Ontdek Hoorn

Bent u op zoek naar een bedrijfsuitje in de omgeving van Hoorn? De oude VOC stad Hoorn biedt een bijzonder decor om samen te komen met uw collega’s. Kom in de haven van Hoorn aan boord voor een mooie vaartocht of vaar naar Hoorn toe en organiseer daar een leuke activiteit.Of u nu voor een paar uur aan boord komt of voor een paar dagen, bij NAUPAR maakt u een vaartocht precies zoals u dat wilt.

Genoeg keuze

Aan boord van een traditioneel zeilschip maakt u een bijzonder bedrijfsuitje in Hoorn. Wilt u uw dag aanvullen met een activiteit? Er is volop keus! Maak een stadswandeling door Hoorn en ontdek alle bijzondere en historische plekken. Of organiseer een spannende speurtocht door het mooie centrum door Hoorn, met de Mysterieuze Schepenroof. Wilt u zelf cultureel aan de slag gaan? Organiseer dan een middag partyschilderen. Ochtend, middag of hele dag op het water en in Hoorn

Populaire schepen met opstaphaven Hoorn

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor bedrijfsuitjes in en uit Hoorn

Bekijk alle

Favoriete blogs over bedrijfsuitjes op het water

Bekijk alle

Meer informatie over bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitje in Hoorn

Ochtend, middag of hele dag op het water en in Hoorn

Uw vaartocht in Hoorn duurt zo lang als u zelf wenst. Komt u een ontspannen ochtend aan boord of gaat u een gezellige middag Hoorn verkennen? Uiteraard kunt u ook ’s avonds een gezellige borrel of een luxe diner aan boord organiseren. Wilt u een hele dag aan boord blijven? U bepaalt zelf hoe uw dag eruit ziet!

Meerdaagse bedrijfsuitje

Maak van uw bedrijfsuitje een uitje waarbij u even helemaal weg bent door er een dag aan vast te plakken. Na een gezellige dag blijft u ’s avonds gewoon in Hoorn, want het schip is meteen uw hotelaccommodatie. Het schip blijft in de haven van Hoorn liggen en u overnacht in één van de comfortabele bedden aan boord! Mocht u dat willen, dan kunt u de volgende dag uitvaren en koers zetten naar een andere haven of uw thuishaven.

Geen omkijken naar de catering

Uw bedrijfsuitje is natuurlijk niet compleet zonder hapjes en drankjes. Bij NAUPAR kunt u de catering aan boord laten verzorgen. Van borrelhapjes tot uitgeserveerd diner; de uitgebreide cateringmogelijkheden bieden voor ieder wat wils. Wilt u uw medewerkers verrassen? Laat entertainment aan boord komen. Wat uw wensen ook zijn, de medewerkers van NAUPAR helpen u graag. 

16 vertrekhavens rondom IJsselmeer

Met 16 vertrekhavens aan het IJsselmeer is er bij NAUPAR altijd wel een haven in de buurt waar u op kunt stappen voor uw bedrijfsuitje in Hoorn. Wat dacht u van Lelystad, Kampen, Enkhuizen. Amsterdam, Edam, Lemmer of Urk? Uiteraard kunt u ook in Hoorn aan boord komen.