Bedrijfsuitje met zeiltocht en BBQ op de Willem Barentsz

Zeiltocht en BBQ op de Willem Barentsz
Met uw team of het hele bedrijf een dag(deel) varen is altijd een goed idee. Dat vonden de mannen en vrouwen van BOMA ook en dus boekten zij voor hun jaarlijkse bedrijfsuitje de Willem Barentsz. Deze majestueuze topzeilschoener leende zich prima voor het 45-koppige gezelschap. Vrijwel alle medewerkers van het bedrijf waren mee: van de salesafdeling tot de technische dienst, de chauffeurs en de magazijnmedewerkers. Een uiteenlopend gezelschap dat een hele leuke dag heeft gehad.

Gastvrije ontvangst

De voorpret begon eigenlijk al bij het boeken van deze dag. ‘Er is zó goed meegedacht door de medewerkers van NAUPAR. We waren in eerste instantie eigenlijk gewoon op zoek naar een borrelboot, maar NAUPAR had een mooi arrangement dat ons erg aansprak. Voor een goede prijs, en ook nog helemaal op maat aan onze wensen aangepast. Zo wilden we bijvoorbeeld graag een presentatie geven aan boord. Alle apparatuur was aanwezig, dat was perfect geregeld.’ Op de dag zelf blijkt er een ongeluk te zijn gebeurd op de A27, waardoor veel mensen te laat bij de Willem Barentsz aankomen. Gelukkig is de schipper flexibel en die vindt het geen probleem. Een half uurtje later dan gepland vaart het schip de haven van Lelystad uit. Op naar het Markermeer.

Samen de zeilen hijsen en stoere foto’s maken van collega’s aan het roer

Eenmaal de haven uit, moet er 550 m2 zeil gehesen worden om op het Markermeer te kunnen zeilen. Wie wil mag meehelpen, en er blijken genoeg sportieve collega’s aan boord te zijn die wel zin hebben in een fysieke uitdaging. Daarna is het tijd voor ontspanning. Lekker op het dek genieten van het zonnetje, de wind in je haren en het geluid van klotsende golven tegen de boeg. Puur genieten! Ondertussen heeft iedereen alle tijd om bij te praten met collega’s en om het ook eens over niet-werk te hebben. En natuurlijk om stoere foto’s te maken van collega’s aan het roer.

Barbecue op het Markermeer

En dan is het etenstijd. Het schip gaat voor anker op het Markermeer en de barbecue wordt aangestoken. Ondertussen is het op het dek wel wat fris, dus het gezelschap gaat een verdiepinkje lager: benedendeks zijn twee gezellige salons waar iedereen geniet van de maaltijd. Ook de mensen met een allergie of speciale dieetwensen: ‘De catering was heel goed geregeld. Geen vraag was te veel en met iedereen werd rekening gehouden.’ 

Wilt u ook een bedrijfsuitje boeken op de Willem Barentsz?

Als u ook graag met uw medewerkers of relaties een heerlijke dag op de Willem Barentsz wilt, dan regelen we dat graag voor u! Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem direct contact op met onze medewerkers. Zij vertellen u graag meer over alle mogelijkheden. 

Meer lezen?

Loveboat Summertime I Teambuilding Marker Wadden I Tips voor succesvol event op het water I Duurzaam bedrijfsuitje I Hoe kies ik het juiste schip? I Een goede save-the-date mailingBedrijfsfeestje op het water organiseren I Bedrijfsuitje Ibiza-style I Unieke replica zeilt weer I Bedrijfsuitje met impact