Weekend met de familie

Terwijl moeder gezellig bijkletst met oom Jan en tante Marga, staat vader als een stoere zeeman aan het stuur. Opa en oma genieten vanaf het dek van de prachtige vergezichten en de kinderen springen hand in hand het water in. Een familieweekend op het water, dat is wel eens wat anders dan de standaard zondagmiddagbrunch.

Voor de hele familie

Stap met de hele familie aan boord van een comfortabel zeilschip en geniet van elkaar, van het water en van de frisse buitenlucht. En met een beetje geluk laat ook het zonnetje zich van zijn beste kant zien! Het zeilschip brengt u daar waar u wilt zijn; kiest u voor een ontspannen tocht over het IJsselmeer, of spreekt de Waddenzee u meer aan? Waar u ook voor kiest, één ding is zeker: dit wordt een familieweekend om nooit te vergeten.

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor een weekendje weg

Bekijk alle

Familieweekend

Een familieweekend op een schip

Hoewel een schip wellicht niet als eerste in uw hoofd op komt, is dit wel degelijk een ideale locatie voor uw familieweekend. Gooi het roer eens – letterlijk! – om en verplaats u van de ‘zondagmiddagbrunch bij oma’ naar een groot zeilschip met ervaren bemanning! Hijs de zeilen, stippel de route uit en sta aan het roer. Of neem een duik in het water, slinger aan de touwen of volg een unieke touwknoopcursus! Doet u het liever wat rustiger aan? Zoek dan een lekker plekje op aan dek en geniet van het adembenemende uitzicht om u heen of lees een goed boek.

Mogelijkheden aan wal

Tijdens uw familieweekend op het water heeft u meer dan voldoende tijd om een gezellige havenstad aan te doen. Hoorn, Volendam, Lelystad of misschien zelfs Marken; het is maar net welke stad uw voorkeur heeft. Bezoek een museum, maak een rondwandeling mét gids, huur een fiets of ga de kroeg in… Uw familieweekend op het water kunt u volledig naar eigen wens invullen.

Vaargebieden en havens

Van het IJsselmeer en de Waddenzee, tot de Friese Meren, Kop van Overijssel en het altijd gezellige Amsterdam; tijdens uw familieweekend aan boord van een van onze schepen kunt u zelf bepalen welk vaargebied het gaat worden. En niet alleen de vaargebieden, maar ook de op- en afstaphaven mag u zelf kiezen. Bij NAUPAR heeft u keuze uit 16 afvaarthavens, verspreid over de verschillende vaargebieden. U vaart dus overal heen, waar u maar wilt!

Waarom een familieweekend bij NAUPAR?

NAUPAR heeft al ruim 40 jaar ervaring met het organiseren van unieke familieweekenden aan boord van authentieke schepen. Wij helpen u graag met het organiseren en plannen van dit weekend. Ook wat betreft het type schip zijn wij u graag van dienst; gaat u voor een luxe schip met boxspringbedden, of wilt u juist de back-to-basic ervaring opdoen en slaapt u in comfortabele stapelbedden?

Gerelateerde pagina's

Weekendje weg l Weekendje weg AmsterdamWeekendje weg Enkhuizen l Weekendje weg Hoorn l Weekendje weg met een groep l Weekendje weg met pasen l Weekendje weg Muiden l Weekendje weg Terschelling l Weekendje weg Texel l Weekend zeilen Holland l Weekend zeilen op het IJsselmeer l Vriendenweekend l Weekend boot huren l Zeilweekend I Droogvallen op de Waddenzee