Dagtocht op het Amsterdamse IJ

Dagtocht Amsterdam

Bent u op zoek naar een afwisselend dagje uit met familie, vrienden of collega’s? Dan is deze dagtocht op een traditioneel zeilschip een aanrader. Terwijl u tijdens de ontspannen zeiltocht over het IJmeer onder het genot van een hapje en een drankje uitgebreid bijpraat, geniet u van uit het uitzicht op Amsterdam met bijzondere architectonische gebouwen zoals het BIMhuis, NEMO en EYE filmmuseum.. Zo beleeft u de bruisende hoofdstad eens vanaf een andere kant.

De dagtocht Amsterdam in het kort

Deze dagtocht biedt u:

 • Een afwisselend groepsuitje op een traditioneel zeilschip.
 • Een ontspannen zeiltocht met uitzicht op de bruisende hoofdstad.
 • Ontspanning, plezier en genoeg tijd om bij te praten.

Dit valt er te beleven tijdens de vaartocht over het IJmeer

Tijdens uw tocht over het IJmeer Amsterdam komt u langs vele prachtige oude en moderne gebouwen aan de kade. Het EYE Filminstituut Nederland is waarschijnlijk het opvallendst. Het futuristische gebouw heeft vier filmzalen, een tentoonstellingsruimte en een café-restaurant. Ook het ’s avonds prachtig verlichte Muziekgebouw aan ’t IJ en Wetenschapsmuseum NEMO zijn echte eyecatchers. De Openbare Bibliotheek, het Conservatorium van Amsterdam en het Lloyd Hotel zijn eveneens schitterende bouwwerken en passen perfect in het Amsterdamse havendecor.

Zoek een fijn plaatsje aan boord en ontspan en geniet van het mooie uitzicht. Neem daarnaast de tijd om uw collega’s of zakenrelaties beter te leren kennen, of om uitgebreid bij te praten met uw familie of vrienden.

Bent u liever actief bezig? Iedereen mag meehelpen met het hijsen van de zeilen en over het algemeen is het ook geen probleem als u even aan het roer wil staan. De schipper leert u graag hoe u het schip op koers houdt!

Wat kunt u doen in Amsterdam

Wilt u voor of na de vaartocht nog wat leuks ondernemen dan biedt Amsterdam kunst, cultuur, culinaire ontdekkingen, sportieve uitdagingen of spannende activiteiten. Wellicht heeft u tijd om een bezoek te brengen aan een van de vele musea die de stad rijk is, of wilt u door de nauwe straatjes van de Jordaan zwerven of gewoon lekker een terrasje pakken. Mogelijkheden genoeg in deze ruim 700 jaar oude stad!

Is de dagtocht Amsterdam voor iedereen leuk

De dagtocht is afwisselend en bijzonder geschikt voor een personeelsuitje of bedrijfsfeest, maar ook leuk voor een dagje uit met familie en/of vrienden. De schepen van NAUPAR bieden plaats aan kleine en grote groepen en zijn voorzien van alle comfort.

Wat is de duur van de dagtocht Amsterdam

U kunt de dagtocht Amsterdam al boeken vanaf vier uur en naar wens per uur uitbreiden.

Havens

Opstaphaven
Amsterdam
Edam
Muiden

Programma dagtocht Amsterdam

Bij het online boeken bepaalt u hoe de dagtocht er uit ziet. Of het nu gaat om de aanvangstijd, de duur van de tocht of de invulling van de catering. Om u een indruk te geven van de dagtocht, beschrijven we hieronder globaal het programma aan boord:

 • De schipper en zijn bemanning verwelkomen u op het traditionele zeilschip.
 • Er staat een welkomstdrankje voor iedereen klaar.
 • Na een welkomstwoord en uitleg verlaat het schip de haven.
 • Op het open water worden de zeilen gehesen en mag iedereen meehelpen die dat leuk vindt.
 • Tijdens een hapje en een drankje geniet u van elkaars gezelschap en het uitzicht, ondertussen vaart het schip rustig verder over het IJmeer.
 • Aan het einde van de vaartocht vaart u weer terug naar de haven.

Algemeen

Minimum aantal deelnemers
25
 1. Heerlijk dagje uit

  Geplaatst op

  Een relaxte twee uur durende vaartocht, wij hebben ervan genoten. Zo zie je Amsterdam weer eens vanaf een andere hoek! Naderhand zijn we nog even het centrum in gegaan, wat ons betreft een heerlijk dagje uit.

  Sanne
 2. Mooie rondvaart

  Geplaatst op

  Samen met mijn vrouw genoten van deze mooie rondvaart. Perfecte aanvulling op ons weekendje in Amsterdam!

  Max
Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer prijsinformatie. U kunt ook bellen of chatten met een van onze medewerkers.