Klipper is voor iedereen

Op zoek naar een bijzondere locatie voor uw volgende bedrijfsuitje? Boek een klipper bij NAUPAR! Op dit type zeilschip beleeft u samen met uw collega's zowel een ontspannen als een actieve dag.

Stap aan boord in een haven naar keuze en zet koers naar de door u gewenste bestemming! Kom alvast in de juiste stemming met deze video.

Vergaderen, actief zijn en ontspannen

In de ochtend vergaderen en ’s middags een spannende vaartocht, zelf achter het roer staan, een sfeervolle havenstad bezoeken en 's avonds gezellige borrelen op het water?

Het kan allemaal bij NAUPAR.

Uw bedrijfsuitje aan boord van een klipper kunt u geheel naar eigen wens invullen.

Traditionele zeilschepen voor een dagtocht

Bekijk alle

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor een bedrijfsuitje

Bekijk alle

Favoriete blogs over bedrijfsuitjes op het water

Bekijk alle

Meer informatie over bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitje op een klipper

Samenwerken en genieten

Aan boord van een prachtige klipper wordt uw bedrijfsuitje gegarandeerd een succes. Houden uw genodigden van actie, kunnen zij natuurlijk mee helpen met het hijsen van de zeilen. Laat uw team het werk doen en ontdek een andere manier van samen werken. Liever wat meer ontspanning? Neem dan plaats aan dek of in het dagverblijf en praat bij onder het genot van een hapje en een drankje.

Bedrijfsuitje op een klipper: wat gaat u doen?

De mogelijkheden tijdens uw bedrijfsuitje aan boord van een klipper zijn eindeloos: wedstrijdjes doen, zelf leren zeilen, vergaderen, workshops geven…Wanneer uw bedrijfsuitje aan boord van de klipper wat langer mag duren, dan is het overnachten aan boord een echte aanrader. ’s Avonds met z’n allen eten en daarna op kroegentocht in een gezellige havenstad! De volgende ochtend start u na een goed ontbijt meteen nieuwe actieve dag op het water.

Laat u culinair verrassen

U kunt ervoor kiezen om samen met uw gezelschap in de kombuis te koken. Maar het is ook mogelijk om NAUPAR de catering te laten verzorgen. Maak een keuze uit onze diverse catering arrangementen; voor alle wensen en gelegenheden hebben wij een passend aanbod.

Van welke haven vaart u uit?

U kunt bij NAUPAR kiezen uit 16 verschillende havens aan het IJsselmeer, de Friese meren, Amsterdam of in de buurt van de Waddenzee. Uw bedrijfsuitje aan boord van een klipper kunt u dus laten starten bij een opstapplek bij u in de buurt. Bekijk het aanbod van vertrekhavens op onze website óf laat de medewerkers van NAUPAR het denkwerk voor u doen. Wij stippelen graag een mooie route voor u uit.