Duurzaam bedrijfsuitje I Zeilen door windmolenpark op driemaster

zeilen door windmolenpark

Stap samen met uw collega's of relaties aan boord van de Abel Tasman of de Willem Barentsz en maak uw borst alvast maar nat; vandaag beleeft u een intensieve (en gezellige!) dag. Midden op het water! Sterker nog: dwars door het windmolenpark in de Noordoostpolder! Tijdens het zeilen leert u veel over de werking van windmolens en over duurzaamheid in de breedste zin van het woord.

Zeilen, ontspannen en kennis opdoen

Tijdens deze bijzondere zeiltocht vaart u met uw collega"s en/of zakenpartners door het windmolenpark en is er een heerlijke lunch met onbeperkte drankjes. Daarnaast kunnen wij ook een ervaren gids voor u regelen, die mee vaart op de zeiltocht door het windmolenpark. Dit is absoluut van toegevoegde waarde, aangezien hij/zij u van alles over de molens en windenergie kan vertellen. Zo bent u niet alleen een dagje gezellig aan het "teambuilden", maar besteedt u ook aandacht aan het thema duurzaamheid. 

Waarom varen door het windmolenpark?

  • Samen zeilen is ontspannend en gezellig. En voor de liefhebbers: u mag (onder begeleiding van de schipper) ook zelf zeilen!
  • Het is de ideale invulling voor een bedrijfsuitje of dag met relaties. Zeker als u binnen uw bedrijf (meer) aandacht wilt besteden aan het thema duurzaamheid
  • U leert alles over het zeilen, het schip én over de werking van windmolens.

De details op een rijtje

Benieuwd naar het arrangement?

Vraag vrijblijvend informatie aan of neem direct contact op met een van onze medewerkers. Zij vertellen u graag over de vele mogelijkheden van dit arrangement.