Vaar met GPS

Voor een écht bijzonder bedrijfsuitje combineert u een zeiltocht aan boord van een authentiek zeilschip met een spannend GPS-spel. Tijdens dit spel werken alle collega’s samen om de strijd te winnen; actie gegarandeerd! Aan boord is er uiteraard ook alle tijd om te genieten van het uitzicht, het water en van elkaar. Laat u zich inspireren door deze video.

Ontspanning met GPS

Het GPS-spel zo comfortabel mogelijk spelen? Stap dan aan boord van de Stedemaeght, Willem Barentsz of Abel Tasman. Deze drie luxe zeilschepen verzekeren u namelijk in ieder geval van één ding: zowel voor als na het toch enigszins inspannende GPS-spel kunt u heerlijk ontspannen en genieten van de luxe. Tip: combineer het GPS-spel met een van onze nieuwste arrangementen!

Traditionele zeilschepen voor een dagtocht

Bekijk alle

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor een bedrijfsuitje

Bekijk alle

Favoriete blogs over bedrijfsuitjes op het water

Bekijk alle

Meer informatie over bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitje met GPS

Een onvergetelijke dag

Door een vermakelijk GPS spel te organiseren, wordt uw bedrijfsuitje gegarandeerd een dag waar de collega’s nog lang over napraten. Bij NAUPAR kunt u uw vaartocht combineren met het GPS spel ‘de Schepenroof’: in één van de havens gaat u in verschillende teams op zoek naar de dader en het vermiste voorwerp. Gaat u met meerdere schepen varen? Dan is de interactieve Sail Game een leuke optie: tijdens deze strijd moet de route gevonden worden door het beantwoorden van vragen en het vervullen van opdrachten. Welk team wint?

Na actie komt ontspanning

Het is ook mogelijk om van uw bedrijfsuitje een meerdaags uitje te maken. Zo bent u écht even weg.’s Avonds hoeft u niet naar een andere locatie,want het schip is meteen uw overnachtingsplek! Dat scheelt weer zoeken naar een goede accommodatie.

Uitgebreide catering- en entertainmentmogelijkheden

Behalve dat het zeilschip een perfecte locatie is voor een spannend GPS spel, leent het zich ook uitstekend voor een middag of avond ‘puur genieten’: met z’n allen samenzijn en lekker ontspannen. Na een actieve dag aan boord zoekt iedereen een comfortabel plekje op; dé locatie voor een goed gesprek en verschillende smakelijke hapjes en drankjes. Met het prachtige uitzicht op de achtergrond, leert u uw collega’s nóg beter kennen.

Catering aan boord

Van een dag op het water en samen strijden in een GPS spel krijgt men trek. Door tijdens uw bedrijfsuitje catering aan boord te laten verzorgen, trakteert u uw collega’s op lekkere hapjes, een uitgebreide lunch of een heerlijk diner. En dát hebben ze wel verdiend! De uitgebreide cateringmogelijkheden van NAUPAR bieden voor ieder wat wils.

Vertrekken vanuit een haven in de buurt

De zeilschepen van NAUPAR zijn vanuit 16 verschillende havens rondom het IJsselmeer te bereiken. Met zo veel keuze, kunt u vást een haven bij u in de buurt vinden. Stap bijvoorbeeld op in Enkhuizen, Lelystad, Hoorn, Kampen, Amsterdam, Harlingen of Monnickendam en geniet van het bedrijfsuitje inclusief verrassend GPS spel