Teambuilding: Hijs samen de zeilen en versterk de onderlinge relatie tussen collega’s

Blog Hijs samen de zeilen en versterk de onderlinge relatie tussen col

Ben je op zoek naar een uniek bedrijfsuitje? Wat dacht je van een imposante driemaster als locatie? Actief meehelpen met het zeilen, lekker uitwaaien en ontspannen met de collega’s op het achterdek. Het kan allemaal. Tijdens de vaartocht is er voldoende ruimte voor ontspanning, inspanning en teambuilding. De schipper betrekt iedereen actief bij het reilen en zeilen op het schip en verbindt door middel van activiteiten mensen met elkaar. Een schip is de ideale setting om dichter tot elkaar te komen en jullie hebben echt de tijd voor elkaar. Alle ingrediënten voor een geslaagd bedrijfsuitje zijn aanwezig.

Een dag of meerdere dagen?

Afhankelijk van het doel van jullie teamuitje of bedrijfsfeest kunnen jullie kiezen uit een dagdeel zeilen, een hele dag er op uit trekken of zelfs meerdere dagen. Het voordeel van een schip als hotelaccommodatie is dat jullie niet alles apart hoeven te regelen, zoals kamers, vervoer, en maaltijden. Op een schip hebben jullie alles bij elkaar en kun je elke dag met jouw collega’s in een ander havenstadje of op een Waddeneiland aanleggen en jullie kunnen ook kiezen voor een nachtje ankeren midden in een mooi natuurgebied. Magisch, die prachtige sterrenhemel en rust die er heerst midden op het water. Een unieke ervaring waar de medewerkers nog lang over na praten.

Een ruim aanbod aan activiteiten

Naast het actief deelnemen aan het zeilen op een schip, kunnen jullie het bedrijfsuitje aanvullen met culinaire activiteiten en/of een stukje educatie. Wat dacht je bijvoorbeeld van een cocktail- of barista-workshop? Of een duurzaam uitjhe door het windmolenpark? Tijdens de vaartocht wordt er uiteraard ook goed voor de inwendige mens gezorgd, bijvoorbeeld met een smakelijke BBQ tijdens de barbecue-cruise. Maar er zijn meer mogelijkheden, bekijk ze allemaal in ons uitgebreide Foodbook.

Bestemming onbekend

De schepen van NAUPAR zeilen al jarenlang over het IJsselmeer, de Wadden en het Markermeer. De leukste manier om Nederland te ontdekken. Jullie zijn in goede handen om met het losgooien van de trossen ook de dagelijkse beslommeringen van het kantoor los te laten. Even geen overvolle mailboxen, vergaderingen of een oneindige hoeveelheid telefoontjes, maar echt tijd voor elkaar. Bestemming onbekend… op naar ontmoeting, verbinding en ontspanning.
 

Advies nodig voor het samenstellen van een teamuitje, bedrijfsuitje of dag teambuilding?

Laat je inspireren door onze arrangementen, vraag vrijblijvend een offerte aan, of neem direct contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen jullie graag bij het invullen van een onvergetelijk bedrijfsuitje

Meer lezen?

Hoe kies ik het juiste schipTips voor een succesvol event I Een duurzaam uitje voor bedrijven I Zeemansknopen I Zeilen en BBQ I Jubileumfeest Ibiza-style I Loveboat Summertime I Teambuilding Marker Wadden