Organiseer een bedrijfsuitje op het water

Organiseren bedrijfsuitje

Zijn jullie toe aan een leuk event, is een collega 25 jaar in dienst of willen jullie iets leuks doen met de zakenpartners? Een schip is de ideale locatie voor een welverdiend bedrijfsuitje. Voor grote én kleine gezelschappen! Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, incentive of zakelijke meeting, op een traditioneel zeilschip hebben jullie het roer in handen. In deze blog zetten we een aantal mogelijkheden op een rijtje. 

Middagje uitwaaien met collega's

Niets zo lekker als een middagje uitwaaien samen met je collega’s op het IJsselmeer of Markermeer. Even het kantoor laten voor wat het is en de vrijheid voelen op het water. Met de wind in je haren, genietend van het uitzicht, een middagzonnetje en een hapje en drankje. Lekker bijkletsen met je collega’s terwijl de bemanning een hapje en een drankje verzorgt. Natuurlijk mag iedereen die dat wil helpen bij het zeilen en zelfs plaatsnemen bij de schipper achter het roer. Maar het hoeft niet. Een middagje zeilen staat vooral in het teken van tijd voor elkaar, ontspannen en genieten.

Benieuwd? Zo ziet een dagtocht aan boord van een schip er uit

Vaartocht met activiteit

De vaartocht kunnen jullie ook afwisselen met een leuke activiteit aan de wal. Zeil bijvoorbeeld naar Urk en organiseer een mooie Ginkiestocht door het oude centrum, kies voor Volendam en eet een vers visje op de gezellige Dijk terwijl jullie genieten van de Palingsound of bezoek het buitenmuseum in Enkhuizen, waar we met het schip voor het museum kunnen aanleggen. Dit zijn zo maar een paar voorbeelden. In principe kunnen we naar elke havenstad varen aan het IJsselmeer of Markermeer.

Je kunt ook kiezen voor een mooi dagprogramma over microplastics, dat we met The Ocean Movement hebben samengesteld. Tijdens de vaartocht leren jullie van alles over plastic en vissen jullie o.a. naar microplastics in het IJsselmeer, Markermeer of op de Waddenzee. Een leuke dag op het water, mét impact!

Zoeken jullie liever de rust en de ruimte op van een mooi natuurgebied? Zeil dan naar het Nationaal Park Nieuw Land en bezoek de Marker Wadden. Een nieuw natuurgebied in het Markermeer, dat door mensenhanden is aangelegd. Een wandeling wordt pas echt bijzonder als je ook een gids meeneemt tijdens de wandeltocht.

Zijn je collega’s actief? Organiseer een zeilclinic of huur twee zeilschepen en houd een zeilregatta tegen elkaar. Fun verzekerd.

Teambuilding

Zeg je zeilen, dan zeg je teambuilding. Ideaal voor als jullie neiuwe collega's beter willen leren kennen of als er behoefte is aan een betere samenwerking. Verdeel je collega’s in groepen en leer samenwerken op een schip. Hebben jullie iets meer tijd, breid dan het teambuildingsuitje uit met een overnachting in een gezellige havenplaats. Niets zorgt voor een beter wij-gevoel dan samen zeilen, koken en kletsen of stappen tot in de late uurtjes. Zo leer je je (nieuwe) collega’s pas echt kennen.

Zeilen en vergaderen

Maak vergaderen leuker en organiseer een meeting buiten de deur. Een traditioneel schip is niet alleen een bijzondere vergaderlocatie met alle benodigde faciliteiten voor een brainstormsessie, heidag, presentatie of vergadering. Maar je hebt ook meteen een leuke activiteit te pakken tijdens de break. Je kunt kiezen uit een teambuildingsessie of gewoon even de zinnen verzetten tijdens een tochtje over het water. Zo combineer je het nuttige met het aangename en organiseer je na de vergadering ook nog een gezellige BBQ of buffet, dan rijdt iedereen pas na de file naar huis.

Iets te vieren?

Hebben jullie iets te vieren en wil je de dag extra speciaal maken? Ook hiervoor zijn er op een traditioneel zeilschip verschillende mogelijkheden. Natuurlijk kunnen jullie het schip versieren en de bedrijfsvlag in de mast hijsen. Maar we denken ook aan muziek, een DJ, feestelijk welkomstdrankje, iets lekkers bij de koffie, een cocktail of speciale hapjes en drankjes, die tijdens de vaartocht door de bemanning worden verzorgd. Ook kunnen jullie de groep extra verwennen met een gezellig buffet midden op het water of een heerlijke BBQ bij ondergaande zon. Hoe bijzonder is dat? Dit zijn maar een paar voorbeelden. Laat ons jullie wensen weten en wij kijken samen met de schipper wat er mogelijk is om er een bijzondere dag van te maken.

Relatiedag

Ben je op zoek naar een bijzondere locatie voor jullie klantendag of een relatie-event? Verras jullie relaties met een vaartocht over het IJsselmeer, Markermeer of de Waddenzee. Veel van onze schepen zijn uitgerust met een geluidsinstallatie, beamer, scherm en ze lenen zich ook uitstekend voor een product lancering, workshop, brainstormsessie of presentatie. Daarnaast is het de ideale setting om jullie relaties te verwennen. Jullie hebben de mogelijkheid om te kiezen uit 16 vertrekhavens, dus er is er altijd wel eentje in de buurt. En als je er voor kiest in de haven te blijven liggen krijg je nog een leuke korting ook.

Samen met collega’s het water op?

Of je nu kiest voor een groot feest, een dagje teambuilding of een (kort) weekendje uitwaaien met je collega’s; aan boord van de schepen van NAUPAR is veel mogelijk. Zodra jullie weten wat de invulling wordt van het bedrijfsuitje en met hoeveel personen jullie ongeveer op pad gaan, kunnen jullie met deze tips een schip kiezen en een leuk dagje uit organiseren

Stap je bij ons aan boord?

NAUPAR heeft meer dan 40 jaar ervaring met het organiseren van bedrijfsuitjes op het water. Bekijk de zeilschepen bij NAUPAR en check de beschikbaarheid of neem direct contact op met onze medewerkers en vraag naar de mogelijkheden. Zij adviseren je graag bij het organiseren van een onvergetelijk bedrijfsuitje.

Meer lezen?

Hoe kies ik het juiste schip? I Nog meer tips voor een succesvol eventDuurzaam bedrijfsuitje I Daarom is een schip de ideale locatie voor een bedrijfsuitjeBedrijfsuitje Ibiza-style I Loveboat Summertime I Zeilen en BBQ I Teambuilding Marker Wadden I Bedrijfsuitje op het water I Safe-the-date mailing I Unieke replica vaart weer I Bedrijfsuitje met impact I Het nieuwe Foodbook maakt dag op water compleet