• Organiseer een bedrijfsuitje op het water: Sportief, inspirerend en ontspannend

    Organiseren bedrijfsuitje

    Zijn jullie toe aan een leuk event, is een collega 25 jaar in dienst of willen jullie iets leuks doen met zakenpartners? Een schip is de ideale locatie voor een welverdiend bedrijfsuitje. Voor grote én kleine gezelschappen! Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, incentive of zakelijke meeting, op een traditioneel zeilschip hebben jullie het roer in handen. In deze blog zetten we een paar mogelijkheden op een rijtje. 

  • Klantervaring: Zeilen op een imposant schip en overnachten in historisch Hoorn

    Klantervaring Willem Barentsz Bedrijfsuitje Astrimex  met klanten en leveranciers
    Bij Astrimex, een groothandel voor systeemplafonds en -wanden, hadden ze het idee opgevat om met klanten en leveranciers een paar dagen de rust op te zoeken. Lekker er tussenuit, tijd om elkaar te leren kennen en de onderlinge relaties te versterken.

    Na enig overleg met NAUPAR was de keuze gevallen op de imposante topzeilschoener Willem Barentsz. Hierop was ruimte genoeg voor de dertig gasten, zodat iedereen ook de mogelijkheid had om af en toe even alleen te zijn of ergens met een klein groepje te zitten.
  • Klantervaring: Internationale verbroedering op een authentiek zeilschip

    Blog Nederlandse en Duitse Ronde tafel aan boord van de Soeverein

    Varen op de schepen van NAUPAR is voor allerlei gezelschappen een mooie gelegenheid om samen te zijn, te vergaderen, plezier te maken en elkaar beter te leren kennen. De Nederlandsche en Duitse Tafelronde vonden dat ook en boekten daarom voor een paar dagen de prachtige en bijzondere Soeverein. Op dit volledig gerenoveerde en gemoderniseerde spiegelretourschip is het niet moeilijk om te relaxen en te genieten van de sfeer van lang vervlogen tijden, in een comfortabele en luxe setting.

  • Zeilen met je collega’s en samen zwemmen bij de Marker Wadden

    Actief bedrijfsuitje op de Alliantie naar Marker Wadden, zwemmen en zeilen
    Zoals ieder jaar wilden ze ook dit jaar bij Van Geenen Auto’s BV weer een leuk en actief bedrijfsuitje organiseren. Maar wat moest het dit jaar worden? Na enig googelen op ‘bedrijfsuitjes’ kwam eigenaar Hans van Geenen terecht bij NAUPAR. Een schip huren, dat sprak hem wel aan. Het werd de Alliantie, een mooie, sfeervolle klipper die zich uitermate goed leent voor een geslaagd personeelsuitje.
  • NAUPAR legt uit I De aanlegborrel

    De aanlegborrel; een typisch Nederlandse traditie in de zeilvaart
    Ontdek de oorsprong van een eeuwenoude traditie onder Nederlandse zeelieden: de aanlegborrel. Bij aankomst in de haven wordt er niet alleen feest gevierd vanwege een succesvolle zeiltrip, maar ook om het schip en de bemanning te bedanken voor hun harde werk en de veilige aankomst. Maar wat kun je verwachten van dit typisch Nederlandse fenomeen en welk drankje hoort hierbij? Dompel je onder in de wereld van de zeiler en ontdek meer over de populaire aanlegborrel.
  • NAUPAR legt uit I Zo voorspel je tijdens een zeiltocht het weer met je zintuigen

    Weer voorspellen met je zintuigen tijdens zeiltocht
    Een zeiltocht op een traditioneel zeilschip is een bijzondere ervaring. Terwijl je over het IJsselmeer, Markermeer of de Friese meren zeilt ben je helemaal één met de natuur en je omgeving. Maar hoe weet je nou wat voor weer het wordt als je geen weer-app, barometer of andere technologie bij de hand hebt om het weer te voorspellen? Juist, door je zintuigen te gebruiken. De natuur geeft tal van signalen die je kunt gebruiken om zelf een inschatting te maken van het weer.
  • De smaakvolle geschiedenis van Nederlandse kaas: van Goudse tot Edammer kaas

    Kaas proeven Henri Willig Volendam

    Als je het Markermeer ontdekt met een traditioneel zeilschip, is er naast de palingsound, een lekker visje en een bezoekje aan de gezellige Dijk, een andere activiteit in Volendam die je absoluut niet mag missen: kaas proeven! Op de kaasboerderij Alida Hoeve van Henri Willig in Volendam, krijg je een rondleiding en leer je meer over de productie van kaas, proef je het verschil tussen een goede Edammer kaas en een Goudse kaas en zie je met eigen ogen hoe de Nederlandse kaas nog op traditionele wijze met liefde en vakmanschap wordt gemaakt.

  • Het Foodbook maakt je dag op het water compleet!

    Foodbook NAUPAR dagtocht

    Met trots presenteren we ons vernieuwde Foodbook voor dagtochten. In de lijst staan alle cateringmogelijkheden die NAUPAR biedt tijdens een vaartocht op een traditioneel zeilschip over het Markermeer, IJsselmeer of de Waddenzee. Van een welkomst drankje, tot een heerlijke lunch, lekkere borrelhapjes, buffet, BBQ’s of Walking Dinner: aan alles is gedacht. Wij hebben de toppers van de afgelopen jaren behouden en aan elk onderdeel in ieder geval een Vega-variant toegevoegd. Loopt het water je al in de mond?