Uitgebreid aanbod schepen

Zoekt u een ruime, comfortabele boot voor uw bedrijfsuitje op het water? Bekijk het aanbod van NAUPAR! Met meer dan honderd boten en maar liefst 16 verschillende afvaarthavens bent u hier gegarandeerd aan het goede adres. Actie en ontspanning, lekker eten en goede gesprekken. Succes verzekerd!

Actief en ontspannend bedrijfsuitje

Een bedrijfsuitje op een boot is ideaal wanneer u uw medewerkers zowel leuke activiteiten als pure ontspanning wilt bieden. Hijs de zeilen, sta achter het roer en stippel samen met de ervaren schipper een mooie route uit. Als het schip eenmaal vaart gaan de benen omhoog en klets u gezellig met alle aanwezigen. Een perfect bedrijfsuitje begint op het water.

Traditionele zeilschepen voor een dagtocht

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor een bedrijfsuitje

Bekijk alle

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Favoriete blogs over bedrijfsuitjes op het water

Bekijk alle

Meer informatie over bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitje op een boot

Wedstrijdjes zeilen of bijzondere excursies

Gedurende het bedrijfsuitje op de boot is er van alles te doen. Denk bijvoorbeeld aan een spannende zeilwedstrijd of aan een interessante navigatietocht. En als we het dan toch over goede teambuilding hebben, wat denkt u van het hijsen van de zeilen? Indien gewenst kunt u ook van boord gaan en in een desgewenste haven een excursie doen of een eindje fietsen. Wat uw wensen ook zijn, NAUPAR helpt u graag met organiseren van een bedrijfsuitje op een boot.

Bedrijfsuitje op een boot: diverse arrangementen

Omdat er tijdens uw bedrijfsuitje op de boot wat betreft de activiteiten en entertainment veel mogelijkheden zijn, maakt NAUPAR het u graag makkelijker. We bieden verschillende arrangementen aan; denk bijvoorbeeld aan een vergadering op het water gevolgd door een mooie zeiltocht, of andersom! Ook de catering en een eventuele overnachting op het water verzorgen wij graag voor u.

Samen koken of catering

Zoals zojuist al aangegeven verzorgt NAUPAR indien gewenst de catering. Het vergt al bij een aardig windje best stevige zeebenen en een hoop creativiteit: aardappels schillen terwijl ze wegrollen of spaghetti koken die schuin onder water staat... Maar natuurlijk kunt u er wel voor kiezen om zelf te koken. Het is maar net wat u wenst!

Ruime keuze uit afvaarthavens

Waar uw bedrijfsuitje op een boot moet gaan starten, mag u zelf bepalen. Bekijk welke van de zestien afvaarthavens rondom het IJsselmeer en aan de Waddenzee het beste aansluit bij uw wensen.

Daarom een bedrijfsuitje op een boot bij NAUPAR

NAUPAR heeft ruim 40 jaar ervaring in het organiseren van unieke vaartochten aan boord van authentieke zeilschepen. Bij NAUPAR:

  • bieden wij u de grootste keuze aan traditionele zeilschepen, inclusief schipper en bemanning
  • kunt u terecht voor groepen vanaf 10 personen tot 150 personen en bij hele grote groepen kunt u zelfs kiezen voor meerdere schepen
  • bieden de tochten voor ieder wat wils; van actief meehelpen bij het zeilen tot lekker genieten en chillen op het dek
  • heeft u geen zeilervaring nodig, de bemanning leert de groep graag de kneepjes van het zeilen
  • kunt u kiezen uit maar liefst 16 verschillende vertrekhavens en is er altijd wel een haven bij u in de buurt
  • vindt u zeker het schip dat bij uw wensen past en bent u verzekerd van een onvergetelijk bedrijfsuitje op een boot, waar nog lang over nagepraat wordt!