Ontdek Flevoland

Wilt u met uw collega’s een wel heel bijzonder bedrijfsuitje in Flevoland beleven? Kies er dan voor om te gaan zeilen met NAUPAR! Aan boord van een authentiek zeilschip beleeft u met uw collega’s een mooie dag op het water; de perfecte combinatie van actie en ontspanning! Laat u zich inspireren door deze video.

Zeilen rondom Flevoland

Aan boord van een van de prachtige zeilschepen van NAUPAR vaart u met uw collega’s richting Flevoland. Hier geniet u volop van de prachtige natuurlijke omgeving. Ga aan wal en maak een mooie wandeling of blijf aan boord en organiseer verschillende leuke spelletjes of races!

Traditionele schepen voor een dagtocht

Bekijk alle

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor een bedrijfsuitje

Bekijk alle

favoriete blogs over bedrijfsuitjes op het water

Bekijk alle

Meer informatie over bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitje Flevoland

Samenwerken met het team

Tijdens een vaartocht op een van onze authentieke zeilschepen wordt uw bedrijfsuitje in Flevoland ongetwijfeld een groot succes. Is uw gezelschap in voor actie? Dan kan men helpen bij het hijsen van de zeilen en andere zeil-gerelateerde activiteiten. Een ideale manier om te testen hoe goed het team werkelijk kan samenwerken. Liever wat meer ontspanning? Neem dan plaats aan dek, of bij wat minder goed weer benedendeks in het dagverblijf, en geniet van een hapje, drankje en een goed gesprek.

De duur van uw bedrijfsuitje

Wilt u tijdens uw bedrijfsuitje in Flevoland een hele dag op pad, of liever alleen een middag of avond? Alles is mogelijk bij NAUPAR. Zelfs meerdaagse bedrijfsuitjes! Verleng uw verblijf met een overnachting in een van de comfortabele hutten en ervaar hoe het is om op het water te slapen. U verblijft ’s avonds met uw gezelschap in een van de havens die Flevoland rijk is. De volgende ochtend vertrekt u voor weer een nieuwe vaardag vol avonturen.

Diverse havens rondom Flevoland

Met verschillende havens aan het IJsselmeer begint uw bedrijfsuitje in Flevoland altijd vanuit een haven naar keuze. Almere, Lelystad, Kampen, Harderwijk of Elburg; het is maar net wat u het beste uitkomt. Van hieruit maakt u de oversteek naar een van de pittoreske havenstadjes aan de andere kant van het IJsselmeer of bijvoorbeeld de Marker Wadden, een nieuwe eilandengroep in het Markermeer.

Samen koken of catering

Tijdens uw bedrijfsuitje in Flevoland kunt u samen met uw gezelschap in de scheepskombuis een smakelijke maaltijd bereiden. Wilt u zich liever vooral met het zeilen zelf en met uw collega’s bezighouden? Laat NAUPAR dan de catering voor u verzorgen. Onze gevarieerde cateringarrangementen bieden voldoende keuze voor al uw wensen en gelegenheden.