Zoekt u een leuk idee voor uw bedrijfsuitje?

Eén dag of meerdere dagen, budget of luxe, all inclusive of zelf de catering verzorgen; met de schepen van NAUPAR zijn de mogelijkheden eindeloos. Stap aan boord en ervaar het met eigen ogen!

Meer dan zeilen

Naast de ontspannen zeiltocht, kunt u aan boord van een authentiek zeilschip ook diverse workshops volgen. Of u combineert de tocht met een bootcamp in de haven, een bezoek aan het windmolenpark in de Noordoostpolder of aan leuke havensteden zoals Urk en Volendam. Ook een tocht met een Rigid Inflatable Boat (RIB) is een aanrader. Kortom, er is voor iedereen wat wils!

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor een bedrijfsuitje

Bekijk alle

Meer informatie over bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitje ideeën

Leuke ideeën voor uw bedrijfsuitje voor 1 dag

Wat betreft unieke bedrijfsuitjes bent u bij NAUPAR aan het goede adres. Wij hebben veel leuke ideeën en arrangementen waardoor u het bedrijfsuitje eenvoudig omtovert tot een onvergetelijke (mid)dag. Maar ook meerdaagse bedrijfsuitjes zijn uiteraard mogelijk! Van een van top tot teen verzorgde All Inclusive Barbecue Cruise tot een bijzonder arrangement waarbij u het windmolenpark in de Noordoostpolder bezoekt onder leiding van een gids. Wat gaat het worden?

Meerdere dagen genieten met de collega’s

Vaar twee dagen over het IJsselmeer en bezoek de mooiste plekjes rondom de voormalige Zuiderzee of kies voor een tocht over de stoere Waddenzee en spot de zeehonden! Werp ook zeker een blik op het voordeelarrangement; bij het boeken blijft het schip nog even een verrassing, maar de extra voordelige prijs maakt dit allemaal goed!

All inclusive

De all inclusive arrangementen zijn een leuk idee zijn voor uw bedrijfsuitje. Niet alleen zijn deze arrangementen ‘lekker makkelijk’, zorgeloos en snel geregeld, ze zijn óók voor een vast bedrag per persoon te boeken. Ideaal!

Bedrijfsuitjes door heel het land

Met maar liefst 16 afvaarthavens rondom het Markermeer, IJsselmeer en Waddenzee, heeft u wat betreft de opstapplekken volop keuze.