Arrangementen en ideeën voor een bedrijfsuitje

Bekijk alle

Tips en ideeën voor teambuilding

Bekijk alle

Tips en ideeën voor vergaderen

Tips en ideeën voor een personeelsuitje

Bekijk alle

Traditionele zeilschepen voor een dagtocht

Bekijk alle

Traditionele zeilschepen voor een bedrijfsuitje met overnachting

Bekijk alle

Meer informatie bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitje

Vandaag even geen beeldscherm, telefoontjes of overvolle mailbox. U gaat samen met uw collega’s heerlijk uitwaaien op een van bijzondere traditionele zeilschepen van NAUPAR. Een mooiere manier om uw waardering te laten blijken voor uw collega’s is er niet. De vaartocht is indrukwekkend, de locatie uniek en u kunt samen met uw collega’s lekker ontspannen of actief meevaren. Daarnaast kunt u ze extra in de watten leggen met onze uitgebreide catering mogelijkheden. Welke zakelijke of feestelijk reden u ook heeft, met een traditioneel zeilschip maakt u zeker indruk op uw collega’s.

Uitwaaien, teambuilding of vergaderen

Wilt u actief meezeilen, liever ontspannen of staat er een vergadering of presentatie op het programma? Op een traditioneel zeilschip heeft u het roer in handen. Of het nu gaat om het soort schip, de catering of het programma. Op een traditioneel schip heeft u de vrijheid om het naar eigen wens in te delen en bepaalt u uiteindelijk hoe de tocht er uit gaat zien. En het leuke is, u heeft geen zeilervaring nodig. De bemanning leert het u graag.

Heeft u iets te vieren?

Maak de dag extra speciaal en hang tijdens de vaartocht de bedrijfsvlag in de top van de mast. Kleed het schip aan met (biologisch afbreekbare) ballonnen en ontvang uw collega’s met een feestelijk welkomstdrankje. Tijdens de vaartocht ontbreekt het u aan niets en zorgt de bemanning voor een hapje en een drankje of kunt u de groep extra verwennen met een gezellige BBQ of walking diner midden op het water. Aan u de keuze.

Vergaderen en zeilen

Een zeilschip is de perfecte manier om uit de normale werksfeer te komen. U bent alleen met uw gezelschap en wordt niet gestoord. Hierdoor leent een vaartocht zich uitstekend voor een brainstormsessie, heidag, presentatie of vergadering. Daarnaast zijn alle faciliteiten aan boord voor een vergadering of presentatie. En als u klaar bent met de meeting kunt u lekker napraten op het achterdek, samen de zeilen hijsen of de dag afsluiten met een gezamenlijk diner. Zo combineert u werken met plezier en slaat u twee vliegen in een klap.

Hoe lang wilt u varen?

U kunt met uw collega’s al een middag, hele dag of avondtocht meezeilen op een traditioneel zeilschip. Om het u gemakkelijk te maken biedt NAUPAR voor deze tochten verschillende leuke arrangementen. Zo kunt u bijvoorbeeld met een grote groep kiezen voor een middag zeilen en borrelen op het IJsselmeer of de Waddenzee. Maar u kunt ook een duurzame en educatieve tocht maken door een windmolenpark. Of bijvoorbeeld samen barbecueën bij ondergaande zon op het Markermeer. Deze bijzondere dag stelt u zelf samen en kunt u geheel op uw doelen afstemmen.

Geniet van een culinaire ervaring tijdens uw dagtocht

Vanaf het moment dat u aan boord stapt, wordt u verwelkomd met een smaakvol drankje. Verwen uzelf met een heerlijke lunch, ambachtelijke borrelhapjes, een uitgebreid buffet, BBQ of Walking Dinner - er zijn zelfs vegetarische opties beschikbaar. De mogelijkheden op onze dagtochtschepen zijn eindeloos. Neem gerust een kijkje in ons uitgebreide Foodbook om alvast een idee te krijgen.

Voeg leuke activiteiten toe aan uw zeiltocht

Tijdens de zeiltocht kunt u genieten van diverse leuke en leerzame activiteiten. Test uw kennis met een gezellige pubquiz, leer de fijne kneepjes van het barista- of cocktailvak, beleef de ervaring van een ervaren palingroker, maak onvergetelijke herinneringen met een Photobooth of laat een swingende band/DJ de muzikale sfeer aan boord versterken. Er is voor elk wat wils om uw tijd aan boord extra bijzonder te maken.

Bedrijfsuitje met overnachting

Soms is een dag niet genoeg en wilt u misschien liever een paar dagen op pad met uw collega’s. Ook daarvoor zijn de zeilschepen van NAUPAR uitstekend geschikt. Van luxe tot basic, de meeste schepen beschikken over een groot dek, een mooi dagverblijf, een ruime kombuis én meerdere comfortabele hutten waar u heerlijk kunt overnachten. Een ideale combinatie voor meerdaagse trainingen, zakelijke bijeenkomsten of een gezellig meerdaags uitje met uw team.

Wilt u liever niet zeilen? Gebruik dan het schip als vergader en/of hotelaccommodatie in de stad van uw keuze.

Ruime keuze uit vaargebieden en havens

De schepen varen vooral op het IJsselmeer, Markermeer, de IJsseldelta, Waddenzee en de Friese meren. U kunt er voor kiezen om lekker een dag(deel) te zeilen of u combineert de vaartocht met een bezoek aan een pittoreske havenstad, leuk museum of een mooi natuurgebied zoals het Nationaal Park Nieuw land, de Marker Wadden of de IJsseldelta. Kiest u voor meerdere dagen dan kunt u overnachten in een gezellige havenstad, op een Waddeneiland, offline gaan en ankeren midden in de natuur of droogvallen op het Wad. Een unieke ervaring die je alleen kunt meemaken met een schip.

En niet alleen de vaargebieden, maar ook de op- en afstaphaven kunt u zelf kiezen. Bij NAUPAR heeft u een keuze uit maar liefst 16 verschillende afvaarthavens, verspreid over de verschillende vaargebieden. Er is dus altijd wel een haven bij u in de buurt en u vaart vandaar uit makkelijk naar het vaargebied van uw keuze.

Daarom een bedrijfsuitje bij NAUPAR

NAUPAR heeft meer dan 50 jaar ervaring in het organiseren van bedrijfsuitjes op het water in Nederland. Bij NAUPAR:

  • Bieden wij u de grootste keuze aan traditionele zeilschepen inclusief schipper en bemanning; van vorstelijke schoeners en weelderige barkentijnen tot stoere klippers en sportieve tjalken.
  • Kunt u terecht voor groepen vanaf 10 personen tot 150 personen en kunt u bij een hele grote groep zelfs kiezen voor meerdere schepen.
  • Bieden de tochten voor ieder wat wils; of u nu wilt ontspannen, vergaderen of actief wilt meezeilen.
  • Heeft u geen zeilervaring nodig, de bemanning leert u graag de kneepjes van het zeilen
  • Kunt u kiezen uit maar liefst 16 verschillende vertrekhavens en is er altijd wel een haven bij u in de buurt.
  • Vindt u zeker het schip dat bij uw wensen past en bent u verzekerd van een onvergetelijk bedrijfsuitje waar uw collega’s nog lang over napraten!