Ontdek Noord-Holland

Wanneer u op zoek bent naar een unieke locatie voor uw bedrijfsuitje in Noord-Holland, zijn de authentieke zeilschepen van NAUPAR absoluut een goed idee. Stap met het hele team aan boord van een prachtig zeilschip en geniet een dag(deel) of meerdere dagen op het water! Maak uw vaartocht compleet met een leuke activiteit; in Noord-Holland is genoeg te beleven! Laat u zich inspireren door deze video.

Noord-Holland bezoeken

Of uw bedrijf nu gevestigd is in Noord-Holland, of dat u deze provincie simpelweg al lange tijd graag hebt willen bezoeken: de meest unieke manier om deze plek te ontdekken is ongetwijfeld aan boord van een van de zeilschepen van NAUPAR. Terwijl u geniet van het uitzicht, het water en uw collega’s, kijkt u ondertussen uw ogen uit. Noord-Holland is een plaatje!

Traditionele zeilschepen voor een dagtocht

Bekijk alle

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor een bedrijfsuitje

Bekijk alle

Favoriete blogs over bedrijfsuitjes op het water

Bekijk alle

Meer informatie over bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitje in Noord-Holland

Hoe vult u uw bedrijfsuitje in?

Kom in één van de havens in Noord-Holland aan boord en maak een mooie vaartocht over het Markermeer of over het IJsselmeer. Uw vaartocht kunt u gemakkelijk combineren met een leuke activiteit; leg bijvoorbeeld aan in een pittoreske havenstad en maak een mooie stadswandeling of bezoek een interessant museum. Bent u liever actief samen bezig? Organiseer dan een sportieve drakenrace of het spannende GPS spel de Mysterieuze Schepenroof!

Middag, avond of hele dag op het water

Tijdens uw bedrijfsuitje in Noord-Holland kunt u zolang varen als u zelf wenst. Gaat u een ochtend het water op of zeilt u een middag mee? De keuze is aan u! Aan het einde van de dag kunt u genieten van een gezellige borrel of uitgebreid diner aan boord; in zó’n unieke setting heeft u vast nog niet eerder gegeten! Wanneer u eens lekker uit wilt waaien, kunt u er ook voor kiezen een hele dag – of langer! – mee te varen. Wat uw wensen ook zijn, bij NAUPAR vult u uw dag volledig naar eigen keuze in!

Meerdaagse bedrijfsuitje

Wilt u er eens even helemaal tussenuit met uw collega’s? Plak dan nog een extra dag vast aan uw bedrijfsuitje in Noord-Holland en blijf aan boord overnachten! Na een intensieve dag op het water kruipt u heerlijk in uw slaaphut om door de golven in slaap te worden gewiegd. Op die manier is het schip meteen uw hotelaccommodatie. Extra makkelijk: het schip blijft ’s nachts gewoon in de door u gewenste haven liggen, zodat u de volgende dag daarvandaan op uw gemak weer kunt uitvaren en koers kunt zetten naar een andere haven óf naar uw thuishaven.

Catering en entertainment tot in de puntjes geregeld

Uw bedrijfsuitje is natuurlijk niet compleet zonder hapjes en drankjes. Bij NAUPAR kunt u de catering aan boord laten verzorgen. Van borrelhapjes tot uitgeserveerd diner; de uitgebreide cateringmogelijkheden bieden voor ieder wat wils. Wilt u uw medewerkers verrassen? Laat dan de nodige entertainment aan boord komen! Wat uw wensen ook zijn, de medewerkers van NAUPAR helpen u graag.

16 vertrekhavens rondom IJsselmeer

Met 16 vertrekhavens rondom de Nederlandse binnenwateren kunt u bij NAUPAR altijd in een haven bij u in de buurt aan boord stappen. Wel zo makkelijk! Ook in Noord-Holland zijn er verschillende havens waar u op kunt stappen, wat dacht u bijvoorbeeld van Enkhuizen, Hoorn, Volendam, Edam of Medemblik? Uiteraard kunt u ook vanuit één van de overige havens naar Noord-Holland toe varen.