Bedrijfsregatta

Deze dag gaat u strijden om de zege in een spannende zeilrace. Zeilervaring is niet nodig, de schippers en maten leggen u tijdens het oefenrondje graag van alles uit. Samenwerking maar vooral een hoop plezier staan voorop bij deze spannende race. Wie wint dit jaar de bokaal?

Havens

Opstaphaven
Enkhuizen
Harlingen
Kampen
Lelystad Bataviahaven
Lemmer
Stavoren
Volendam
 • 10:00 uur U wordt centraal verwelkomd op een locatie dichtbij de haven, bijvoorbeeld De Eerste Etage in Lelystad, hotel Spaander in Volendam of het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen. De schepen meren af nabij deze locatie.
 • 11:00 uur Na een uitleg over de wedstrijd worden de teams verdeeld en is het tijd om aan boord van de schepen te gaan. De trossen gaan los en de schepen zetten koers richting het IJsselmeer. Eerst wordt er een oefenrondje gevaren zodat iedereen het gevoel te pakken krijgt en elk bemanningslid het zeilen onder de knie krijgt.
 • 13:00 uur De lunch wordt geserveerd aan boord van de schepen.
 • 14:00 uur Na de lunch, is het tijd voor de echte strijd. Als de schepen op één lijn liggen klinkt het startschot; de zeilrace is begonnen!Op het water ontstaat een spannende strijd. De schepen moeten een aantal boeien rond en vervolgens proberen als eerste te eindigen. Samenwerking, maar vooral een hoop plezier staat voorop tijdens deze middag op het water.
 • 16:00 uur Aan alles komt een einde, de schepen varen terug naar de haven. Welk team gaat er met de overwinning naar huis?
 • 17:00 uur - 18:00 uur Na de race komt iedereen weer bij elkaar op een centrale locatie. Onder genot van een hapje en een drankje zal de prijsuitreiking plaatsvinden. Het is mogelijk de dag af te sluiten met een diner op locatie. Over deze leuke en actieve dag zal iedereen nog lang napraten.

De schepen

Om de beste selectie uit de klippers of tjalken te kunnen maken, zodat een evenwichtig wedstrijdveld kan worden samengesteld, raden wij u aan dit evenement ruim van te voren te plannen. De medewerkers van NAUPAR adviseren u graag bij de keuze van de schepen. Eveneens kunnen wij zorgen voor de coördinatie op de wedstrijddag. De schepen waar u op gaat varen, worden in overleg met u uitgekozen. De schepen worden verhuurd inclusief bemanning. 

Wedstrijdleiding

Om de wedstrijd een professioneler karakter te geven kunt u kiezen voor officiële wedstrijdbegeleiding met startschip, officiële boeienbaan, centrale ontvangst met spreker, prijsuitreiking verzorgd door wedstrijdleiding en prijzen. De prijs is op aanvraag

Algemeen

Minimum aantal deelnemers
10
 1. Spectaculaire zeilrace

  Geplaatst op

  Super leuk idee van de baas: samen met onze buren, evengoed een marketingbedrijf, het water op om de 'onderlinge strijd' (met een knipoog uiteraard) voor eens en voor altijd uit te vechten. En wel aan de hand van een spectaculaire zeilrace! Het was een geweldige dag. En wij namen de prijs mee naar huis!

  Rodger
 2. Leuke dag

  Geplaatst op

  Samen met alle medewerkers van het bedrijf heb ik een ontzettend leuke dag beleefd. Met hulp van de bemanning heeft mijn team de wedstrijd nog gewonnen ook!

  Jorian
Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer prijsinformatie. U kunt ook bellen of chatten met een van onze medewerkers.