Hoe organiseer ik een bedrijfsuitje?

Lelystad, 27 januari 2017 – Bent u dit jaar de "gelukkige" die het bedrijfsuitje mag organiseren? En weet u niet helemaal waar u moet beginnen? Geen paniek! NAUPAR heeft inmiddels ruim 40 jaar ervaring met het organiseren van bedrijfsuitjes en wij nemen deze taak met alle liefde (deels) van u over. Lees om te beginnen de tips in deze blog!

Bepaal het doel van het bedrijfsuitje

Komen jullie allemaal om in het werk en zijn jullie simpelweg toe aan een dagje ontspanning? Is één van de medewerkers 25 jaar in dienst? Of vond de baas het hoog tijd om weer eens wat met de zakenpartners te doen? Vóórdat u überhaupt iets gaat regelen, is het belangrijk dat u bepaalt wat het exacte doel van het bedrijfsuitje is. Op die manier bent u ook direct een stuk dichterbij de invulling van de dag/avond: wordt het een feest of een dagje teambuilding?

Wie gaan er allemaal mee?

Ook niet geheel onbelangrijk: het aantal deelnemers. U zal snel merken dat het plannen van een datum al een hele opgave is. Onze tip: gooi er een datumprikker uit! Zo weet u in no time op welke dag de meeste medewerkers van de partij kunnen zijn. Aan de hand van het aantal personen worden ook de mogelijkheden weer een stuk inzichtelijker; voor tien man een hele zaal afhuren is wellicht teveel van het goede.

Bedrijfsuitje op het water

Weet u wát u wilt doen, met hoeveel personen en op welke dag? Dan is het tijd voor stap 2: huur uw eigen zeilschip! Een bedrijfsuitje op het water is namelijk dé sleutel tot succes. Of u nu kiest voor een groot feest, een dagje teambuilding, een uitgebreid buffet of een weekendje uitwaaien; aan boord van de schepen van NAUPAR is alles mogelijk. Voor grote én voor kleine gezelschappen! Mooi meegenomen: NAUPAR kan het allemaal voor u regelen. Van het buffet en het entertainment tot en met de activiteiten. Zo heeft u er als organisator zo min mogelijk werk van en kunt u op de dag zelf optimaal genieten. Ship ahoy!

Samen met collega"s het water op? Huur een zeilschip van NAUPAR of neem contact op met onze medewerkers en vraag naar de mogelijkheden!