Hijs samen de zeilen en versterk de onderlinge relatie tussen collega’s

Blog Hijs samen de zeilen en versterk de onderlinge relatie tussen col

Bent u op zoek naar een uniek bedrijfsuitje? Wat dacht u van een imposante driemaster als locatie? Actief meehelpen met het zeilen, een adrenaline boost tijdens een RIB-tocht of lekker uitwaaien en ontspannen met uw collega’s op het achterdek. De keuze is aan u.  Tijdens de vaartocht is er voldoende ruimte voor ontspanning, inspanning en teambuilding. De schipper betrekt uw collega’s actief bij het reilen en zeilen op het schip en verbindt door middel van activiteiten mensen met elkaar. Een schip is de ideale setting om dichter tot elkaar te komen, u heeft u echt tijd voor elkaar. Alle ingrediënten voor een geslaagd bedrijfsuitje zijn aanwezig.

Een dag of meerdere dagen?

Afhankelijk van het doel van uw teamuitje of bedrijfsfeest kunt u kiezen voor een dagdeel zeilen, een hele dag er op uit trekken of zelfs meerdere dagen. Het voordeel van een schip als hotelaccommodatie is dat u niet alles apart hoeft te regelen, zoals kamers, vervoer, en maaltijden. Op een schip heeft u alles bij elkaar en kunt u elke dag met uw collega’s in een andere stad voor anker gaan, of bijvoorbeeld een nachtje ankeren midden in een mooi natuurgebied. ’s Nachts, midden op het water, genieten van de rust die daar heerst… magisch. Een unieke ervaring waar de medewerkers nog lang over na zullen praten.

Een ruim aanbod aan activiteiten

Naast het actief deelnemen aan het zeilen op het schip kunt u het bedrijfsuitje aanvullen met extra spanning, culinaire activiteiten en/of een stukje educatie. Wat dacht u bijvoorbeeld van een adrenaline boost tijdens een RIB vaartocht? Kom vervolgens bij met een zelf bereide cocktail of een heerlijk kopje koffie dat tijdens de barista-workshop klaar is gemaakt. Uiteraard wordt er ook goed voor de inwendige mens gezorgd, bijvoorbeeld met een smakelijke BBQ tijdens de barbecue-cruise.

Bestemming onbekend

Nederland kent prachtige wateren om te ontdekken. De schepen van NAUPAR zeilen al jarenlang over het IJsselmeer, de Wadden en het Markermeer. U bent in goede handen om met het losgooien van de trossen ook de dagelijkse beslommeringen van het kantoor los te laten. Even geen overvolle mailboxen, vergaderingen of een oneindige hoeveelheid telefoontjes, maar echt tijd voor elkaar. Bestemming onbekend… op naar ontmoeting, verbinding en ontspanning.
 
Advies nodig voor het samenstellen van een teamuitje, bedrijfsuitje of dag teambuilding? Vraag vrijblijvend een offerte aan, of neem contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag bij het invullen van een onvergetelijk bedrijfsuitje