Het Foodbook maakt je dag op het water compleet!

Foodbook NAUPAR dagtocht

Met trots presenteren we ons vernieuwde Foodbook voor dagtochten. In de lijst staan alle cateringmogelijkheden die NAUPAR biedt tijdens een vaartocht op een traditioneel zeilschip over het Markermeer, IJsselmeer of de Waddenzee. Van een welkomst drankje, tot een heerlijke lunch, lekkere borrelhapjes, uitgebreid buffet, BBQ’s of Walking Dinner: aan alles is gedacht. Wij hebben de toppers van de afgelopen jaren behouden en aan elk onderdeel in ieder geval een Vega-variant toegevoegd. Loopt het water je al in de mond?

Vega-varianten

Wanneer je een dagje gaat zeilen met de familie, een groep vrienden of collega’s mag een lekker hapje en drankje tijdens de vaartocht natuurlijk niet ontbreken. De catering was op de schepen bij NAUPAR altijd al dik in orde. Maar we zien steeds vaker dat mensen kiezen voor vegetarisch en er zijn zelfs bedrijven die besluiten alleen nog maar vegetarisch te eten tijdens bedrijfsuitjes. Daarom hebben we het Foodbook aangevuld met Vega- en soms zelfs Vegan-varianten. Op deze manier kunnen jullie optimaal genieten van een volledig verzorgde dagtocht op het water, zonder dat er niemand buiten de boot valt.

Iets bijzonders te vieren?

Trakteer je gasten bij het aan boord stappen op een feestelijk welkomsthapje of drankje. Denk hierbij aan koffie en/of thee met een heerlijke lemon & lime taart met curd, cream cheese en pistache. Een welkomstdrankje met bubbels. Of een speciale Virgin Moscow. Weliswaar een cocktail zonder alcohol, maar daardoor niet minder lekker en feestelijk.

Diverse borrelhapjes

Ook hebben we diverse lekkere borrelhapjes opgenomen in het Foodbook. Terwijl jullie lekker op het achterdek genieten van het mooie uitzicht en een goed gesprek, komt de bediening langs met diverse warme en koude borrelhapjes en kun je ook hier weer kiezen voor Vega borrel hapjes en Burger Bites. Aan jullie de keuze.

Ook de (alcoholische) dranken krijgen de nodige aandacht. Naast de gebruikelijke en alcoholvrije drankjes, bieden wij nu ook speciale 'dorstlessers'. Met bijvoorbeeld een Mojito of Pina Colada in de hand, wordt het fantastische uitzicht vast nóg fraaier!

Extra genieten met een Buffet, BBQ of Walking Dinner

Daarnaast bieden wij verschillende arrangementen voor het diner. Terwijl de zon onder gaat kunnen jullie bijvoorbeeld genieten van een heerlijk Tapas -, Middle Eastern - of Vega around the World Buffet midden op het water. Ook bieden we diverse soorten BBQ’s. En als jullie iets exclusiever willen eten, raden we een Walking Dinner aan. Een Walking Dinner bestaat uit meerdere gerechtjes op kleine bordjes, waarvoor jullie niet per se aan tafel hoeven plaats te nemen. Het grote voordeel is dat je lekker kunt blijven kletsen of netwerken en niet in de rij hoeft te staan voor bijvoorbeeld een buffet. Ideaal voor een bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest.

Speciale workshops

Tenslotte kun je de vaartocht helemaal afmaken met een leuke workshop. Zoals bijvoorbeeld de Don Barista Workshop. In deze workshop laat de Barista jullie kennis maken met de wondere wereld van koffie. Maar je kunt ook kiezen voor een Dazzling Cocktail workshop. De bartender maakt jullie op een plezierige manier wegwijs in de wereld van trendy cocktails, zoals een overheerlijke Gin Tonic, Pornstar Martini of Espresso Martini. En het leuke is, je mag ze ook proeven. Als dat geen feestje wordt.

Alles op je gemak bekijken?

Mede dankzij het vernieuwde en overzichtelijke Foodbook, wordt kiezen voor catering aan boord van het schip nog makkelijker. Bekijk het op je gemak en laat NAUPAR weten wat voor lekkers jullie graag aan boord willen gebruiken. De schipper zorgt ervoor dat alles tijdig aan boord is en aan jullie gepresenteerd wordt zoals afgesproken. Makkelijker kan haast niet!

Ook een mooie dagtocht maken met catering?

NAUPAR heeft meer dan 50 jaar ervaring met het organiseren van bijzondere uitjes op het water. Bekijk de zeilschepen bij NAUPAR en check de beschikbaarheid of neem direct contact op met een van onze medewerkers en vraag naar de mogelijkheden. Zij adviseren je graag bij het organiseren van een onvergetelijk uitje voor je familie, een groep vrienden of collega’s.

Nog meer lezen?

Hoe kies je het juiste schip I Met deze tips wordt bedrijfsuitje een succes I Goed voor teambuilding I Duurzaam uitje I Organiseer een onvergetelijk bedrijfsuitje I Bedrijfsuitje met impact I Unieke replica vaart weerSave the date mailing I Origineel uitstapje met collega's