Feestlocatie in stijl

De viering van een belangrijke gebeurtenis vraagt om een locatie in stijl. De schepen van NAUPAR zijn een ideale feestlocatie die gegarandeerd voor een bijzondere sfeer zorgen. Vrienden, familie en kennissen; nodig iedereen uit. Onze schepen bieden ruimte aan wel 120 personen!

Door heel Nederland

Met een vloot van ruim 100 zeilschepen en 16 afvaarthavens, is er bij NAUPAR altijd wel een feestlocatie te vinden die bij u past én die bij u in de buurt is. Amsterdam, Monnickendam, Lelystad, Lemmer, Hoorn, Enkhuizen, Kampen… Waar stapt u aan boord? En misschien nog wel belangrijker: waar vaart u naar toe? NAUPAR helpt u aan een varende feestlocatie. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om in een haven naar keuze te blijven liggen.

Alle traditionele dagtochtschepen

Bekijk alle

Meer informatie over familieuitjes

Meer informatie over familieuitjes

Feestlocatie

Stilliggend of varend

U kunt ervoor kiezen om uw schip als feestlocatie stil te laten liggen in de haven. Zo geeft u uw gasten de mogelijkheid om zo nu en dan aan wal te gaan. Of de gelegenheid aan laatkomers of vroege vertrekkers om aan of van boord te komen wanneer hen dat uitkomt. Op die manier voegt u nóg meer ruimte aan uw unieke feestlocatie toe. Wilt u liever wel een stukje varen? Dat kan! Zet bijvoorbeeld koers richting een gezellige havenstad of waai een poosje uit op de Wadden.

Activiteiten

Een schip als feestlocatie is natuurlijk al behoorlijk uniek. Hoe vaak heeft u midden op het IJsselmeer een verjaardag, jubilea of andere feestelijke gelegenheid gevierd? Vanuit de verschillende afvaarthavens is het tevens mogelijk om uw feest te combineren met een activiteit aan wal. Denk bijvoorbeeld aan een bezoek aan het Zuiderzeemuseum, de Batavia Werf of de palingrokerij op Marken.

Catering en entertainment

Of u nu voor een compleet diner of enkele smakelijke borrelhapjes kiest; met de cateringarrangementen van NAUPAR vindt u altijd de verzorging die u wenst. Dat maakt deze bijzondere feestlocatie compleet! Van eenvoudige maaltijden tot culinaire hoogtepunten; u vraagt, wij serveren. Naast catering kan NAUPAR ook het entertainment voor u regelen. Wat dacht u van een accordeonist, DJ of zelfs een sigaarmaker? Alles kan aan boord van onze schepen.

Havens in Nederland

U huurt uw feestlocatie, ofwel het schip, in een van de verschillende havens. Denk bijvoorbeeld aan Almere, Muider-/Almeerderzand, Amsterdam, Lelystad, Den Oever, Edam, Enkhuizen, Harderwijk, Harlingen, Hoorn, Kampen, Lemmer, Marken, Medemblik, Monnickendam, Muiden, Elburg, Makkum, Urk, Volendam en Workum.