Reunie

Oude herinneringen ophalen, vergeten momenten herleven. Tijd voor een reünie! Ontmoet oude vrienden, klasgenoten of verre familieleden. Aan boord van een zeilschip van NAUPAR vindt u een perfecte locatie voor uw reünie.

Klassenreünie, vriendenreünie of familiereünie

Wilt u een reünie organiseren voor uw vrienden, familie of de klas? Zo'n bijzonder moment komt nog beter tot zijn recht op een speciale locatie. Vaar een dagje of meerdere dagen uit voor een zeiltocht vol oude herinneringen en nieuwe verhalen.

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Meer informatie over familieuitjes

Reunie

Één of meerdere dagen

Met een vloot van ruim 100 schepen vind je bij NAUPAR altijd een schip naar wens voor uw reünie. Van dagtocht tot een meerdaagse reis, van lekker luxe genieten tot back to basic. Aan boord van de schepen met slaapaccommodatie vindt u hutten met comfortabele bedden, douches en toiletten.

101 locaties in 16 havenplaatsen

U kunt afvaren uit één van de 16 havens rondom het IJsselmeer en Markermeer. Wat dacht u bijvoorbeeld van Amsterdam, Lelystad, Monnickendam, Volendam, Enkhuizen, Hoorn of Stavoren. De route en de bestemming bepaalt u zelf, in overleg met de bemanning. Afhankelijk van de duur van de tocht, kunt u ervoor kiezen om een dagje op het IJsselmeer te varen en de ouderwetse havenstadjes te bezoeken of om bijvoorbeeld de Waddeneilanden en de Friese Meren te ontdekken.

Catering en entertainment maken het compleet

U kunt ervoor kiezen om van de cateringmogelijkkheden van NAUPAR gebruik te maken. Dan heeft u nergens meer omkijken naar. Natuurlijk kunt u ook zelf kokkerellen in de kombuis die van alle gemakken is voorzien. Ook entertainment zoals bijvoorbeeld gepaste live muziek voor in de avond kan verzorgd worden.

Havens in Nederland

Voorafgaand aan u reünie kunt u bepalen vanuit welke haven u vertrekt en aan welke havens u een bezoek wilt brengen aan. Mogelijke havens zijn onder andere Almere, Muider-/Almeerderzand, Amsterdam, Bataviahaven Lelystad, Den-Oever, Edam, Enkhuizen, Harderwijk, Harlingen, Hoorn, Kampen, Lemmer, Marken, Medemblik, Monnickendam, Muiden, Elburg, Makkum, Stavoren, Urk, Volendam, Workum, Terschelling, Texel, Schiermonnikoog, Ameland of bijvoorbeeld Vlieland.