Klipper is voor iedereen

Heeft u nog een bestemming nodig voor uw originele bedrijfsuitje? Boek dan bij ons een klipper! Op dit type zeilschip beleven u en uw gasten ongetwijfeld zowel een ontspannen als een actieve dag. Stap aan boord in een haven naar keuze en zet koers naar de door u gewenste bestemming! Laat u zich inspireren door onze video's.

Vergaderen, actief zijn en ontspannen

Vroeg in de ochtend vergaderen en ’s middags een spannende drakenrace, een gezellige avond borrelen op het water, sfeervolle havenstadjes bezoeken of zelf aan het roer staan. Alles kan bij NAUPAR! Uw bedrijfsuitje aan boord van een klipper kunt u geheel naar wens invullen.

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor een bedrijfsuitje

Bekijk alle

Bedrijfsuitje op een klipper

Samenwerken en genieten

Aan boord van een prachtige klipper wordt uw bedrijfsuitje gegarandeerd een succes. Houden uw genodigden van actie, kunnen zij natuurlijk mee helpen met het hijsen van de zeilen. Laat uw team het werk doen en ontdek een andere manier van samen werken. Liever wat meer ontspanning? Neem dan plaats aan dek of in het dagverblijf en praat bij onder het genot van een hapje en een drankje.

Bedrijfsuitje op een klipper: wat gaat u doen?

De mogelijkheden tijdens uw bedrijfsuitje aan boord van een klipper zijn eindeloos: wedstrijdjes doen, zelf leren zeilen, vergaderen, workshops geven…Wanneer uw bedrijfsuitje aan boord van de klipper wat langer mag duren, dan is het overnachten aan boord een echte aanrader. ’s Avonds met z’n allen eten en daarna op kroegentocht in een gezellige havenstad! De volgende ochtend start u na een goed ontbijt meteen nieuwe actieve dag op het water.

Laat u culinair verrassen

U kunt ervoor kiezen om samen met uw gezelschap in de kombuis te koken. Maar het is ook mogelijk om NAUPAR de catering te laten verzorgen. Maak een keuze uit onze diverse catering arrangementen; voor alle wensen en gelegenheden hebben wij een passend aanbod.

Van welke haven vaart u uit?

NAUPAR heeft schepen in vele havens aan het IJsselmeer, in de Friese wateren, in Amsterdam en langs de Waddenzee. Uw bedrijfsuitje aan boord van een klipper kunt u dus laten starten bij een opstapplek bij u in de buurt. Bekijk het aanbod van vertrekhavens op onze website óf laat de medewerkers van NAUPAR het denkwerk voor u doen. Wij stippelen graag een mooie route voor u uit.

Gerelateerde pagina's

Bedrijfsuitje
Bedrijfsuitje actief
Bedrijfsuitje Almere
Bedrijfsuitje Amsterdam
Bedrijfsuitje Flevoland
Bedrijfsuitje Friesland
Bedrijfsuitje GPS​
Bedrijfsuitje Holland
Bedrijfsuitje ideeën
Bedrijfsuitje Noord-Holland
Bedrijfsuitje op een boot
Bedrijfsuitje outdoor
Bedrijfsuitje zeilen