschip voor een bijzondere dag op het water. Hijs de zeilen, combineer uw zeiltocht met een leuke activiteit en geniet van heerlijke hapjes en drankjes aan boord.

Over dit bedrijfsuitje zal nog lang worden nagepraat!

Genoeg keuze

Het historisch centrum van Kampen is een mooie locatie om samen te komen voor uw bedrijfsuitje. Aan de kade ligt het schip op u te wachten. Scheep in en maak een mooie vaartocht over de IJssel of combineer uw bedrijfsuitje aan boord met een leuke activiteit. Zo kunt u in Kampen een spannend GPS spel spelen of u kunt uitvaren en op een rustig plekje voor anker gaan om te partyschilderen. Natuurlijk kunt u ook een gezellige borrel of een uitgebreid diner aan boord organiseren. Of u nu een middag, avond of een hele dag wilt zeilen, NAUPAR biedt altijd een passend arrangement voor uw bedrijfsuitje.
Meerdere dagen aan boord

Populaire schepen met opstaphaven Kampen

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor bedrijfsuitjes van en naar Kampen

Bekijk alle

Favoriete blogs over bedrijfsuitjes op het water

Bekijk alle

Meer informatie over bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitje in Kampen

Meerdere dagen aan boord

U bent tijdens uw bedrijfsuitje er eens even echt tussenuit door er nog een dag aan vast te plakken. Na een gezellige dag op het water kunt u in de haven van Kampen overnachten. Het schip is meteen uw hotelaccommodatie want in de hutten aan boord vindt iedereen een comfortabel bed. Mocht u dat willen, dan kunt u de volgende dag uitvaren en koers zetten naar een andere haven of uw thuishaven.

De catering en het entertainment geregeld

Maak uw bedrijfsuitje helemaal compleet door catering aan boord te laten verzorgen. Van borrelhapjes tot uitgeserveerd diner; de uitgebreide cateringmogelijkheden bieden voor ieder wat wils. Ook voor de gezelligheid bent u bij NAUPAR aan het juiste adres; de medewerkers van NAUPAR helpen u graag bij het uitzoeken van passend entertainment.

Altijd een haven in de buurt

U kunt voor uw bedrijfsuitje in Kampen aan boord komen. Vaart u liever met zijn allen naar Kampen toe? Stap dan in een haven bij u in de buurt op! Met  16 vertrekhavens aan het IJsselmeer is er altijd een haven in de buurt waar u aan boord kunt komen. Wat dacht u van Lelystad, Enkhuizen, Lemmer, of Urk?