Morning meeting

Dagtocht ontbijt- en vergadersessie

De dag beginnen met een ontbijt en een vergadering op het water leidt gegarandeerd tot een bijzonder verfrissende start van uw dag. Samen met uw collega’s of relaties scheept u al vroeg in, zodat u met elkaar kunt genieten van het ochtendgloren. In alle rust, midden in de natuur. Op zo’n mooie plek, waar alleen het kraken van de masten, het ruizen van de wind en het ontwaken van de watervogels te horen is, borrelen toch de beste ideeën omhoog! Met deze zeiltocht weet u zeker dat u uw collega’s of relaties een unieke ervaring bezorgt.

Deze zeiltocht in het kort

Zeilen is heerlijk, ontspannend en activerend tegelijkertijd. Deze ontbijt- en vergadersessie biedt u:

 • Een mooie tocht op een traditioneel zeilschip.
 • De perfecte locatie om samen de dag te beginnen.
 • Een goed ontbijt en een productieve vergadering

Wat valt er te beleven tijdens een ontbijt- en vergadersessie

Deze tocht is bijzonder vanaf het begin. In alle vroegte in een nog stille haven komen en aan boord gaan van een prachtig authentiek zeilschip, dat is al een heel mooi en bijzonder begin van de dag. U vaart de haven uit en de zeilen worden gehesen. Misschien helpen jullie met z’n allen mee, om nog wat extra trek te krijgen voor het ontbijt dat straks geserveerd wordt. Maar dat hoeft natuurlijk niet. Het is ook heel mooi en rustgevend om ergens op het dek een beschut plaatsje te zoeken en te genieten van de rust, de stilte en de zon die op het water schijnt. Geniet van dit unieke moment, waarop er nog nauwelijks andere schepen varen en het hele meer voor u lijkt te zijn.

Als jullie zover zijn, dan kunnen jullie starten met de vergadering of presentaties. Dat kan in alle rust en focus, want op een schip kan niemand zomaar binnenlopen. Jullie hebben dus echt alle tijd voor jezelf. En bent u even uit uw concentratie? Dan haalt u gauw een frisse neus aan dek, of u kijkt naar buiten: de wisselende kleuren van de lucht, de weidsheid van het water en de natuurgeluiden zorgen gelijk voor nieuwe inspiratie!

Is een ontbijt- en vergadersessie voor iedereen leuk

Een ontbijt- en vergadersessie is afwisselend en bijzonder geschikt voor bedrijven die gefocust willen vergaderen, in een mooie, inspirerende omgeving. Het is eigenlijk een perfect alternatief voor de heidag. Ook als uitje met relaties is dit een heel mooi begin van de dag. Uw relaties zullen deze bijzondere geste zeker waarderen!

De duur van de ontbijt- en vergadersessie

U kunt een ontbijt- en vergadersessie al boeken vanaf vier uur en naar wens per uur uitbreiden.

Hoe ziet deze inspirerende ochtendsessie met collega’s eruit

Bij het online boeken bepaalt u hoe de dagtocht er uit ziet. Of het nu gaat om de aanvangstijd, de duur van de tocht of de invulling van de catering. Om u een indruk te geven van de zeiltocht met vergadering, beschrijven we hieronder globaal het programma aan boord:

 • De schipper en zijn bemanning verwelkomen u op het traditionele zeilschip.
 • Er staat een ontbijt voor iedereen klaar.
 • Na een welkomstwoord en uitleg verlaat het schip de haven.
 • Op het open water worden de zeilen gehesen en mag iedereen meehelpen die dat leuk vindt.
 • Tijdens de tocht bepaalt u het moment om te vergaderen of de presentaties te starten.
 • Na de vergadering is er voldoende tijd om bij te praten of elkaar beter te leren kennen in een geweldige ambiance.
 • Aan het einde van de vaartocht vaart u weer terug naar de haven.

Opstaphaven
Almere
Amsterdam
Delfzijl
Den Helder
Den Oever
Edam
Enkhuizen
Franeker
Harlingen
Hoorn
Kampen
Lelystad Bataviahaven
Lemmer
Makkum
Medemblik
Monnickendam
Muiden
Stavoren
Urk
Volendam
Workum

Algemeen

Minimum aantal deelnemers
10
 1. Heerlijk

  Geplaatst op

  Heerlijk arrangement! Afgelopen zomer samen met kids + partner meegevaren en we willen het deze lente/zomer zeker nog een keer overdoen!

  Danique
 2. Fijn om mee wakker te worden

  Geplaatst op

  Een fijn arrangement om mee wakker te worden. Letterlijk! Samen met de collega's en zakenpartners zijn wij vroeg in de morgen aan boord van een adembenemend schip gestapt, een goed begin (van de dag) is het halve werk! Het mooie uitzicht en uitgebreide ontbijt maakte alles af.

  Klaas

Dit is een arrangement voor een besloten groep op een privé geboekt schip.

Indicatie kosten dagtocht

De prijs voor een dagtocht is afhankelijk van de door u gekozen duur, het schip en de (optionele) verzorging en/of eten en drinken. Om u toch een indicatie te geven, beschrijven we hieronder een aantal voorbeelden.

Schip

De tabel geeft u een idee van de prijzen voor een dagtocht op een schip. De indicatieprijzen zijn per persoon bij een volle bezetting van het schip:

Aantal personen 8 uur Prijs p.p.
12 € 800 - € 1150 € 65 - € 95
25 € 990 - €  1150 € 40 - € 45
50 € 1890 - € 2450 € 35 - € 50
75 € 2600 - € 3100 € 35 - € 40
100 € 2850 - € 3700 € 25 - € 35
120 € 3400 - € 3900 € 25 - € 35

Alle indicatieprijzen zijn incl. BTW.

Eten en drinken

Tijdens een dagtocht kunt u op veel schepen zelf zorgen voor het eten en drinken*. U kunt ook catering laten verzorgen, denk hierbij aan de volgende prijzen:

 • Eten en drinken o.b.v. ontvangst met koffie, thee, lunch en borrelhapjes, ca. € 35,- p.p.
 • Dranken o.b.v. nacalculatie ca. € 25,- p.p.
Of maak het u zelf gemakkelijk en bestel uit ons Foodbook. Zo houdt u nog meer tijd over voor elkaar.

*Let op: Op de meeste schepen is catering optioneel, maar op sommige verplicht. Welke schepen dit zijn kunt u vinden in de specificaties van het betreffende schip.

Interesse? Bereken de exacte prijs en boek online

Schip

Bekijk eenvoudig de exacte prijzen en beschikbaarheid van de schepen via het schepenoverzicht. Geef aan hoe lang u wilt varen en wanneer u wilt opstappen. U krijgt nu een overzicht van alle beschikbare schepen en de prijzen voor een dagtocht. U kunt het schip direct online boeken.

Eten en drinken

Wilt u ook catering boeken bij uw vaartocht? U kunt dit op een later tijdstip doen. Bekijk het Foodbook en stuur een e-mail naar [email protected] met uw keuze.

Excursies en activiteiten

Wilt u een excursie of activiteit bij uw vaartocht boeken? Laat het ons weten in het opmerkingenveld bij de laatste stap van het online boeken van het schip.

Het dagtocht arrangement is inclusief:

 • de huur van het schip, schipper en bemanning
 • brandstof (max. 1 uur per dag)
 • haven-, brug-, sluis- en loodsgelden
 • toeristenbelasting

Het dagtocht arrangement is exclusief:

 • activiteiten en excursies
 • eten en drinken