Arrangementen en ideeën voor een familieuitje

Bekijk alle

Traditionele zeilschepen voor een dagtocht

Bekijk alle

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Vaargebieden ontdekken

Bekijk alle

Bezienswaardigheden voor een familieuitje

Bekijk alle

Meer informatie over familieuitjes

Familieuitje

Welkom aan boord! 

Een schip is de ideale accommodatie voor uw familie-uitje van een dag, weekendje weg of vakantie. Terwijl u over het IJsselmeer, het Markermeer of de Waddenzee zeilt met uw familie, kunt u de schipper helpen bij het zeilen, leren navigeren, achter het roer staan of gewoon lekker uitwaaien en genieten van elkaars gezelschap. Eenmaal in de haven valt er genoeg te ontdekken. Aan boord kunt u gezamenlijk koken, maar u kunt ook kiezen voor een BBQ of een avondje uit eten in de stad. En aan het einde van de dag duikt u de comfortabele hut in voor een goede nachtrust. Een ding is zeker: aan boord van een schip bent u er even helemaal tussenuit, heeft u tijd voor elkaar én heeft u plezier, vervoer en accommodatie in een! 

Uw uitstapje met de familie op een schip van NAUPAR

Onze schepen beschikken over een groot dek, een mooi dagverblijf, een ruime kombuis én comfortabele hutten waar u heerlijk kunt overnachten. Tijdens het zeilen betrekt de schipper uw familieleden actief bij het reilen en zeilen op het schip. Leuk, want deze zeilactiviteiten verbinden de groepsleden op een ontspannen manier met elkaar. Maar u kunt er ook voor kiezen om lekker te ontspannen: de hele dag op een zonnig plekje met elkaar of met een boek op het dek zitten, mag ook! 

Vaargebieden waar u uit kunt kiezen

De schepen van NAUPAR zeilen al jarenlang over het IJsselmeer, het Markermeer, de Friese Meren en de Waddenzee. Tijdens uw familie-uitje zeilt u in overleg met de schipper naar de bestemming van uw keuze. En de mogelijkheden zijn eindeloos: u kunt bijvoorbeeld aanleggen bij de mooie historische stadjes rond het IJsselmeer, een leuk museum bezoeken, met de kinderen kastelen bouwen op het strand, voor anker gaan en barbecueën in een mooi natuurgebied, of droogvallen op de Wadden. Onze schippers kennen de vaargebieden op hun duimpje en weten de mooiste plekjes voor u te vinden.

Cateringarrangementen

Alle schepen beschikken over een goed uitgeruste scheepskombuis, waar u gezamenlijk de maaltijden met uw familieleden kunt bereiden. Maar u kunt zich ook lekker laten verwennen en de catering laten verzorgen. Of zelfs een kok inhuren die voor u de maaltijden ter plekke bereidt.

Daarom een familie-uitje met NAUPAR

NAUPAR heeft meer dan 40 jaar ervaring in het organiseren van familie-uitjes op het water in Nederland. Bij NAUPAR:

  • Bieden wij u de grootste keuze aan traditionele zeilschepen inclusief schipper en bemanning; van vorstelijke schoeners en weelderige barkentijnen tot stoere klippers en sportieve tjalken.
  • Kunt u terecht voor groepen vanaf 10 personen tot 150 personen en kunt u bij een hele grote groep zelfs kiezen voor meerdere schepen.
  • Bieden de tochten voor ieder wat wils; of u nu wilt ontspannen of actief wilt meezeilen.
  • Heeft u geen zeilervaring nodig, de bemanning leert u graag de kneepjes van het zeilen
  • Kunt u kiezen uit maar liefst 16 verschillende vertrekhavens en is er altijd wel een haven bij u in de buurt.
  • Vindt u zeker het schip dat bij uw wensen past en bent u verzekerd van een onvergetelijk familieuitje waar uw familieleden nog lang over napraten.