Bedrijfsfeestje in Ibiza-style op de Stedemaeght

Blog Post Customer story igepa
Sinds tien jaar zijn ze in Nederland gevestigd: Igepa, de van oorsprong Duitse groothandel in papier, (grootformaat) printers, banner- en plaatmateriaal, verpakkingsmaterialen en innovatieve producten op het gebied van visuele communicatie. Zo’n tienjarig jubileum is natuurlijk een feestje waard, dus zochten ze naar een bijzondere feestlocatie, met genoeg ruimte voor alle medewerkers én met mogelijkheden voor een aantal activiteiten.

Via NAUPAR vonden ze hun droomlocatie: de Stedemaeght. Een prachtig, statig schip waarvan iedereen gelijk onder de indruk is. Zo ook de directeur van Igepa. Toen hij deze imposante driemaster zag, was hij meteen verkocht en wist hij dat hij een locatie met wauw-factor gevonden had. Precies wat ze zochten voor een feest in stijl! 

Feest in Ibiza-stijl, met verschillende activiteiten

Ibiza-stijl, om precies te zijn. Een feestelijk en zonnig thema, dat uitnodigt om plezier te maken, lekker te relaxen en uitgebreid bij te praten met collega’s. ‘Normaal hebben niet alle afdelingen veel contact met elkaar, dus het was heel leuk om bij te praten met collega’s die je anders nauwelijks spreekt.’Het schip werd gezellig aangekleed, er kwamen zitzakken op het dek en de bedrijfsvlag werd in de mast gehesen.

Het weer werkte gelukkig ook mee: op de dag van het feest was het stralend weer. Warm en zonnig, maar wel bijna windstil. En dan wordt zeilen lastig, zelfs als je op een schip zit dat zo’n 1000 m2 zeil heeft. Maar dat drukte de pret absoluut niet! De medewerkers konden inschrijven op verschillende activiteiten, dus die vermaakten zich opperbest. ‘Veel collega’s kozen voor het varen met een RIB-boot. Lekker hard over het water, vonden ze fantastisch! Maar ook onze oudste collega, zij is 76 (!) en werkt nog twee dagen in de week bij ons, ging mee op de RIB-boot. Bijzonder toch?’

Anderen kozen voor de cocktailworkshop of de pop quiz; allebei activiteiten waarbij veel gelachen werd en de deelnemers een heleboel nieuwe kennis opdeden. En verder kon er natuurlijk naar hartenlust gezwommen worden in het Markermeer

Barbecue op het Markermeer

Al die activiteiten maken hongerig, dus aan het einde van de dag konden de medewerkers van Igepa zich tegoed doen aan een heerlijke barbecue. Lekker aan dek, in het avondzonnetje, een superfijne locatie voor een goede en gezellige maaltijd! Tegen het einde van het feest was iedereen het erover eens: het was een uitermate geslaagde jubileumdag, met leuke activiteiten, lekker eten en vriendelijke, servicegerichte bemanning.

Niemand zal het snel vergeten, want er was ook een fotograaf aan boord, die iedereen die dat wilde op de (polaroid) foto zette. Die foto werd ter plekke op een mooi kaartje geplakt en zo hebben de medewerkers allemaal een leuk aandenken aan een heerlijke dag mee naar huis. 

Ook een feestje vieren op de Stedemaeght?

Wil je ook met jullie medewerkers of relaties een heerlijke dag op de Stedemaeght? We regelen het graag voor jullie! Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem direct contact op met onze medewerkers. Zij vertellen jullie graag meer over de vele mogelijkheden op de Stedemaeght. 

Meer lezen?

Zeilen en BBQ I Teambuilding Marker Wadden I Tips voor succesvol event op het water I Duurzaam bedrijfsuitje I Hoe kies ik het juiste schip? I Een goede save-the-date mailing I Zeemansknopen I Bedrijfsuitje op het water organiseren I Bedrijfsuitje met impact I Unieke replica zeilt weer