Arrangementen en ideeën voor een familieuitje

Bekijk alle

Traditionele zeilschepen voor een dagtocht

Bekijk alle

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Vaargebieden ontdekken

Bekijk alle

Bezienswaardigheden voor een familieuitje

Bekijk alle

Familieuitje

Meer informatie over een uitje met de familie op een schip van NAUPAR

Onze schepen beschikken over een groot dek, een mooi dagverblijf, een ruime kombuis én comfortabele hutten waar u heerlijk kunt overnachten. Tijdens het zeilen betrekt de schipper uw familieleden actief bij het reilen en zeilen op het schip. Leuk, want deze zeilactiviteiten verbinden de groepsleden op een ontspannen manier met elkaar. Maar u kunt er ook voor kiezen om lekker te ontspannen: de hele dag op een zonnig plekje met elkaar of met een boek op het dek zitten, mag ook! 

Vaargebied

De schepen van NAUPAR zeilen al jarenlang over het IJsselmeer, het Markermeer, de Friese Meren en de Waddenzee. Tijdens uw familie-uitje zeilt u in overleg met de schipper naar de bestemming van uw keuze. En de mogelijkheden zijn eindeloos: u kunt bijvoorbeeld aanleggen bij de mooie historische stadjes rond het IJsselmeer, een leuk museum bezoeken, met de kinderen kastelen bouwen op het strand, voor anker gaan en barbecueën in een mooi natuurgebied, of droogvallen op de Wadden. Onze schippers kennen het vaargebied op hun duimpje en weten de mooiste plekjes voor u te vinden.

Cateringarrangementen

Alle schepen beschikken over een goed uitgeruste scheepskombuis, waar u gezamenlijk de maaltijden met uw familieleden kunt bereiden. Maar u kunt zich ook lekker laten verwennen en de catering laten verzorgen. Of zelfs een kok inhuren die voor u de maaltijden ter plekke bereidt. Heeft u geen tijd om zelf de boodschappen te doen? NAUPAR doet ze graag voor u en laat ze voor uw vertrek aan boord bezorgen. NAUPAR biedt verschillende all-inclusive en catering-arrangementen. U hoeft nergens meer aan te denken en stapt zo aan boord voor een zorgeloos familie-uitje. Vraag ons vooral naar de mogelijkheden.

De schepen van NAUPAR

NAUPAR beschikt over de grootste vloot bij HISWA aangesloten schepen. Met meer dan zestien verschillende vertrekhavens rondom o.a. het IJsselmeer, Markermeer en aan de Waddenzee, hoeven uw familieleden nooit ver te rijden! Waar u ook voor kiest; bij NAUPAR bent u verzekerd van een onvergetelijk familie-uitje. Uw familieleden zullen er nog lang over napraten.