Actief samen zijn

Een verrassend en actief bedrijfsuitje; dé ideale manier om uw collega’s eens écht goed te leren kennen. Stap met z’n allen aan boord van één van de authentieke zeilschepen van NAUPAR en maak het mee! Aan boord zorgt u ervoor dat het schip de gewenste bestemming bereikt, maar uiteraard kunt u tussendoor ook lekker achteroverleunen en genieten van een smakelijk drankje aan dek. Laat u zich inspireren door deze video.

Zeil samen met collega's

Hijs de zeilen, sta aan het roer en zet koers naar een mooie havenstad! Een ‘actief bedrijfsuitje’, de naam zegt het al: samen met uw collega’s zorgt u ervoor dat het schip vaart. Uiteraard wordt u allen goed geholpen door de ervaren schipper en zijn matrozen. Zo heeft u naast het zeilen ook volop de tijd om te genieten van het uitzicht, lekkere hapjes en drankjes én last but not least: elkaar!

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Een actief bedrijfsuitje

Met collega's varen

Samen met uw collega’s een mooie tocht maken? NAUPAR maakt het voor u mogelijk. Wilt u liever eens écht actief zeilen? Verspreid de collega’s dan over meerdere schepen en strijd tegen elkaar in een echte zeilregatta! U kunt er ook voor kiezen uw zeiltocht te combineren met bijvoorbeeld het spannende GPS spel ‘de Schepenroof’ of een sportieve drakenrace in één van de gezellige havens. NAUPAR heeft de leukste activiteiten al voor u uitgezocht. Waar u ook voor kiest, het wordt zeker een onvergetelijke dag!

Lekkere hapjes en drankjes aan boord

Een actief bedrijfsuitje op het water maakt u compleet met een lekker hapje en drankje. Na een dag buiten zijn stilt men de honger met een lekkere lunch, gezellige borrel of uitgebreid diner. De cateringarrangementen van NAUPAR bieden voor ieder wat wils. Door de catering aan boord te laten verzorgen, heeft u nergens omkijken naar en kunt u zich gedurende de hele vaartocht tussen uw collega’s begeven zonder u druk te maken om de catering.

Meerdaags bedrijfsuitje

Na een geslaagde dag op het water kunt u ervoor kiezen om met alle collega’s aan boord te blijven overnachten. Door er nog een dag aan vast te plakken, geniet u van een extra lang bedrijfsuitje op het water. Een extra dag zorgt ook voor extra mogelijkheden: zeil bijvoorbeeld mee tijdens één van de zeilraces, zoals de Klipperrace, en beman uw eigen schip. Tijdens deze gezellige race strijden veel traditionele zeilschepen in twee dagen voor de overwinning. Gaan jullie er met de prijs vandoor?

Altijd een haven bij u in de buurt

De vele zeilschepen uit de vloot van NAUPAR vertrekken uit 16 verschillende havens rondom de Nederlandse binnenwateren. Zo is er altijd een haven bij u in de buurt waar u voor uw actieve bedrijfsuitje aan boord kunt komen. Wat dacht u van bijvoorbeeld Lelystad, Enkhuizen, Kampen, Hoorn, Amsterdam, Harlingen of Monnickendam?

Gerelateerde pagina's

Bedrijfsuitje
Bedrijfsuitje Almere
Bedrijfsuitje Amsterdam
Bedrijfsuitje Friesland
Bedrijfsuitje Flevoland​
Bedrijfsuitje GPS​
Bedrijfsuitje Holland
Bedrijfsuitje Hoorn​
Bedrijfsuitje ideeën
Bedrijfsuitje Kampen​
Bedrijfsuitje Klipper
Bedrijfsuitje Lelystad​
Bedrijfsuitje Noord-Holland
Bedrijfsuitje op een boot
Bedrijfsuitje Overijssel​
Bedrijfsuitje outdoor
Bedrijfsuitje Pampus​
Bedrijfsuitje Schip
Bedrijfsuitje sportief​
Bedrijfsuitje Volendam​
Bedrijfsuitje zeilen