Maak uw event tot een ongeëvenaard succes!

Maak uw event tot een ongeëvenaard succes!

Een event organiseren is een hoop werk, waarbij u rekening moet houden met een aantal factoren die uw event kunnen maken of breken. Met de meeste van die factoren hebben wij ruime ervaring en daarover kunnen we dus meedenken, gedegen adviezen geven en u een aantal praktische ‘regeldingen’ uit handen nemen.

We hebben zes tips voor u op een rij gezet, waardoor het organiseren van uw event een stuk overzichtelijker en eenvoudiger wordt:

1. Locatie: tijd besteden aan het vinden van een geschikte locatie is een absolute aanrader. Met een ongeschikte locatie, die te klein is, ongezellig of slecht bereikbaar wordt het lastig om een succes van uw event te maken. Een schip is echter altijd een succeslocatie! Waarom? Omdat het sowieso een privélocatie is, waar u gegarandeerd alleen met uw gezelschap bent. Een ander groot voordeel is dat onze schepen in zestien verschillende havens kunnen liggen en dat havens altijd een centrale ligging hebben. Zo kunnen we aanmeren in Amsterdam, Enkhuizen, Lelystad, Harlingen, Kampen, Muiden, Stavoren en nog negen andere havens! En, misschien wel het allerleukste van een schip: u kunt het als stilliggende eventlocatie gebruiken, maar net zo makkelijk worden de zeilen gehesen en zeilt u met het hele gezelschap naar een andere plaats.

2. Thema: kies een thema. Dat maakt het makkelijker om de locatie aan te kleden, want u kunt dan heel gericht voor kleuren en voorwerpen kiezen die passen binnen het thema. Zo wordt het één geheel en geen rommelig gebeuren. Onze schippers zijn flexibel en voor (bijna) alles in, dus zij denken graag met u mee over de mogelijkheden om het schip mooi aan te kleden.

3. Muziek: ook zeker niet onbelangrijk. Muziek is een absolute smaakmaker, die een belangrijke bijdrage levert aan de stemming en sfeer. Op al onze schepen zijn geluidsinstallaties aanwezig. Een complete band aan boord, of een flitsende dj? Kan ook! Sterker nog, als u dat wilt, regelen wij dat voor u.

4. Activiteiten: mensen worden graag vermaakt. Een event waar weinig te doen is, leidt tot verveling onder de bezoekers en dat komt de sfeer zeker niet ten goede. Wij hebben echter een uitgebreid aanbod van leuke activiteiten, die we volledig voor u verzorgen. Wat dacht u van een workshop cocktails maken, een drakenbootraceeen barbecue op het IJsselmeerpartyschilderen, een bezoek aan het Muiderslot en/ of forteiland Pampus, of een GPS-spel?

5. Wees op tijd: zorg dat u tijdig uw uitnodigingen verstuurt. Een paar maanden van tevoren alvast een save-the-date-uitnodiging versturen is ook slim om te doen: zo hebben uw genodigden ruim van tevoren de datum alvast gereserveerd en is de kans een stuk groter dat (de meeste van) uw genodigden ook daadwerkelijk komen.

6. Zorg voor een mooie herinnering achteraf: Huur een fotograaf, of kies een leuk geschenk bij één van de vele aanbieders op internet. Zo herinneren uw genodigden zich uw event nog lang!

Succes, en veel plezier bij (het organiseren van) uw event!

Hulp nodig? We helpen u graag. Neem gerust contact op en we denken met alle plezier met u mee. U mag ons natuurlijk ook bellen, WhatsAppen, of met ons chatten. Wat u wilt.