Duurzaam bedrijfsuitje met collega's I Zeilen door windmolenpark op een driemaster

zeilen door windmolenpark

Zoek je een bijzondere invulling voor jullie bedrijfsuitje of klantendag? Stap aan boord van een van onze authentieke zeilschepen zoals de Willem Barentsz of de Stedemaeght en zeil dwars door het windmolenpark van de Noordoostpolder, terwijl een gids jullie van alles vertelt over de werking van windmolens en duurzaamheid. Een ontspannen, maar ook leerzame dag.

Sportief, inspirerend en gezellig

Tijdens deze unieke dag zetten jullie koers naar een van de grootste windparken van Nederland. Windpark Noordoostpolder ligt langs de dijken van het IJsselmeer aan de westkant van de Noordoostpolder. Er staan in totaal 86 windturbines op het land en in het water. Tijdens de zeiltocht legt de schipper uit hoe jullie de wind het beste kunnen gebruiken om te zeilen en eenmaal aangekomen bij het park kunnen jullie onder begeleiding zelf proberen tussen deze windturbines door te zeilen.

Een gids aan boord

Tijdens de zeiltocht stapt er ook een gids aan boord die de groep van alles uitlegt over duurzame energie, het windmolenpark en over bijvoorbeeld de werking van de windmolens. Wist je bijvoorbeeld dat het hoogste punt van het rotorblad van een windturbine 198,5 meter is en dat het totale park stroom levert voor 90.000 huishoudens? Dat en veel meer komt uitgebreid aan bod tijdens deze informatieve sessie.

Drie goede redenen om deze dagtocht te boeken

  • Jullie zijn er even helemaal uit op deze bijzondere locatie. Geen telefoon, lekker onthaasten en aandacht voor elkaar en de groep.
  • Jullie kunnen naast actief meezeilen ook heerlijk ontspannen en genieten aan dek.
  • Jullie zijn niet alleen een dagje gezellig aan het ‘teambuilden’, maar het is nog leerzaam ook.

De details op een rijtje

Ook een keer een duurzame dagtocht maken op een driemaster?

Bekijk de schepen, vraag vrijblijvend een offerte aan of neem tijdens kantooruren contact op met een van onze medewerkers. Zij vertellen je graag meer over de vele mogelijkheden op een een traditioneel zeilschip. 

Meer lezen?

Tips voor een succesvol eventBedrijfsuitje Ibiza-styleLoveboat Summertime I Zeilen en BBQ I Teambuilding Marker Wadden I Save-the-date-mailing I Bedrijfsuitje op een driemaster I Het Foodbook maakt jullie dag op het water compleet I Bedrijfsuitje met impact I Netwerkevent door windmolenparkOrganiseer een bedrijfsuitje op het water I Zo kies je het juiste schip