Bedrijfsfeest organiseren? Pimp het op met sportieve activiteiten

bedrijfsfeest-sportieve-activiteiten-flyboarden
Een sportief bedrijfsfeest organiseren? Dan ben je bij NAUPAR aan het juiste adres. Wij hebben niet alleen zeer geslaagde all-in arrangementen voor een dagje zeilen en een BBQ op het water, maar we kunnen het dagje uit met je collega’s of relaties nog spannender maken met extra sportieve activiteiten. Zoals een wedstrijdje tegen elkaar met een drakenboot, een snelle RIB-vaartocht naast de driemaster, of in de haven flyboarden. Lekker competitief, goed voor teambuilding en nog gezellig ook.

1. Drakenbootrace

Combineer de zeiltocht met een drakenbootwedstrijd in de haven. Meerdere teams strijden tegen elkaar in de kleurrijke lange kano’s, die van oorsprong uit China komen. Elk team bestaat uit peddelaars, een stuurman en een trommelaar die het ritme aangeeft. De kunst is om zo snel mogelijk naar de overkant te peddelen, maar je moet het wel samen doen. Niet alleen leuk, maar ook bijzonder goed voor teambuilding dus. Wist je dat de snelste drakenboot een snelheid van wel 15 km per uur haalt? Welk team is bij jullie als eerste aan de overkant?

2. Snelle RIB-vaartocht

Een andere leuke en sportieve activiteit is een snelle RIB-tocht. RIB staat voor Rigid Inflatable Boat. Deze snelle open boot komt tijdens jullie zeiltocht langszij de driemaster. In groepen vaar je met grote snelheid door de golven. Spectaculair! Na de RIB-vaartocht stap je weer aan boord van de driemaster.

3. Flyboarden

Nog niet spannend genoeg? Echte daredevils kunnen ook flyboarden. Zoef als een echte James Bond met een jetpack op je rug de lucht in en probeer maar eens overeind te blijven als je boven het water uitstijgt! Uiteraard is er bij deze activiteit iemand aanwezig die uitleg geeft en erop toeziet dat dit op een veilige manier gebeurt. En van een ding ben je verzekerd: een kick geeft het zeker!

Benieuwd welke activiteiten er nog meer mogelijk zijn tijdens een bedrijfsfeest op het water?

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem direct contact op met een van onze medewerkers. Zij informeren je graag over de verschillende schepen, vele all-inclusive arrangementen en diverse activiteiten voor een geslaagd bedrijfsfeestje.

Meer lezen?

Bedrijfsuitje op het water I Een goede safe-the-date mailing I Hoe kies ik het juiste schip? I Duurzaam bedrijfsuitje I Teambuilding Marker Wadden I Loveboat Summertime I Zeilen en BBQ I Tips voor suvvesvol event I Bedrijfsuitje Ibiza-style