Bedrijfsuitje op het water? Doen!

Blog-Zakelijk_300x225

Lelystad, 10 maart 2017 – Is het weer hoog tijd voor een bedrijfsuitje? Met uw favoriete collega"s, de afdeling of zelfs met de hele organisatie? Ga dan voor een unieke ervaring op het water en stap aan boord van een authentiek zeilschip! De vier ingrediënten voor een onvergetelijk bedrijfsuitje: actie, ontspanning, gezellig samenzijn én unieke vergezichten, vindt u zeker aan boord van onze schepen!

Pure ontspanning

Aan boord van een zeilschip komt iedereen gegarandeerd tot rust. Even weg van de alledaagse sleur op kantoor en simpelweg genieten. Mét uw collega"s welteverstaan! Een uitgelezen kans om iedereen op een andere manier te leren kennen. Met een drankje in uw hand, de wind door uw haren en het zonnetje op uw gezicht… Ontspan!

Of kies voor actie!

Uiteraard is het ook mogelijk om de handen uit de mouwen te steken. Sterker nog: dit wordt door de schipper en zijn/haar bemanning enorm gewaardeerd! Sta achter het roer, stippel een mooie route uit of help mee met het hijsen van de zeilen. Er is van alles te doen! Juist deze activiteiten maken van het bedrijfsuitje een ideale teambuilding-dag!

Gezellig samenzijn

Actie of ontspanning, één ding is in ieder geval zeker: u bent gezellig samen met uw collega"s. Hoewel u op kantoor ook "samen" bent, is de sfeer op een zeilschip als vanzelfsprekend compleet anders. De vaak serieuze gesprekken over het werk maken plaats voor persoonlijke gesprekken en veel gelach. Wie had ooit verwacht dat u zoveel gemeen zou hebben met uw collega"s?

Unieke vergezichten

Eenmaal op het water kunt u er niet meer omheen: de steeds veranderende vergezichten zijn prachtig en blijven keer op keer interessant. Het ene moment ziet u niets dan water en een klein ogenblik later is er in de verte land te zien!

Zijn deze vier redenen ook voor u doorslaggevend? Neem dan contact op met onze medewerkers om de mogelijkheden voor uw bedrijfsuitje te bespreken.