Een dag voor de familie

Wilt u er samen met uw familie eventjes tussenuit? Wat denkt u van een ontspannen vaartocht over het IJsselmeer, Waddenzee of naar Amsterdam. Een schip is namelijk een fantastische locatie om samen met de hele familie bijeen te komen. Samen zeilen, dineren, spelletjes spelen aan dek en gezellig bijkletsen. Er is van alles te doen. Laat u zich inspireren door onze video's.

Met de familie het water op

Aan boord van onze authentieke zeilschepen geniet u samen met uw familie van de rust van het water en van de interactie in de groep. Een prachtige combinatie. Het zeilen brengt u terug bij de dingen die er echt toe doen. Zeker weten dat iedereen aan het einde van de vaartocht zegt: "Dit zouden we vaker moeten doen!"

Alle traditionele dagtochtschepen

Bekijk alle

Familiedag

Familiedag op het IJsselmeer, de Waddenzee of op de Friese Meren

Tijdens de familiedag zeilt u naar een bestemming naar keuze. Onderweg helpt u actief mee aan boord of geniet u aan dek van het weer. Er is genoeg te doen én te zien; denk bijvoorbeeld aan het hijsen van de zeilen, de oneindige uitzichten en misschien ziet u zelfs wel een groepje zeehonden!

Zeilwedstrijd, Bataviawerf of Zuiderzeemuseum

Wie wint dit jaar de familiebokaal? Doe eens iets anders en vaar een échte zeilwedstrijd met uw familie. Of voelt u meer voor een zwerftocht langs de mooiste plekken rondom het IJsselmeer, de Waddenzee of de Friese Meren? Leuk voor de kids én voor u: breng bijvoorbeeld een bezoek aan het Zuiderzeemuseum, de Bataviawerf of aan kasteel Radboud in Medemblik. En dit is nog maar een greep uit de mogelijkheden!

Catering

Bereidt samen met de hele familie een heerlijke maaltijd in de scheepskombuis; dát is pas een leuke gezinsactiviteit! Ook een leuke optie: barbecueën op een drooggevallen wad in de Waddenzee. Laat u zich liever verwennen? Dat is ook geen probleem bij NAUPAR. De uitgebreide cateringarrangementen laten niets te wensen over.

101 locaties voor uw familiedag

Lemmer, Stavoren, Edam, Volendam, Monnickendam, Amsterdam, Enkhuizen... De schepen van NAUPAR hebben 16 verschillende thuishavens rondom het IJsselmeer en de Waddenzee. Volop keuze wat betreft de opstaphavens dus! Niet alleen zeilend maar ook stilliggend zijn de schepen van NAUPAR een perfecte locatie voor uw familiedag. Op die manier ervaart u de unieke ambiance en mogelijkheden van een zeilschip, maar kan het hele gezelschap zo nu en dan wel even van boord stappen. 

Gerelateerde pagina's

Zeilvakantie Holland
Zeilvakantie
Vakantie Waddenzee
Zeiltocht IJsselmeer
Familievakantie Holland
Varen Waddenzee