Een duurzame dag: zeilen door het windmolenpark!

Lelystad, 11 april 2017 – Stap samen met uw collega"s aan boord van de Abel Tasman, de Stedemaeght of de Willem Barentsz en maak uw borst alvast maar nat; vandaag beleeft u een intensieve (en gezellige!) dag. Midden op het water! Sterker nog: dwars door het windmolenpark in de Noordoostpolder! Tijdens het zeilen leert u veel over de werking van windmolens en over duurzaamheid in de breedste zin van het woord.

Zeilen, ontspannen en kennis opdoen

De gids is tijdens de zeiltocht door het windmolenpark absoluut van toegevoegde waarde, aangezien hij/zij u van alles over de molens en de windenergie kan vertellen. Zo bent u niet alleen een dagje gezellig aan het "teambuilden", maar besteedt u ook direct aandacht aan het thema duurzaamheid. Van de ervaren gids tot een heerlijke lunch met onbeperkte drankjes; terwijl u samen met uw collega"s en/of zakenpartners door het windmolenpark vaart, regelt NAUPAR de rest.

Waarom varen door het windmolenpark?

- De perfecte manier om aandacht te besteden aan duurzaamheid.
- Een ideale invulling voor een teamdag of dag met relaties.
- U leert alles over het zeilen, het schip én over de werking van windmolens.

De details op een rijtje…

De zeiltocht "Zeilen door het windmolenpark in de Noordoostpolder" is een arrangement van 4 uur met als op- en afstaphaven Urk. U kunt zelf het tijdstip bepalen, zo kunt u bijvoorbeeld rond het middaguur opstappen en om een uur of vier weer terugkeren. Het arrangement is te reserveren vanaf 45 personen op de volgende schepen: de Abel Tasman, de Stedemaeght en de Willem Barentsz.

Benieuwd geworden naar het arrangement? Boek het direct online of neem contact op!