Een uniek bedrijfsuitje in Holland?

Zoek dan niet verder; de zeilschepen van NAUPAR bieden uitkomst. De werkoverleggen en volle e-mailboxen maken plaats voor ontspanning en plezier. Stap samen met uw collega’s aan boord van een authentiek schip en maak u klaar voor een onvergetelijke dag. Of meerdere dagen!

Teambuilding en waardering

Bedrijfsuitjes zijn belangrijk. Niet alleen omdat de medewerkers zich er gewaardeerd door voelen, maar ook omdat het een goede manier van teambuilding is. Zeker aan boord van een schip! Hijs de zeilen, sta achter het roer en stippel een mooie route uit. Samen actief zeilen werkt inspirerend en is goed voor de groepsdynamiek.

Traditionele zeilschepen voor een dagtocht

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor een bedrijfsuitje

Bekijk alle

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Top 3 vaargebieden

Favoriete blogs over bedrijfsuitjes op het water

Bekijk alle

Meer informatie over bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitje in Holland

Welkom aan boord

Voor een aangename, sportieve en goed verzorgde invulling van uw personeelsuitje of relatie-event bent u bij NAUPAR hoeft u niet verder te zoeken. Bij NAUPAR bent u aan het goede adres voor uw zakelijke event op het water met collega's of relaties voor een of meerdere dagen. Stap samen met uw collega’s aan boord van een authentiek schip en maak u klaar voor een onvergetelijke bedrijfsuitje.

Dagtocht of meerdere dagen varen 

Bij NAUPAR kunt u kiezen uit schepen voor dagtochten en meerdaagse tochten. Afhankijk van hoe lang u op pad wilt met uw gasten en of u aan boord wilt blijven slapen.

De dagtochtschepen hebben geen hutten aan boord en beschikken daardoor over een extra ruime salon, waar u kunt vergaderen of heerlijk met uw gasten kunt zitten of eten. Ook is er vaak een sfeervolle scheepsbar aanwezig. U kunt op deze schepen niet overnachten.

Daarnaast bieden we ook meerdaagse zeilschepen. Deze schepen kunnen zowel dagtochten als meerdaagse tochten maken. Ze hebben naast een ruim dagverblijf, ook een aantal hutten en naast toiletten ook douches aan boord. Deze schepen zijn zeer geschikt voor emerdaagse tochten of een dagtocht met aansluitend een overnachting.

U kunt kiezen uit meerdere vaargebieden

Wáár precies, is geheel afhankelijk van uw wensen. Wordt het zeehonden spotten de Waddenzee, een mooie vaartocht over het IJsselmeer, of een bezoek aan de eilandegroep Marker Wadden in het Markermeer? Aan u de keuze. Tip: kies voor een meerdaags bedrijfsuitje en u kunt verschillende vaargebieden met elkaar combineren.

Hapjes en drankjes

Tijdens een dagtocht verwent u uw gasten natuurlijk met een hapje en een drankje, want een dagtocht op een mooie driemaster is niet compleet zonder catering. Zo kunt u kiezen uit een lekker welkomstdrankje, een heerlijke lunch of uitgebreide BBQ buffet op het open water. 

Gaat u meerdere dagen met uw gasten op pad, dan kunt u ook gebruik maken van de uitgebreide catering mogelijkheden bij NAUPAR, of gezellig samen koken in de goed uitgeruste scheepskeuken. 

Dichter bij dan u denkt

NAUPAR beschikt over 16 vertrekhavens aan het IJsselmeer, Markermeer en de Waddenzee. U kunt u bijvoorbeeld opstappen in Lelystad, Enkhuizen, Harlingen, Almere, Volendam, Lemmer, Urk, Stavoren of een haven in Overijssel zoals Kampen, maar ook de hoofdstad van Noord-Holland, Amsterdam, zit in ons aanbod. Zo is er altijd een haven bij u in de buurt.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

De vriendelijke medewerkers van NAUPAR helpen graag met het uitstippelen van een mooie route én met het uitkiezen van een passend, interessant arrangement. Actief of ontspannen, op het IJsselmeer, Markermeer of de Waddenzee, met of zonder catering? De invulling van uw bedrijfsuitje kan werkelijk waar alle kanten op. Het is maar net wat u wenst.

Daarom een bedrijfsuitje bij NAUPAR

NAUPAR heeft ruim 40 jaar ervaring in het organiseren van unieke bedrijfuitjes aan boord van authentieke zeilschepen. Bij NAUPAR:

  • bieden wij u de grootste keuze aan traditionele zeilschepen, inclusief schipper en bemanning
  • kunt u terecht voor groepen vanaf 10 personen tot 150 personen en bij hele grote groepen kunt u zelfs kiezen voor meerdere schepen
  • bieden de tochten voor ieder wat wils; van actief meehelpen bij het zeilen tot lekker genieten en chillen op het dek
  • heeft u geen zeilervaring nodig, de bemanning leert de groep graag de kneepjes van het zeilen
  • kunt u kiezen uit maar liefst 16 verschillende vertrekhavens en is er altijd wel een haven bij u in de buurt
  • vindt u zeker het schip dat bij uw wensen past en bent u verzekerd van een onvergetelijk bedrijfsuitje waar nog lang over nagepraat wordt.