Hoe organiseer ik een bedrijfsuitje?

Organiseren bedrijfsuitje

Ben je dit jaar de "gelukkige" die het bedrijfsuitje mag organiseren? En weet je niet helemaal waar je moet beginnen? Geen paniek! NAUPAR heeft inmiddels ruim 40 jaar ervaring met het organiseren van bedrijfsuitjes en wij nemen deze taak met alle liefde (deels) van jullie over. Lees om te beginnen de tips in deze blog!

Bepaal het doel van het bedrijfsuitje

Komen jullie allemaal om in het werk en zijn jullie simpelweg toe aan een dagje ontspanning? Is één van de medewerkers 25 jaar in dienst? Of vond de baas het hoog tijd om weer eens wat met de zakenpartners te doen? Vóórdat je überhaupt iets gaat regelen, is het belangrijk dat je bepaalt wat het exacte doel van het bedrijfsuitje is. Op die manier ben je direct een stuk dichterbij de invulling van de dag/avond: wordt het een feest of een dagje teambuilding?

Wie gaan er allemaal mee?

Ook niet geheel onbelangrijk: het aantal deelnemers. Je zal snel merken dat het plannen van een datum al een hele opgave is. Onze tip: gooi er een datumprikker uit! Zo weet je in no time op welke dag de meeste medewerkers van de partij kunnen zijn. Aan de hand van het aantal personen worden ook de mogelijkheden weer een stuk inzichtelijker; voor tien man een hele zaal afhuren is wellicht teveel van het goede.

Bedrijfsuitje op het water

Weet je wát u wilt doen, met hoeveel personen en op welke dag? Dan is het tijd voor stap 2: huur een zeilschip! Een bedrijfsuitje op het water is namelijk dé sleutel tot succes. Of je nu kiest voor een groot feest, een dagje teambuilding, een uitgebreid buffet of een weekendje uitwaaien; aan boord van de schepen van NAUPAR is alles mogelijk. Voor grote én voor kleine gezelschappen!

Mooi meegenomen: NAUPAR kan het allemaal voor jullie regelen. Van het buffet en het entertainment tot en met leuke activiteiten. Zo heb je er als organisator zo min mogelijk werk van en kun je op de dag zelf optimaal genieten. Ship ahoy!

Samen met collega"s het water op?

Bekijk de zeilschepen bij NAUPAR en check de beschikbaarheid of neem direct contact op met onze medewerkers en vraag naar de mogelijkheden! Wij helpen jullie graag bij het organiseren van een onvergetelijk bedrijfsuitje.

Meer lezen?

Nog meer tips voor een succesvol eventDuurzaam bedrijfsuitje I Zeemansknopen I Hoe kies ik het juiste schip? I Bedrijfsuitje Ibiza-style I Loveboat Summertime I Zeilen en BBQ I Teambuilding Marker Wadden I Bedrijfsuitje op het water I Safe-the-date mailing