Feestlocatie voor elk feest

Of het nu gaat om een verjaardag, een huwelijksfeest of een jubileum, bij NAUPAR vindt u de feestlocatie om van uw feest een ware happening te maken op het water. Aan boord van een traditioneel zeilschip wordt alles geregeld, van de catering tot de band. Wacht dus niet langer en vraag direct een offerte aan.

De ideale feestlocatie voor alle feesten op het water!

NAUPAR is met meer dan 80 authentieke zeilschepen de leidende partij in de charterbranche. Meer dan 35 jaar ervaring zorgt ervoor dat wij u de dag van uw leven kunnen bezorgen. U en uw gasten zullen er nog lang over napraten! Onze schepen zijn geschikt voor zowel kleine als grote groepen en er is genoeg keuze. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze stoere klipper? Of vindt u een luxe viersterren schip met prachtig interieur en stijlvolle bar een betere feestlocatie voor uw feest op het water?

Alle traditionele dagtochtschepen

Bekijk alle

Meer informatie over familieuitjes

Feesten op het water

Kom aan boord van onze partyboot!

Uiteraard geven we u graag alle informatie over NAUPAR, de schepen en de mogelijkheden om van een authentiek schip de ideale feestlocatie te maken. Hiervoor en voor het aanvragen van een offerte van een feestlocatie, kunt u contact opnemen via ons offerte aanvraagformulier. U hoort dan zo spoedig mogelijk van ons!