Bedrijfsuitje op een zeilschip

Organiseer een bijzonder bedrijfsuitje voor alle collega’s en ga met het hele team het water op! Aan boord van een van de comfortabele zeilschepen van NAUPAR geniet u met uw collega’s van een ontspannen dag. Natuurlijk is er ook tijd voor actie; hijs de zeilen en beman samen uw eigen zeilschip! Laat u zich inspireren door deze video.

Zeilschip alleen voor u

Een privé zeilschip huren; dat heeft u vast altijd al eens willen doen! NAUPAR maakt het mogelijk voor bedrijven om samen te gaan zeilen. Zoek een fijn plekje aan dek en geniet van het uitzicht dat aan u voorbijtrekt. Ook in het dagverblijf benedendeks vindt u een gezellige ruimte om bij te praten.

Traditionele schepen voor een dagtocht

Bekijk alle

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor een bedrijfsuitje

Bekijk alle

Favoriete blogs over bedrijfsuitjes op het water

Bekijk alle

Meer informatie over bedrijfsuitjes

Zeilen als bedrijfsuitje

Dag,middag-  of avondtocht

NAUPAR biedt arrangementen aan voor zowel middagen, avonden als hele dagen. Lekker barbecueën bij zonsondergang of borrelen op een zeilschip midden op het IJsselmeer! Dat is weer eens wat anders dan de standaard vrijdagmiddagborrel. Er zijn mogelijkheden zat bij NAUPAR!

Koken of catering

Tijdens uw zeiltocht kunt u in de keuken aan boord van het zeilschip gezamenlijk een lekkere maaltijd bereiden. Wilt u zich liever bezighouden met het zeilen zelf en gezellig bijpraten met uw collega’s? Laat NAUPAR dan de catering voor u verzorgen. De uitgebreide arrangementen bieden volop keuze voor iedereen!

Een middag, dag of langer!

Een middag, avond of hele dag het water op? Dat kan! Liever nóg langer zeilen? Ook dát is mogelijk. Verleng uw zeiltocht door aan boord te blijven en te overnachten midden op het water. Zo kunt u ‘s avonds gewoon in de haven blijven en de volgende dag uitvaren voor weer een nieuwe dag op het schip.

Vertrekken uit een haven bij u in de buurt

Met keuze uit 16 verschillende havens is er vast wel één bij u in de buurt. Zo kunt u uw bedrijfsuitje zeilen starten in bijvoorbeeld Enkhuizen, Lelystad, Hoorn, Kampen, Monnickendam of Harlingen. Maar afvaren vanuit andere havens is ook mogelijk. Neem contact op met een van onze medewerkers voor de vele mogelijkheden.