Op het Markermeer

In Almere organiseert u uw bedrijfsuitje op het water! Aan boord van een traditioneel zeilschip zijn de mogelijkheden voor uw bedrijfsuitje eindeloos. En vanuit Almeerderzand in Almere, bent u meteen op het Markermeer.

Maak uw keuze

Aan boord van een zeilschip organiseert u uw bedrijfsuitje geheel naar wens. Zo kunt u een dag lekker rustig aan doen en gezellig samen erop uit zijn met het hele team. Maar u kunt uw dag ook invullen met verrassend leuke teambuilding activiteiten. De vele arrangementen van NAUPAR bieden een kant en klaar programma vanuit Almere. Uiteraard kunt u een zeiltocht ook combineren met een eigen activiteit. Bespreek uw idee met één van de medewerkers van NAUPAR!

Favoriete blogs over bedrijfsuitjes op het water

Bekijk alle

Traditonele zeilschepen voor dagtochten

Bekijk alle

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor bedrijfsuitjes van en naar Almere

Bekijk alle

Meer informatie over bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitje in Almere

Meerdaags bedrijfsuitje in Almere

Verleng uw dagje uit met collega’s door er een nacht aan vast te plakken. Zo kunt u nog een dag langer genieten van uw zeiltocht. Ook wanneer u uw bedrijfsuitje tot in de late uurtjes door wilt laten gaan, biedt een overnachting een uitkomst. U  hoeft ’s avonds niet naar een andere locatie, want het schip is met verschillende hutten aan boord ook uw hotelaccommodatie.

Genieten aan boord met hapjes en entertainment

U wilt dat het bedrijfsuitje vanuit Almere een ontspannen uitje met collega’s is. Door de catering door NAUPAR te laten verzorgen zijn alle hapjes en drankjes geregeld en heeft u nergens meer omkijken naar. Wanneer u bedrijfsuitje een echt feestelijk tintje wilt geven, kunt u ervoor kiezen entertainment aan boord te laten komen. De medewerkers van NAUPAR adviseren u graag over passend entertainment.

NAUPAR, voor iedere gelegenheid een passend schip

De vloot van NAUPAR bestaat uit verschillende zeilschepen, die allemaal hun eigen ambiance hebben. Met zoveel keus, vind u vast een schip dat bij uw gezelschap past. De zeilschepen van NAUPAR varen uit 16 verschillende afvaarthavens rondom het IJsselmeer, Markermeer en de Waddenzee. Dus ook wanneer u uw bedrijfsuitje in een andere haven dan Almere wilt beginnen en/of eindigen is dat mogelijk!