Een dag voor de familie

Wilt u er samen met uw familie eventjes tussenuit? Maak met uw hele familie een ontspannen vaartocht over het IJsselmeer, de Waddenzee of naar Amsterdam. Tijdens een tocht op een schip heeft u alle tijd voor elkaar en zoveel momenten om lekker bij te praten. U kunt mee helpen met zeilen of lekker ontspannen, muziek maken of spelletjes spelen aan dek. Er zijn zoveel mogelijkheden op een schip.

Met de familie het water op

Aan boord van onze comfortabele zeilschepen geniet u samen met uw familie van de rust van het water en de interactie in de groep. Een prachtige combinatie. Het zeilen brengt u terug bij de dingen die er echt toe doen. Zeker weten dat iedereen aan het einde van de vaartocht zegt: "Dit moeten we vaker doen!"

Alle traditionele dagtochtschepen

Bekijk alle

Meer informatie over familieuitjes

Familiedag

Familiedag op het IJsselmeer, de Waddenzee of de Friese Meren

Tijdens de familiedag zeilt u naar een bestemming naar keuze. Onderweg helpt u actief mee aan boord of geniet u aan dek van het weer. Er is genoeg te doen én te zien; denk bijvoorbeeld aan het hijsen van de zeilen, de oneindige uitzichten en misschien ziet u zelfs wel een groepje zeehonden!

Zeilwedstrijd, Bataviawerf of Zuiderzeemuseum

Wie wint dit jaar de familiebokaal? Doe eens iets anders en vaar een échte zeilwedstrijd met uw familie. Of voelt u meer voor een zwerftocht langs de mooiste plekken rondom het IJsselmeer, de Waddenzee of de Friese Meren? Leuk voor de kids én voor u: breng bijvoorbeeld een bezoek aan het Zuiderzeemuseum, de Bataviawerf of aan kasteel Radboud in Medemblik. En dit is nog maar een greep uit de mogelijkheden!

Catering tijdens uw familiedag

Bereidt samen met de hele familie een heerlijke maaltijd in de scheepskombuis; dát is pas een leuke gezinsactiviteit! Een andere leuke optie is barbecueën midden op het IJsselmeer. Laat u zich liever verwennen? Geen probleem! De uitgebreide cateringarrangementen bij NAUPAR laten niets te wensen over.

101 locaties voor uw familiedag

Lemmer, Stavoren, Edam, Volendam, Monnickendam, Amsterdam, Enkhuizen... De schepen van NAUPAR hebben 16 verschillende thuishavens rondom het IJsselmeer en de Waddenzee. U heeft volop keuze wat betreft de opstaphavens. Niet alleen zeilend, maar ook stilliggend zijn de schepen van NAUPAR een perfecte locatie voor uw familiedag. Op die manier ervaart u de unieke ambiance en mogelijkheden van een zeilschip, maar kan het hele gezelschap zo nu en dan wel even van boord stappen. 

Vraag vandaag nog een offerte aan

Bent u overtuigt? Vraag een offerte aan! De enthousiaste medewerkers van NAUPAR helpen u graag met het samenstellen van een mooie, unieke en onvergetelijke familiedag. Een tocht die u niet snel zult vergeten!