Bedrijfsuitje I Varen op een traditionele driemaster

Bedrijfsuitje traditioneel zeilschip

Mag jij het jaarlijkse bedrijfsuitje organiseren? Leuk! Maar waar gaan jullie heen en wat gaan jullie doen? Niet iedereen houd van spannende activiteiten of wil een hele dag met zijn collega’s op stap. Dilemma’s en vragen die oppoppen als je aan de organisatie begint. Wij helpen je graag bij de organisatie. De ingrediënten voor een onvergetelijk bedrijfsuitje op een schip zijn vooral: gezellig samen zijn, ontspanning en voor de liefhebbers ook een beetje inspanning en avontuur. En dat allemaal terwijl je wordt getrakteerd op lekker eten & drinken met unieke vergezichten. Wedden dat iedereen na afloop enthousiast is?

Gezellig samenzijn

Bij de invulling van het jaarlijkse uitstapje met het personeel ligt de nadruk steeds vaker op de activiteit. Het kan niet gek, avontuurlijk of actief genoeg. Maar draait een bedrijfsuitje niet vooral om een gezellig samen zijn met je collega’s? Even de werkvloer ontsnappen en tijd voor die ene collega die je normaal alleen maar tegen komt op de trap, in de lift of met de lunch in de kantine. Tijdens een ontspannen vaartocht over het IJsselmeer, Markermeer of op de Waddenzee heb je alle tijd voor elkaar en leer je je collega’s op een andere manier kennen. Jullie komen helemaal tot rust, terwijl je ontspannen met een drankje in je hand, de wind door je haren en het zonnetje op je gezicht met elkaar staat te kletsen op het achterdek.

Wil je de collega’s extra verwennen? Kleed het uitstapje dan aan met een gezellige cocktail workshop, walking dinner of een BBQ midden op het water, terwijl de ingehuurde band of DJ voor de muzikale sfeer zorgt. Je zult zien dat de vaak serieuze gesprekken over het werk, plaats maken voor persoonlijke gesprekken en veel gelach.

Activiteiten en Teambuilding

Toch een sportief element aan de het uitje toevoegen? Tijdens de vaartocht is het mogelijk om mee te helpen met het zeilen. Sterker nog: dit wordt door de schipper en zijn/haar bemanning enorm gewaardeerd! Neem plaats achter het roer en ervaar hoe het is om zo’n groot schip te besturen of help mee met het hijsen van de zeilen. Aan boord van een driemaster is van alles te doen! Behoefte aan meer spanning? Wat dacht je van een wedstrijd met verschillende drakenboten of een snelle RIB vaartocht? Op deze manier houd je zelfs de grootste thrill-seekers tevreden. En, met deze activiteiten maken jullie van het bedrijfsuitje ook nog een ideale teambuildings-dag!

Moet een bedrijfsuitje de hele dag duren?

Natuurlijk niet. Wij hebben al hele leuke arrangementen voor een dagdeel (vanaf 4 uur). Zoals een middagje zeilen met een buffet midden op het IJsselmeer. Een Sunset cruise met BBQ en ondergaande zon. Of een ontdekkingstocht naar de Marker Wadden met een BBQ op de terugweg. Kiezen jullie toch voor een langere vaartocht dat zijn er heel veel leuke plekken te ontdekken rond het IJsselmeer, Markermeer en de Waddenzee. Zo kunnen jullie koers zetten naar het vissersdorp Urk en daar een Ginkiestocht maken aan wal. Pampus bezoeken in het Markermeer. Of naar Volendam varen voor een visje op de kade. Mogelijkheden te over. In principe kunnen onze schepen vanaf 16 havens vertrekken en is er altijd wel een haven in de buurt om te ontdekken.

Bedrijfsuitje met overnachting

Willen jullie nog wat langer aan boord blijven? Wij hebben ook schepen met slaap accommodatie. Van luxe tot basic. Met deze schepen kun je aanmeren in een gezellige havenstad, waar jullie aansluitend nog een avondje gaan stappen. Of je kiest voor een bijzondere ervaring midden in de natuur, waar alle mobieltjes op stil gaan. En de volgende ochtend kun je gezamelijk ontbijten in de gezellige warme salon.

Benieuwd hoe een bedrijfsuitje er uit ziet aan boord van een traditioneel zeilschip?

Kom alvast in de juiste stemming met deze video:

 

Uw volgende bedrijfsuitje op een traditioneel zeilschip?

Wordt het ultieme ontspanning of actie? Naar wat voor bedrijfsuitje jullie ook op zoek zijn, wij bieden voor elke groep en elk budget een leuk arrangement. Vraag vrijblijvend een offerte aan en vertel ons vooral je wensen of neem direct contact op met een van onze medewerkers. Zij vertellen je graag over de vele mogelijkheden voor dagtochten en meerdaagse tochten op een traditioneel zeilschip. We maken graag van jullie bedrijfsuitje een onvergetelijk uitstapje.

Wilt u meer lezen over originele bedrijfsuitjes?

Met deze tips wordt bedrijfsuitje een succes | Maak het bedrijfssuitje nog leuker met sportieve activiteiten | Klantverhaal op de Willem Barentsz met BBQ op Markermeer | Klantverhaal op Abel Tasman met biologisch diner | Klantverhaal op 'Loverboat' Summertime | Klantverhaal Jubileumfeest op de Stedemaeght | Varen door windmolenpark I Teambuilding Marker Wadden I Save-the-date-mailing