Bedrijfsregatta

Dagtocht Bedrijfsregatta

Een zeilregatta is een superspannende race, waarbij jullie racen tegen een team van collega’s of relaties. En reken maar dat het er spectaculair uitziet: twee imposante zeilschepen, met aan boord van ieder schip een enthousiast team dat héél graag wil winnen. Er wordt geroepen en gelachten, de zeilen worden gehesen, iedereen staat klaar, te wachten op de opdrachten van de schipper. En dan….van start!

U hoeft overigens helemaal geen zeilervaring te hebben: de schipper en zijn maat leren u ter plekke de fijne kneepjes van het zeilen. Bovendien vaart u eerst een proefrondje, zodat jullie even kunnen oefenen en wat beter op elkaar ingespeeld raken.

De zeilrace in het kort

Zeilen is heerlijk en een race maakt het nog veel leuker. Het is spannend, dynamisch en actief. Deze uitdagende zeilregatta biedt u:

 • Een spannende race op een traditioneel zeilschip.
 • Een actieve en afwisselende dag, waarop u (een beetje) leert zeilen.
 • Een mooie manier om uw collega’s of relaties beter te leren kennen.

Wat valt er te beleven tijdens de zeilrace

U gaat deze dag heel veel beleven. Allereerst is het een bijzondere ervaring om op een traditioneel zeilschip te varen. Ook voor zeilers die al veel ervaring hebben op zeiljachten, is dit toch een hele andere beleving. Maar wat deze dag zo extra leuk maakt, is het wedstrijdelement. Ook de meest harmonieuze teams willen in het heetst van de strijd nog maar één ding: zo hard mogelijk zeilen en de race winnen!

En dus zet iedereen zijn beste beentje voor, de competitiedrang komt in alle hevigheid naar boven, en er ontstaat een hele andere dynamiek tussen de collega’s dan op een willekeurige dag op kantoor. Gelukkig zijn de schipper en zijn maat er om de boel in goede banen te leiden en om ervoor te zorgen dat iedereen weet wat hij of zij moet doen. Want reken maar dat de schipper en zijn maat ook graag willen winnen!

Deze hele dag bent u lekker op het water, actief bezig in een mooie omgeving. Uiteraard is er voor en na de race genoeg tijd om bij te praten en samen wat te eten en te drinken.

Is een bedrijfsregatta voor iedereen leuk

Een zeilregatta is afwisselend en bijzonder geschikt voor bedrijven die aan teambuilding willen doen, of die hun werknemers of relaties willen trakteren op een sportieve, gezellige en leerzame dag.

De duur van de bedrijfsregatta

U kunt een zeilregatta al boeken vanaf vier uur en naar wens per uur uitbreiden.

Havens

Opstaphaven
Almere
Amsterdam
Delfzijl
Den Helder
Den Oever
Edam
Enkhuizen
Franeker
Harlingen
Hoorn
Kampen
Lelystad Bataviahaven
Lemmer
Makkum
Medemblik
Monnickendam
Muiden
Stavoren
Urk
Volendam
Workum

Programma bedrijfsregatta

Deze dagtocht kunt u niet online boeken, omdat er meerdere schepen nodig zijn. Bij het invullen van het programma, bent u flexibel, of het nu gaat om de aanvangstijd, de duur van de tocht of de invulling van de catering. Om u een indruk te geven van de dagtocht, beschrijven we hieronder globaal het programma aan boord:
 • De schipper en zijn bemanning verwelkomen u op het traditionele zeilschip.
 • Er staat een welkomstdrankje voor iedereen klaar.
 • Na een welkomstwoord en uitleg verlaat het schip de haven.
 • Op het open water worden de zeilen gehesen, varen jullie een oefenrondje , daarna gaat de race van start.
 • Aan het einde van de vaartocht vaart u weer terug naar de haven.
 • Voor of na de race is er tijd voor een lekker hapje en een drankje en heeft u voldoende tijd om bij te praten.

Algemeen

Minimum aantal deelnemers
10
 1. Spectaculaire zeilrace

  Geplaatst op

  Super leuk idee van de baas: samen met onze buren, evengoed een marketingbedrijf, het water op om de 'onderlinge strijd' (met een knipoog uiteraard) voor eens en voor altijd uit te vechten. En wel aan de hand van een spectaculaire zeilrace! Het was een geweldige dag. En wij namen de prijs mee naar huis!

  Rodger
 2. Leuke dag

  Geplaatst op

  Samen met alle medewerkers van het bedrijf heb ik een ontzettend leuke dag beleefd. Met hulp van de bemanning heeft mijn team de wedstrijd nog gewonnen ook!

  Jorian

De bedrijfsregatta is inclusief:

 • de huur van het schip, schipper en bemanning
 • brandstof (max. 1 uur per dag)
 • haven-, brug-, sluis- en loodsgelden
 • toeristenbelasting

De bedrijfsregatta is exclusief:

 • activiteiten en excursies
 • verzekeringen
 • eten en drinken