Bedrijfsuitje op een zeilschip

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor uw bedrijfsuitje? Dan bent u bij NAUPAR aan het juiste adres. Aan boord van een traditioneel zeilschip kunt u vergaderen, teambuilden, actief meezeilen of gewoon lekker uitwaaien en relaxen op het achterdek.

Ga er samen even heerlijk één of meerdere dagen tussenuit en ontdek Nederland vanaf het water. Een ideale combinatie van ontspannen, inspannen en elkaar beter leren kennen. Wij helpen u graag bij het samenstellen van een uniek programma voor uw bedrijfsuitje.

Ruime keuze traditionele zeilschepen

Voor een echt verrassend bedrijfsuitje huurt u uw eigen zeilschip bij NAUPAR. Aan boord van het schip beleeft u samen met het team een unieke vaartocht over het IJsselmeer, Markermeer of de Waddenzee. De vaartocht is gemakkelijk te combineren met leuke teambuildingsactiviteiten.

Traditionele schepen voor een dagtocht

Bekijk alle

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor een bedrijfsuitje

Bekijk alle

Favoriete blogs oer bedrijfsuitjes op het water

Bekijk alle

Meer informatie over bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitje op een schip

Ontspanning en actie aan boord

Tijdens uw bedrijfsuitje op het zeilschip kunt u gezellig samenkomen met het hele team. Onder het genot van een hapje en drankje vaart het schip naar de door u gewenste bestemming aan het IJsselmeer, Markermeer of de Waddenzee. De vele zitplekken aan dek en in de gezellige salon benedendeks, bieden alle ruimte voor een ontspannen gesprek. Echter, wanneer de zeilen moeten worden gehesen, is het tijd voor actie! De handen uit de mouwen steken en samenwerken met het team; zeilen staat synoniem voor teambuilding!

Verrassende activiteiten

Uw zeiltocht combineert u gemakkelijk met een unieke activiteit. Zo kunt u aan boord onder andere een leuke workshop organiseren, een GPS spel spelen of de drakenbootrace varen. Ook heel erg leuk is het om een van de pittoreske havensteden te ontdekken. Zijn er crea bea’s aan boord? Meer het schip dan aan op een mooie plek en creëer met z’n allen een prachtig kunstwerk tijdens een middagje party schilderen!

Eten en drinken tijdens uw bedrijfsuitje

Uw bedrijfsuitje maakt u helemaal compleet door uw medewerkers te trakteren op een hapje en drankje. Op het schip vindt u benedendeks een goed uitgeruste kombuis waar u gezamenlijk een lekkere maaltijd kunt bereiden. Wilt u uw team eens écht verwennen? Laat dan de catering aan boord verzorgen; de uitgebreide cateringmogelijkheden van NAUPAR bieden voor ieder wat wils.

Daarom een bedrijfsuitje op een schip bij NAUPAR

NAUPAR heeft meer dan 40 jaar ervaring in het organiseren van bedrijfsuitjes op het water in Nederland. Bij NAUPAR:

  • bieden wij u de grootste keuze aan traditionele zeilschepen inclusief schipper en bemanning
  • kunt u terecht voor groepen vanaf 10 personen tot 150 personen en kunt u bij een hele grote groep zelfs kiezen voor meerdere schepen.
  • bieden de tochten voor ieder wat wils; of u nu wilt ontspannen, vergaderen of actief wilt meezeilen.
  • heeft u geen zeilervaring nodig, de bemanning leert u graag de kneepjes van het zeilen
  • kunt u kiezen uit maar liefst 16 verschillende vertrekhavens en is er altijd wel een haven bij u in de buurt.
  • vindt u zeker het schip dat bij uw wensen past en bent u verzekerd van een onvergetelijk bedrijfsuitje waar nog lang over nagepraat wordt!