Duurzaam bedrijfsuitje met collega's I Zeilen door windmolenpark op een driemaster

zeilen door windmolenpark

Stap samen met collega's of relaties aan boord van een traditioneel zeilschip en maak jullie borst alvast maar nat; vandaag beleven jullie een intensieve (en gezellige!) dag samen op het water. Sterker nog: dwars door het windmolenpark in de Noordoostpolder! Tijdens het zeilen leren jullie van alles over de werking van windmolens en duurzaamheid in de breedste zin van het woord.

Zeilen, ontspannen en kennis opdoen

Tijdens deze bijzondere zeiltocht vaar je met collega"s en/of zakenpartners door het windmolenpark en is er een heerlijke lunch met onbeperkte drankjes. Daarnaast kunnen wij ook een ervaren gids voor jullie regelen, die mee vaart op de zeiltocht door het windmolenpark. Dit is absoluut van toegevoegde waarde, aangezien hij/zij de groep van alles over de molens en windenergie kan vertellen. Zo zijn jullie niet alleen een dagje gezellig aan het "teambuilden", maar besteden jullie ook aandacht aan het thema duurzaamheid. 

Waarom varen door het windmolenpark?

  • Samen zeilen is ontspannend en gezellig. En voor de liefhebbers: jullie mogen (onder begeleiding van de schipper) ook zelf zeilen!
  • Het is de ideale invulling voor een bedrijfsuitje of dag met relaties. Zeker als jullie binnen het bedrijf (meer) aandacht willen besteden aan het thema duurzaamheid
  • Jullie leren van alles over het zeilen, het schip én over de werking van windmolens.

De details op een rijtje

  • De zeiltocht "Zeilen door het windmolenpark in de Noordoostpolder" is een arrangement van minimaal 4 uur met als op- en afstaphaven Urk.
  • Jullie bepalen zelf het tijdstip, zo kun je bijvoorbeeld rond het middaguur opstappen en om een uur of vier weer terugkeren.
  • Het arrangement is te reserveren vanaf 45 personen en kun je o.a. varen op de Willem Barentsz.

Benieuwd naar het arrangement?

Bekijk de beschikbaarheid van de schepen of neem direct contact op met een van onze medewerkers. Zij vertellen jullie graag over de vele mogelijkheden van dit arrangement.

Meer lezen?

Tips voor een succesvol eventHoe kies ik het juiste schip? I Bedrijfsuitje Ibiza-styleZeemansknopenLoveboat Summertime I Zeilen en BBQ I Teambuilding Marker Wadden I Save-the-date-mailing I Bedrijfsuitje op een driemaster I Foodbook I Bedrijfsuitje met impact