Organiseer een bedrijfsuitje op het water: Sportief, inspirerend en ontspannend

Organiseren bedrijfsuitje

Zijn jullie toe aan een leuk event, is een collega 25 jaar in dienst of willen jullie iets leuks doen met de zakenpartners? Een schip is de ideale locatie voor een welverdiend bedrijfsuitje. Voor grote én kleine gezelschappen! Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, incentive of zakelijke meeting, op een traditioneel zeilschip hebben jullie het roer in handen. In deze blog zetten we een aantal mogelijkheden op een rijtje. 

Middagje uitwaaien met collega's

Niets zo lekker als een middagje uitwaaien samen met je collega’s op het IJsselmeer of Markermeer. Even het kantoor laten voor wat het is en de vrijheid voelen op het water. Met de wind in je haren, genietend van het uitzicht, een middagzonnetje en een hapje en drankje. Lekker bijkletsen met je collega’s terwijl de bemanning een hapje en een drankje verzorgt. Natuurlijk mag iedereen die dat wil helpen bij het zeilen en zelfs plaatsnemen bij de schipper achter het roer. Maar het hoeft niet. Een middagje zeilen staat vooral in het teken van tijd voor elkaar, ontspannen en genieten.

Benieuwd? Zo ziet een dagtocht aan boord van een schip er uit

Teambuilding

Zeg je zeilen, dan zeg je teambuilding. Ideaal voor als jullie nieuwe collega's beter willen leren kennen of als er behoefte is aan een betere samenwerking. Verdeel je collega’s in groepen en leer samenwerken op een schip. Hebben jullie iets meer tijd, breid dan het teambuildingsuitje uit met een overnachting in een gezellige havenplaats. Niets zorgt voor een beter wij-gevoel dan samen zeilen, koken en kletsen of stappen tot in de late uurtjes. Zo leer je je (nieuwe) collega’s pas echt kennen.

Vaartocht met activiteit

Maar er zijn meer mogelijkheden met een zeilschip. Zo kunnen jullie tijdens een vaartocht met onze zeilschepen niet alleen genieten van de prachtige omgeving, maar deze ook afwisselen met leuke activiteit aan de wal.

  • Wat dacht je bijvoorbeeld van een zeiltocht naar het pittoreske Urk, waar jullie een mooie Ginkiestocht kunnen doen door het oude centrum? Of kies voor een bezoek aan het gezellige Volendam, waar jullie op de gezellige Dijk kunnen genieten van een heerlijk vers visje en de Palingsound. Of misschien is een bezoek aan het buitenmuseum in Enkhuizen, meer wat voor jullie? Wij kunnen zelfs met het schip voor het museum aanleggen! Dit is slechts een greep uit de vele mogelijkheden. In principe kunnen we naar elke havenstad varen aan het IJsselmeer of Markermeer. Zo hebben jullie volledige vrijheid om het uitje helemaal naar jullie wensen in te vullen.
  • Liever een uitje met een duurzaam tintje? Kies dan voor ons speciale dagprogramma over microplastics, in samenwerking met The Ocean Movement. Tijdens de vaartocht leren jullie van alles over plastic en gaan jullie zelfs vissen naar microplastics in het IJsselmeer, Markermeer of op de Waddenzee. Een dag vol plezier op het water, waarbij jullie ook nog een impact kunnen maken!
  • Houden jullie meer van rust en natuurschoon? Dan is een zeiltocht naar het Nationaal Park Nieuw Land en een bezoek aan de Marker Wadden een absolute aanrader. Dit prachtige natuurgebied, aangelegd door mensenhanden, biedt de perfecte omgeving voor een wandeling. Maak de wandeltocht extra bijzonder door een gids mee te nemen, die jullie alles kan vertellen over dit unieke natuurgebied.
  • En voor de actievelingen onder jullie hebben we een zeilclinic of jullie huren twee zeilschepen en organiseren een spannende zeilregatta. Plezier en teambuilding gegarandeerd!

Zeilen en vergaderen

Maak vergaderen leuker en organiseer een meeting buiten de deur. Een traditioneel schip is niet alleen een bijzondere vergaderlocatie met alle benodigde faciliteiten voor een brainstormsessie, heidag, presentatie of vergadering. Maar je hebt ook meteen een leuke activiteit te pakken tijdens de break. Je kunt kiezen uit een teambuildingsessie of gewoon even de zinnen verzetten tijdens een tochtje over het water. Zo combineer je het nuttige met het aangename en organiseer je na de vergadering ook nog een gezellige BBQ of buffet, dan rijdt iedereen pas na de file naar huis.

Iets te vieren?

Hebben jullie iets te vieren en wil je de dag extra speciaal maken? Ook hiervoor zijn er op een traditioneel zeilschip verschillende mogelijkheden. Natuurlijk kunnen jullie het schip versieren en de bedrijfsvlag in de mast hijsen. Maar we denken ook aan muziek, een DJ, feestelijk welkomstdrankje, iets lekkers bij de koffie, een cocktail of speciale hapjes en drankjes, die tijdens de vaartocht door de bemanning worden verzorgd. Ook kunnen jullie de groep extra verwennen met een gezellig buffet midden op het water of een heerlijke BBQ bij ondergaande zon. Hoe bijzonder is dat? Dit zijn maar een paar voorbeelden. Laat ons jullie wensen weten en wij kijken samen met de schipper wat er mogelijk is om er een bijzondere dag van te maken.

Relatiedag

Ben je op zoek naar een bijzondere locatie voor jullie klantendag of een relatie-event? Verras jullie relaties met een vaartocht over het IJsselmeer, Markermeer of de Waddenzee. Veel van onze schepen zijn uitgerust met een geluidsinstallatie, beamer, scherm en ze lenen zich ook uitstekend voor een product lancering, workshop, brainstormsessie of presentatie. Daarnaast is het de ideale setting om jullie relaties te verwennen. Jullie hebben de mogelijkheid om te kiezen uit 16 vertrekhavens, dus er is er altijd wel eentje in de buurt. En als je er voor kiest in de haven te blijven liggen krijg je nog een leuke korting ook.

Samen met collega’s het water op?

Of je nu kiest voor een groot feest, een dagje teambuilding of een (kort) weekendje uitwaaien met je collega’s; aan boord van de schepen van NAUPAR is veel mogelijk. Zodra jullie weten wat de invulling wordt van het bedrijfsuitje en met hoeveel personen jullie ongeveer op pad gaan, kunnen jullie met deze tips een schip kiezen en een leuk dagje uit organiseren

Stap je bij ons aan boord?

NAUPAR heeft meer dan 50 jaar ervaring met het organiseren van bedrijfsuitjes op het water. Bekijk de zeilschepen bij NAUPAR en check de beschikbaarheid of neem direct contact op met onze medewerkers en vraag naar de mogelijkheden. Zij adviseren je graag bij het organiseren van een onvergetelijk bedrijfsuitje.

Meer lezen?

Hoe kies ik het juiste schip? I Nog meer tips voor een succesvol eventDuurzaam bedrijfsuitje I Daarom is een schip de ideale locatie voor een bedrijfsuitjeBedrijfsuitje Ibiza-style I Loveboat Summertime I Zeilen en BBQ I Teambuilding Marker Wadden I Bedrijfsuitje op het water I Safe-the-date mailing I Unieke replica vaart weer I Bedrijfsuitje met impact I Het nieuwe Foodbook maakt dag op water compleet