Neem een sneak preview van uw bedrijfsuitje

Staat er een bedrijfsuitje op de planning? Kies dan voor een unieke vaartocht over het IJsselmeer en bezoek de omliggende, sfeervolle havenstadjes. Met de wind in uw haren, een drankje in de hand en gezellige collega"s om u heen, belooft dit een unieke ervaring te worden. Benieuwd? Bekijk onze video en proef alvast de sfeer!

Keuzes, keuzes en nog eens keuzes

U kunt uw bedrijfsuitje op het water volledig naar eigen wens invullen. Dan komen de keuzes: gaat u voor een middag- of avondtocht? Of wilt u misschien zelfs meerdere dagen op het water doorbrengen? Niet alleen de duur van de tocht heeft de nodige aandacht nodig, ook het type bedrijfsuitje moet worden bepaald. Gaat u voor een sportief, cultureel of ontspannen uitje? En wat voor schip heeft u eigenlijk in gedachte?

Nieuwe video

De spiksplinternieuwe video van NAUPAR geeft u een goed beeld van hoe het er tijdens een bedrijfsuitje aan boord van een zeilschip aan toe gaat. In een kleine twee minuten ziet u verschillende activiteiten, prachtige vergezichten en lachende mensen voorbij komen. Ziet u zichzelf ook zo genieten? Laat dit nu juist datgene zijn wat u bij een bedrijfsuitje op het water kunt verwachten!

Bekijk voor een sneak preview de video en proef alvast de sfeer. Of neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.