Familievakantie op een schip

Zoekt u voor uw familievakantie Holland nog een bijzondere bestemming? Bekijk dan ons aanbod authentieke zeilschepen. Aan boord van een prachtig schip heeft iedereen geheid plezier! Zijn er fanatieke zeilers bij uw gezelschap dan mogen zij helpen bij het hijsen van de zeilen.

Eten met familie

De koks uit de familie vermaken zich vast in de goed uitgeruste kombuis en de levensgenieters hebben het overal naar hun zin. Geniet tijdens uw familievakantie Holland van het uitzicht op de omgeving en de rust op het water.

Traditionele zeilschepen met slaapaccommodatie

Bekijk alle

Top 3 vaargebieden

Familievakantie in Holland

Waar vaart u heen?

Waar vaart u tijdens uw familievakantie Holland naar toe? Zeilt u naar de Waddeneilanden om onderweg zeehonden te spotten of met het schip droog te vallen op het Wad? Of gaat u liever naar het IJsselmeer? Eigenlijk maakt de bestemming niet veel uit, het gaat vooral om de ervaring van het zeilen. En om samen met uw familie aan boord te zijn op een groots en gezellig zeilschip. Zo is uw familievakantie Holland zeker geslaagd!

Zonder zorgen op familievakantie Holland

Naast alle gezelligheid en plezier aan boord, kunt u aan wal gaan om in de mooiste plaatsen een leuke en interessante excursie te ondernemen. Of bezoek een prachtig natuurgebied dat alleen via het water bereikbaar is. Wilt u tijdens de zeiltocht en uitstapjes op het vaste land zorgeloos genieten? Zorg dan dat u voorafgaand aan uw familievakantie Holland bij NAUPAR een reisverzekering afsluit. U kunt ook door ons het busvervoer naar en van het schip laten verzorgen.

Zelf koken of liever uitbesteden?

Tijdens het varen een maaltijd bereiden is een hele opgave, want met flinke wind staan de aardappels schuin onder water! Natuurlijk kunt u ook wachten tot u de haven binnen vaart en eerst proosten op de geslaagde vaartocht. Op uw familievakantie Holland wordt het aan boord zelfs tijdens de afwas gezellig! Wilt u liever geen huishoudelijke bezigheden of zijn er weinig chefs aan boord, laat u dan verwennen en bestel catering bij NAUPAR. Het is tenslotte vakantie! Een echte kok komt aan boord en bereidt wat u wilt, van eenvoudige maaltijden tot uitgebreide viergangendiners.

Gerelateerde pagina's

Zeilvakantie Holland
Zeilvakantie
Vakantie Waddenzee
Zeiltocht IJsselmeer
Familiedag
Varen Waddenzee