SAIL Amsterdam 2025: Mis het niet!

SAIL Amsterdam 2025

Stel je voor: honderden prachtige traditionele zeilschepen van over de hele wereld die de wateren van Amsterdam bevaren tijdens het grootste nautische evenement ter wereld. Dat is SAIL Amsterdam 2025! Van 20 tot en met 24 augustus 2025 vieren we het 750-jarig bestaan van Amsterdam, de vijftigste verjaardag van SAIL Amsterdam en de tiende editie van dit spectaculaire evenement. Een driedubbel feest dat je niet wilt missen! Tickets voor speciale bedrijfsarrangementen zijn nu beschikbaar, dus wees er snel bij.

De belangrijkste feiten over SAIL Amsterdam 2025 in het kort

  • Wat: SAIL Amsterdam is een van de grootste en vrij toegankelijke nautische events ter wereld
  • Wanneer: Woensdag 20 tot en met zondag 24 augustus 2025
  • Waar: IJ-haven van Amsterdam
  • Voor wie: Voor alle zeilliefhebbers!

Driedubbel feest op het water!

SAIL 2025 wordt een bijzondere editie. In 1975 werd de eerste SAIL Amsterdam georganiseerd om het 700-jarig bestaan van Amsterdam te vieren. Precies 50 jaar later, in 2025, wordt niet alleen het 750-jarig bestaan van de stad gevierd, maar ook het 50-jarig bestaan van SAIL Amsterdam. En dat is nog niet alles. Omdat SAIL Amsterdam in 2020 moest worden afgelast vanwege de pandemie, wordt dit ook de tiende jubileumeditie.

Vijf dagen feest op het water en aan land

SAIL Amsterdam biedt niet alleen een indrukwekkende SAIL-In en SAIL-Out Parade met de Tall Ships, maar ook de kans om deze imposante schepen van dichtbij te bewonderen en zelfs mee te varen. Daarnaast kun je op de wal genieten van muzikale optredens, nautische wedstrijden en culinaire hoogstandjes. Noteer de datum alvast in je agenda en laat je in 2025 betoveren door de magie van SAIL Amsterdam.

Bekijk de video van de laatste SAIL Amsterdam

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. In onderstaande video tonen we enkele impressies van SAIL Amsterdam 2015.

Geniet van SAIL Amsterdam met NAUPAR

NAUPAR is al sinds 1975 betrokken bij de organisatie van SAIL Amsterdam. Als officiƫle partner van SAIL Amsterdam biedt NAUPAR speciale bedrijfsarrangementen aan voor een onvergetelijke ervaring op o.a. de Stedemaeght, Linde en Admiraal van Kinsbergen.

Vaar mee tijdens de SAIL-In Parade, geniet van diverse middag- of avond-arrangementen of sluit het nautische feest af met de SAIL-Out Parade. Onze arrangementen zijn inclusief uitgebreide catering, dus geniet samen met je collega's en/of zakenpartners van een onvergetelijk bedrijfsuitje tijdens SAIL Amsterdam.

Wil je meevaren tijdens SAIL Amsterdam 2025?

Vraag vrijblijvend informatie aan of neem contact op met een van onze medewerkers. Zij vertellen je graag meer over de diverse mogelijkheden en de verschillende arrangementen op de traditionele zeilschepen.

Lees meer

Met deze tips wordt je bedrijfsfeest een succes | De perfecte locatie voor een bedrijfsfeest | Wat is een TallshipDe Stedemaeght vaart dertig jaar | Bedrijfsuitje op het water | Hoe kies ik het juiste schip | Bedrijfsuitje met impact | De vier mooiste zeilraces | De geschiedenis van de chartervaart