Beroemd vissersdorp

Volendam heeft voor ieder wat wils te bieden en is daarmee een unieke bestemming voor uw bedrijfsuitje. Kom aan boord van een zeilschip in een haven naar keus en vaar naar dit beroemde vissersdorp.

Stap op in Volendam

Of kom in Volendam zelf aan boord voor een gezellige avond voor de kust van Volendam. Want of u nu kiest voor een gezellige borrel, een hele dag genieten of meerdere dagen lekker uitwaaien met uw collega’s, bij NAUPAR is alles mogelijk.

Populaire schepen met opstaphaven Volendam

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor bedrijfsuitjes van en naar Volendam

Bekijk alle

Favoriete blogs over bedrijfsuitjes op het water

Bekijk alle

Meer informatie over bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitje in Volendam

Het schip meert af aan de beroemde dijk van Volendam, waarvandaan u het veelzijdige vissersdorp kunt ontdekken. Bezoekt u een museum, gaat u op de foto in Volendammer klederdracht of gaat u langs bij de palingrokerij? Natuurlijk kunt u ook langs de vele gezellige cafés in de haven of lekker aan boord blijven en genieten van een gezellige barbecue bij zonsondergang. NAUPAR biedt arrangementen aan voor een middag, een avond of een heel dagje weg. Bekijk de mogelijke arrangementen voor een bedrijfsuitje met NAUPAR.

Meerdaagse bedrijfsuitje

Maak van uw bedrijfsuitje een uitje waarbij u even helemaal weg bent door er een dag aan vast te plakken. Na een gezellige dag blijft u ’s avonds gewoon in Volendam, want het schip is meteen uw hotelaccommodatie. Het schip blijft in de haven van Volendam liggen en u overnacht in één van de comfortabele bedden aan boord! Mocht u dat willen, dan kunt u de volgende dag uitvaren en koers zetten naar een andere haven of uw thuishaven.

De catering en het entertainment geregeld

Wilt u tijdens uw bedrijfsuitje zorgeloos genieten? Bij NAUPAR kunt u de catering voor u aan boord laten verzorgen. Van borrelhapjes tot uitgeserveerd diner; de uitgebreide cateringmogelijkheden bieden voor ieder wat wils. Wilt u het uitje helemaal compleet maken, dan kunt u ook entertainment aan boord laten komen. Wat uw wensen ook zijn, de medewerkers van NAUPAR helpen u graag.

16 vertrekhavens rondom IJsselmeer

Met  16 vertrekhavens aan het IJsselmeer is er bij NAUPAR altijd wel een haven in de buurt waar u op kunt stappen voor uw bedrijfsuitje in Volendam. Wat dacht u van Amsterdam, Edam, Lemmer, Lelystad, Kampen, Almere, Urk of Enkhuizen?