Huur een zeilschip

Voor een echt verrassend bedrijfsuitje huurt u uw eigen zeilschip bij NAUPAR. Aan boord van het schip beleeft u samen met het team een unieke vaartocht over de Nederlandse binnenwateren. De vaartocht is gemakkelijk te combineren met leuke teambuildingsactiviteiten. Laat u zich inspireren door deze video.

Volop keuze

Bent u op zoek naar een sportief, outdoor, cultureel en interactief bedrijfsuitje? Dan bent u bij NAUPAR aan het juiste adres. Ontdek Nederland vanaf het water, geniet van het uitzicht en ga er met uw collega’s even heerlijk één of meerdere dagen tussenuit.

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor een bedrijfsuitje

Bekijk alle

Meer informatie over bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitje op een schip

Ontspanning en actie aan boord

Tijdens uw bedrijfsuitje op het zeilschip kunt u gezellig samenkomen met het hele team. Onder het genot van een hapje en drankje vaart het schip naar de door u gewenste bestemming. De vele zitplekken aan dek en in de gezellige salon benedendeks, bieden alle ruimte voor een ontspannen gesprek. Echter, wanneer de zeilen moeten worden gehesen, is het tijd voor actie! De handen uit de mouwen steken en samenwerken met het team; zeilen staat synoniem voor teambuilding!

Verrassende activiteiten

Uw zeiltocht combineert u gemakkelijk met een unieke activiteit. Zo kunt u aan boord onder andere een leuke workshop organiseren, een GPS spel spelen of de drakenbootrace varen. Ook heel erg leuk is het om een van de pittoreske havensteden te ontdekken. Zijn er crea bea’s aan boord? Meer het schip dan aan op een mooie plek en creëer met z’n allen een prachtig kunstwerk tijdens een middagje party schilderen!

Eten en drinken tijdens uw bedrijfsuitje

Uw bedrijfsuitje maakt u helemaal compleet door uw medewerkers te trakteren op een hapje en drankje. Op het schip vindt u benedendeks een goed uitgeruste kombuis waar u gezamenlijk een lekkere maaltijd kunt bereiden. Wilt u uw team eens écht verwennen? Laat dan de catering aan boord verzorgen; de uitgebreide cateringmogelijkheden van NAUPAR bieden voor ieder wat wils.