Het Foodbook maakt je dag op het water compleet!

BBQ-Abel-tasman-700X300

Na maanden hard werken presenteert NAUPAR met trots haar nieuwe Foodbook. In deze lijst vindt u alle cateringmogelijkheden die NAUPAR u te bieden heeft tijdens een dagtocht met de prachtige Abel Tasman, Willem Barentsz of Stedemaeght.

Foodbook

Op de schepen van NAUPAR was de catering altijd al dik in orde. Maar de medewerkers van NAUPAR letten natuurlijk ook op laatste culinaire trends. Om u een goede keuze te kunnen laten maken hebben zij nu het Foodbook samengesteld. Alles op het gebied van catering is nog eens extra onder de loep genomen en overzichtelijk bij elkaar gebracht in dit nieuwe Foodbook. Ontbijt, lunch, diner, desserts, buffetten Hapas &Tapas; alles duidelijk omschreven en geïllustreerd met foto's die een goed beeld geven en u het water in de mond doen lopen. Ook de (alcoholische) dranken krijgen de nodige aandacht; naast de dranken die u overal mag verwachten, bieden wij nu ook speciale 'dorstlessers'. Met bijvoorbeeld een Mojito in uw hand, wordt de zonsondergang vast nóg fraaier!

Catering aan boord

Mede dankzij dit nieuwe Foodbook, wordt kiezen voor catering aan boord van het schip nog makkelijker. U laat NAUPAR weten wat voor lekkers u graag aan boord zou gebruiken en wij zorgen ervoor dat alles tijdig aan boord is en u gepresenteerd wordt zoals afgesproken. Makkelijker kan niet!