Zoekt u een leuk idee voor uw bedrijfsuitje?

Voor een aangename, sportieve en goed verzorgde invulling van uw personeelsuitje of relatie-event hoeft u niet verder te zoeken. Bij NAUPAR bent u aan het goede adres voor een onvergetelijk uitje op het water met uw collega's of relaties.

Eén dag of meerdere dagen op pad, budget of luxe, all inclusive of zelf de catering verzorgen; met de schepen van NAUPAR zijn de mogelijkheden eindeloos.

Stap aan boord en ervaar het met eigen ogen!

Een uitje op het water is meer dan zeilen

Naast een ontspannen zeiltocht, kunt u aan boord van een authentiek zeilschip ook heerlijk eten en drinken en kiezen voor een leuke aanvullende activiteit.

Wat dacht u van een cocktail workshop, een bezoek aan een mooie havenstad of een expeditie naar de Marker Wadden? Een bezoekje aan deze nieuwe eilandengroep in het Markermeer maakt uw bedrijfsuitje wel heel bijzonder.

Traditionele schepen voor een dagtocht

Bekijk alle

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor een bedrijfsuitje

Bekijk alle

Favoriete blogs over bedrijfsuitjes op het water

Bekijk alle

Meer informatie over bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitje ideeën

Stap aan boord van een traditioneel zeilschip en ga met uw collega's het water op. Een bedrijfsuitje is het perfecte moment om elkaar beter te leren kennen, de teamgeest te versterken en lekker te ontspannen samen met uw collega's. Of het nu gaat om een dagje uit met het hele team, een teambuilding evenement of een incentive trtip van meerdere dagen, tijdens een bedrijfsuitje op het water kunt u heerlijk uitwaaien, bent u er even helemaal tussenuit en vergeet u de dagelijkse werkzaamheden. Een bedrijfsuitje waar nog lang over nagepraat wordt.

Leuke ideeën voor een dagtocht

U kunt met de schepen al een heerlijke zeiltocht maken van vier uur over het IJsselmeer, Markermeer of de Waddenzee. Tijdens de vaartocht kunt u samenwerken en de bemanning helpen bij het zeilen. Of juist lekker ontspannen, een beetje bijkletsen en chillen op het achterdek, terwijl u uw collega's trakteert op een hapje en een drankje en als u meer tijd heeft een uitgebreid buffet, een BBQ cruise bij ondergaande zon of als u het iets exclusiever zoekt een Walking dinner midden op het water.

Wilt u de zeiltocht combineren met een leuke activiteit?

Dan volgen hier nog een paar leuke ideeen:

 • Zeil naar een mooie havenplaats voor een stadswandeling met een lokale gids, zoals bijvoorbeeld de Ginkiestocht op Urk.
 • Ga op expeditie naar de Marker Wadden, een nieuwe eilandenarchipel in het Markermeer.
 • Maak een tussenstop voor een bezoek aan een museum, denk hierbij bijvoorbeeld aan het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen of Batavialand in Lelystad.
 • Bezoek het windmolenpark in de Noordoostpolder onder leiding van een gids.
 • Kies voor een Dazzling Cocktail workshop of Barista workshop aan boord van het schip.
 • Leer meer over microplastics tijdens een Plastic Soup Expeditie.
 • Of huur meerdere schepen en houd onderling een regatta tussen de schepen.

Meerdere dagen genieten met uw collega’s

Naast prachtige schepen voor dagtochten, bieden we ook meerdaagse schepen waarop u kunt blijven overnachten. U kunt kiezen uit luxe hutten met boxspringbedden en een eigen badkamer of  "back to basic" met meerdere bedden in een hut en gedeelde badkamers. Op deze schepen kunnen jullie na de zeiltocht nog een avondje gezellig eten, naborrelen, een pubquiz spelen of stappen in een gezellige havenstad en zijn jullie er écht even uit. De ideale combinatie om elkaar nog beter te leren kennen.

Zelf koken of catering

Tijdens een meerdaagse tocht over het IJsselmeer of de Waddenzee, kunt u er voor kiezen om gezellig samen te koken in de goed uitgeruste scheepskeuken of u verwent uw collega's en maakt gebruik van de uitgebreide cateringmogelijkheden van NAUPAR. Met of zonder kok. Aan u de keuze. 

Opstappen in een van de 16 havens

Met maar liefst 16 vertrekhavens rondom het Markermeer, IJsselmeer en Waddenzee, is er altijd wel een haven bij u in de buurt en hoeft u nooit ver te rijden.

Daarom een bedrijfsuitje bij NAUPAR

NAUPAR heeft meer dan 50 jaar ervaring in het organiseren van bedrijfsuitjes op het water in Nederland. Bij NAUPAR:

 • bieden wij u de grootste keuze aan traditionele zeilschepen inclusief schipper en bemanning; van vorstelijke schoeners en weelderige barkentijnen tot stoere klippers en sportieve tjalken.
 • kunt u terecht voor groepen vanaf 10 personen tot 150 personen en kunt u bij een hele grote groep zelfs kiezen voor meerdere schepen.
 • bieden de tochten voor ieder wat wils; of u nu wilt ontspannen, vergaderen of actief wilt meezeilen.
 • heeft u geen zeilervaring nodig, de bemanning leert u graag de kneepjes van het zeilen
 • kunt u kiezen uit maar liefst 16 verschillende vertrekhavens en is er altijd wel een haven bij u in de buurt.
 • vindt u zeker het schip dat bij uw wensen past en bent u verzekerd van een onvergetelijk bedrijfsuitje waar uw collega’s nog lang over napraten.