Terug naar resultaten

Adrenalineboost tijdens RIB vaartocht

Scheep in voor een actieve dag op het water! Vandaag gaat u niet alleen aan boord van een zeilschip voor een ontspannen vaartocht, u stapt tevens op een snelle RIB, een Rigid Inflatable Boat. Aan boord vliegt u bijna over het water! Na de vaartocht op de RIB kunt u aan boord van het zeilschip weer helemaal tot rust komen en genieten van het uitzicht over het water en smullen van een lekker hapje en drankje.

Havens

Opstaphaven
Enkhuizen
Hoorn
Lelystad Bataviahaven

Aan het begin van de dag wordt u welkom geheten aan boord van een authentiek zeilschip. Na een welkomstwoord van de schipper vaart het schip uit. Aan dek vindt iedereen een plekje voor een goed gesprek of om van het uitzicht te genieten. Onderweg is er voor iedereen een uitgebreide lunch of een heerlijk diner, afhankelijk van de door u gekozen vertrektijd. Wanneer de kust van Lelystad in zicht komt, vaart er plotseling een RIB langszij. Een Rigid Inflatable Boat (RIB) is een open boot, die met hoge snelheid over de golven manoeuvreert. Iedereen die durft, is uitgenodigd voor een tochtje op deze stoere boot. Een vaartocht op de RIB staat garant voor een grote dosis adrenaline, omdat u in een open boot heel laag boven het water zit. Toch zijn de RIB’s dankzij de speciale stoelen zeer veilig en comfortabel.

Mogelijk programma:

 • Scheepshuur (4 uur)
 • Ontvangst met koffie, thee en wat lekkers
 • Sandwiches
 • Borrelgarnituur ‘Hapas & Tapas’
 • Drankjes

Algemeen

Minimum aantal deelnemers
25
 1. Nog een keer!

  Geplaatst op

  Zoals de omschrijving van het arrangement al zei: we vlogen over het water! Heel gaaf om dit afgelopen zomer samen met de collega's te doen. Misschien binnenkort wel nog een keer!

  Luuk
 2. Een echte aanrader

  Geplaatst op

  We dachten: we doen eens gek. Even weg van het kantoor en op naar het water. Sterker nog: op naar een supersnelle RIB! Het was geweldig. Je hebt echt het idee over het water te 'vliegen', in plaats van te varen. Na deze actieve dag op het water konden we de volgende dag weer volledig opgeladen aan het werk. Een echte aanrader!

  Josephine

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer prijsinformatie. U kunt ook bellen of chatten met een van onze medewerkers.