Bedrijfsregatta

Dagtocht Bedrijfsregatta

Een zeilregatta is een superspannende race, waarbij jullie racen tegen een team van collega’s of relaties. En reken maar dat het er spectaculair uitziet: twee imposante zeilschepen, met aan boord van ieder schip een enthousiast team dat héél graag wil winnen. Er wordt geroepen en gelachten, de zeilen worden gehesen, iedereen staat klaar, te wachten op de opdrachten van de schipper. En dan….van start!

U hoeft overigens helemaal geen zeilervaring te hebben: de schipper en zijn maat leren u ter plekke de fijne kneepjes van het zeilen. Bovendien vaart u eerst een proefrondje, zodat jullie even kunnen oefenen en wat beter op elkaar ingespeeld raken.

De zeilrace in het kort

Zeilen is heerlijk en een race maakt het nog veel leuker. Het is spannend, dynamisch en actief. Deze uitdagende zeilregatta biedt u:

 • Een spannende race op een traditioneel zeilschip.
 • Een actieve en afwisselende dag, waarop u (een beetje) leert zeilen.
 • Een mooie manier om uw collega’s of relaties beter te leren kennen.

Wat valt er te beleven tijdens de zeilrace

U gaat deze dag heel veel beleven. Allereerst is het een bijzondere ervaring om op een traditioneel zeilschip te varen. Ook voor zeilers die al veel ervaring hebben op zeiljachten, is dit toch een hele andere beleving. Maar wat deze dag zo extra leuk maakt, is het wedstrijdelement. Ook de meest harmonieuze teams willen in het heetst van de strijd nog maar één ding: zo hard mogelijk zeilen en de race winnen!

En dus zet iedereen zijn beste beentje voor, de competitiedrang komt in alle hevigheid naar boven, en er ontstaat een hele andere dynamiek tussen de collega’s dan op een willekeurige dag op kantoor. Gelukkig zijn de schipper en zijn maat er om de boel in goede banen te leiden en om ervoor te zorgen dat iedereen weet wat hij of zij moet doen. Want reken maar dat de schipper en zijn maat ook graag willen winnen!

Deze hele dag bent u lekker op het water, actief bezig in een mooie omgeving. Uiteraard is er voor en na de race genoeg tijd om bij te praten en samen wat te eten en te drinken.

Is een bedrijfsregatta voor iedereen leuk

Een zeilregatta is afwisselend en bijzonder geschikt voor bedrijven die aan teambuilding willen doen, of die hun werknemers of relaties willen trakteren op een sportieve, gezellige en leerzame dag.

De duur van de bedrijfsregatta

U kunt een zeilregatta al boeken vanaf vier uur en naar wens per uur uitbreiden.

Programma bedrijfsregatta

Deze dagtocht kunt u niet online boeken, omdat er meerdere schepen nodig zijn. Bij het invullen van het programma, bent u flexibel, of het nu gaat om de aanvangstijd, de duur van de tocht of de invulling van de catering. Om u een indruk te geven van de dagtocht, beschrijven we hieronder globaal het programma aan boord:
 • De schipper en zijn bemanning verwelkomen u op het traditionele zeilschip.
 • Er staat een welkomstdrankje voor iedereen klaar.
 • Na een welkomstwoord en uitleg verlaat het schip de haven.
 • Op het open water worden de zeilen gehesen, varen jullie een oefenrondje , daarna gaat de race van start.
 • Aan het einde van de vaartocht vaart u weer terug naar de haven.
 • Voor of na de race is er tijd voor een lekker hapje en een drankje en heeft u voldoende tijd om bij te praten.

Opstaphaven
Almere
Amsterdam
Delfzijl
Den Helder
Den Oever
Edam
Enkhuizen
Franeker
Harlingen
Hoorn
Kampen
Lelystad Bataviahaven
Lemmer
Makkum
Medemblik
Monnickendam
Muiden
Stavoren
Urk
Volendam
Workum

Algemeen

Minimum aantal deelnemers
10
 1. Spectaculaire zeilrace

  Geplaatst op

  Super leuk idee van de baas: samen met onze buren, evengoed een marketingbedrijf, het water op om de 'onderlinge strijd' (met een knipoog uiteraard) voor eens en voor altijd uit te vechten. En wel aan de hand van een spectaculaire zeilrace! Het was een geweldige dag. En wij namen de prijs mee naar huis!

  Rodger
 2. Leuke dag

  Geplaatst op

  Samen met alle medewerkers van het bedrijf heb ik een ontzettend leuke dag beleefd. Met hulp van de bemanning heeft mijn team de wedstrijd nog gewonnen ook!

  Jorian

Dit is een arrangement voor een besloten groep op een privé geboekt schip.

Indicatie kosten dagtocht

De prijs voor een dagtocht is afhankelijk van de door u gekozen duur, het schip en de (optionele) verzorging en/of eten en drinken. Om u toch een indicatie te geven, beschrijven we hieronder een aantal voorbeelden.

Schip

De tabel geeft u een idee van de prijzen voor een dagtocht op een schip. De indicatieprijzen zijn per persoon bij een volle bezetting van het schip:

Aantal personen 8 uur Prijs p.p.
12 € 800 - € 1150 € 65 - € 95
25 € 990 - €  1150 € 40 - € 45
50 € 1890 - € 2450 € 35 - € 50
75 € 2600 - € 3100 € 35 - € 40
100 € 2850 - € 3700 € 25 - € 35
120 € 3400 - € 3900 € 25 - € 35

Alle indicatieprijzen zijn incl. BTW.

Eten en drinken

Tijdens een dagtocht kunt u op veel schepen zelf zorgen voor het eten en drinken*. U kunt ook catering laten verzorgen, denk hierbij aan de volgende prijzen:

 • Eten en drinken o.b.v. ontvangst met koffie, thee, lunch en borrelhapjes, ca. € 35,- p.p.
 • Dranken o.b.v. nacalculatie ca. € 25,- p.p.
Of maak het u zelf gemakkelijk en bestel uit ons Foodbook. Zo houdt u nog meer tijd over voor elkaar.

*Let op: Op de meeste schepen is catering optioneel, maar op sommige verplicht. Welke schepen dit zijn kunt u vinden in de specificaties van het betreffende schip.

Interesse? Bereken de exacte prijs en boek online

Schip

Bekijk eenvoudig de exacte prijzen en beschikbaarheid van de schepen via het schepenoverzicht. Geef aan hoe lang u wilt varen en wanneer u wilt opstappen. U krijgt nu een overzicht van alle beschikbare schepen en de prijzen voor een dagtocht. U kunt het schip direct online boeken.

Eten en drinken

Wilt u ook catering boeken bij uw vaartocht? U kunt dit op een later tijdstip doen. Bekijk het Foodbook en stuur een e-mail naar [email protected] met uw keuze.

Excursies en activiteiten

Wilt u een excursie of activiteit bij uw vaartocht boeken? Laat het ons weten in het opmerkingenveld bij de laatste stap van het online boeken van het schip.

Het dagtocht arrangement is inclusief:

 • de huur van het schip, schipper en bemanning
 • brandstof (max. 1 uur per dag)
 • haven-, brug-, sluis- en loodsgelden
 • toeristenbelasting

Het dagtocht arrangement is exclusief:

 • activiteiten en excursies
 • eten en drinken