Een uniek bedrijfsuitje in Holland?

Zoek dan niet verder; de zeilschepen van NAUPAR bieden uitkomst. De werkoverleggen en volle e-mailboxen maken plaats voor ontspanning en plezier. Stap samen met uw collega’s aan boord van een authentiek schip en maak u klaar voor een onvergetelijke dag. Of meerdere dagen!

Teambuilding en waardering

Bedrijfsuitjes zijn belangrijk. Niet alleen omdat de medewerkers zich er gewaardeerd door voelen, maar ook omdat het een goede manier van teambuilding is. Zeker aan boord van een schip! Hijs de zeilen, sta achter het roer en stippel een mooie route uit. Samen actief zeilen werkt inspirerend en is goed voor de groepsdynamiek.

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor een bedrijfsuitje

Bekijk alle

Top 3 vaargebieden

Meer informatie over bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitje in Holland

Bedrijfsuitjes door heel Holland verspreid

NAUPAR organiseert regelmatig bijzondere bedrijfsuitjes in Holland. Wáár precies, is geheel afhankelijk van uw wensen. Wordt het de Waddenzee, het IJsselmeer, het Markermeer of toch de Friese Meren? Rondom deze vaargebieden liggen sfeervolle havensteden die stuk voor stuk een bezoekje waard zijn. Bekijk alle bestemmingen online en maak uw keuze. Tip: kies voor een meerdaags bedrijfsuitje in Holland en u kunt diverse havensteden bezoeken!

Verschillende bedrijfsuitjes in Holland

Benieuwd naar de mogelijkheden? De vriendelijke medewerkers van NAUPAR helpen graag met het uitstippelen van een mooie route én met het uitkiezen van een passend, interessant arrangement. Actief of ontspannen; de invulling van uw bedrijfsuitje in Holland kan werkelijk waar alle kanten op. Het is maar net wat u wenst! Bekijk het brede aanbod arrangementen online.

Hapjes en drankjes

Wanneer u bij NAUPAR een bedrijfsuitje in Holland boekt, kunt u daar uiteraard ook catering bij bestellen. Kies bijvoorbeeld voor een uitgebreid lunchbuffet, lekkere broodjes die worden uitgeserveerd of voor een barbecuemaaltijd midden op het water. NAUPAR doet er alles aan om uw bedrijfsuitje tot in de puntjes te verzorgen. Naast catering biedt NAUPAR daarom ook volop mogelijkheden voor entertainment.