Vergaderen en varen

U doet er alles aan om van die belangrijke vergadering of presentatie een succes te maken. Vergaderen in combinatie met zeilen is dan wellicht iets voor u. De exclusiviteit en privacy van een zeilschip kunnen er aan bijdragen uw presentatie een succes te maken. Als u na het vergaderen gezamenlijk de zeilen hijst en geniet van wind en water, weet u dat u de juiste keuze heeft gemaakt.

Havens

Opstaphaven
Enkhuizen
Hoorn
Kampen
Lelystad Bataviahaven

Dag 1

In de middag van de eerste dag wordt u aan boord ontvangen. Na een korte kennismaking met de bemanning vaart het schip uit en gaat op een rustig plaatsje voor anker. Benedendeks in de ruime salon staan de gewenste audiovisuele middelen voor u klaar en kunt u, zonder gestoord te worden, de vergadering of presentatie beginnen.

Na de vergadering kunnen de deelnemers tot eind van de middag actief zeilen. De zeiltocht eindigt in de haven van een van de mooie stadjes van het IJsselmeer. Tot aan het diner heeft u nu de tijd om de vergadering voort te zetten.

Na het diner kan er een ontspannen avondprogramma georganiseerd worden. Aan het eind van de avond vindt iedereen een lekker bed in één van de comfortabele hutten.

Dag 2

Na een goede nachtrust vaart het zeilschip de volgende ochtend voor het ontbijt uit en gaat buitengaats voor anker. Tegen lunchtijd worden de papieren opgeborgen, de handen uit de mouwen gestoken en de zeilen gehesen. U kunt samen nog een hele middag actief bezig zijn op het water. Aan het einde van de middag is er nog tijd voor een hapje en een drankje terwijl het schip naar de haven van vertrek koerst.

Algemeen

Minimum aantal deelnemers
10
  1. Speciale ervaring

    Geplaatst op

    Ons eerste uitje op een zeilschip werd een werkelijk indrukwekkende ervaring. De technische uitrusting aan boord was goed. Onze medewerkers waren zeer tevreden.

    Handelshaus Hansen & Co.
Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer prijsinformatie. U kunt ook bellen of chatten met een van onze medewerkers.