Actief bedrijfsuitje

Bent u op zoek naar een outdoor bedrijfsuitje waarmee u uw collega’s eens écht verrast? Kom dan aan boord van een van de vele authentieke zeilschepen van NAUPAR en geniet van een ontspannen, gezellige en actieve zeiltocht. U bepaalt zelf de bestemming en hoe uw dag op het water eruit gaat zien! Laat u zich inspireren door deze video.

Volop keuze

Zeiltochten zijn leuk, maar al helemáál samen met uw collega’s! Een outdoor bedrijfsuitje is ongetwijfeld de beste manier om elkaar eens echt goed te leren kennen. Wie trekt de kar? Wie neemt het bereiden van de maaltijden voor zijn/haar rekening? En wie-o-wie doet het liefst de hele vaartocht niks anders dan genieten van de zon, natuur en het water?

Traditionele zeilschepen voor dagtochten

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor een bedrijfsuitje

Bekijk alle

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Favoriete blogs over bedrijfsuitjes op het water

Bekijk alle

Meer informatie over bedrijfsuitjes

Outdoor bedrijfsuitje

Actieve dag op het water

Aan boord van een authentiek zeilschip van NAUPAR hoeft u zeker niet stil te zitten. Samen met de schipper en uw collega’s bepaalt u de koers en hijst u de zeilen; voor even bemant u met uw team uw eigen zeilschip! Door met meerdere schepen te gaan varen kunt u strijden in een spannende zeilregatta. Ook kunt u uw outdoor bedrijfsuitje bij NAUPAR combineren met een originele activiteit in een van de gezellige havens; denk bijvoorbeeld aan een spannend GPS spel of een opzwepende Drakenbootrace!

Ontspannen samenkomen

De authentieke zeilschepen van NAUPAR lenen zich uitstekend voor een onvergetelijke vaartocht. Terwijl de mooiste plekken van Nederland aan u voorbij trekken, geniet u samen met uw collega’s van een goed gesprek en diverse lekkere hapjes en drankjes. Combineer uw outdoor bedrijfsuitje met een bezoek aan één van de pittoreske havenstadjes voor een interessante en ontspannen rondwandeling.

Alles tot in de puntjes geregeld

Tijdens uw outdoor bedrijfsuitje geniet u van het gemak van catering op locatie. Lekkere borrelhapjes, een uitgebreide lunch of een luxe diner: alles is mogelijk! De uitgebreide cateringarrangementen van NAUPAR bieden voor ieder wat wils.

Altijd een haven bij u in de buurt

De schepen van NAUPAR vertrekken vanuit 16 verschillende havens rondom het IJsselmeer. Oftewel: er is áltijd een haven bij u in de buurt! Op die manier kunt u uw outdoor bedrijfsuitje vlak bij uw kantoor van start laten gaan. Stap samen met uw collega’s aan boord in bijvoorbeeld Enkhuizen, Lelystad, Hoorn, Kampen, Amsterdam, Harlingen of Monnickendam.