Netwerkevent en zomerfeest op de Abel Tasman

Netwerkevent en zomerfeest op de Abel Tasman

Samen met bijna 100 andere jonge professionals op het gebied van (installatie)techniek, vastgoed en ICT een middag doorbrengen op een groot zeilschip. Hoe leuk is dat? En nuttig, want op het YOUNG TVVL-event ontmoet je vakgenoten waarmee je kennis kunt delen en je netwerk kunt vergroten. De leden van YOUNG TVVL, de ‘jongerentak’ van het platform voor mens en techniek TVVL, vormen samen een soort denktank voor professionals, om (online) samen te werken en hun kennis te delen en te vergroten. Daarnaast worden er jaarlijks meerdere events, congressen en cursussen georganiseerd. YOUNG TVVL doet dit specifiek voor de jongere garde. En deze keer stond het jaarlijkse zomerfeest in het teken van ‘energie voor de toekomst’.

Voortgestuwd door windenergie

Dan is het natuurlijk mooi én bijzonder als je zo’n event laat plaatsvinden op een locatie die zelf ook helemaal in het teken staat van duurzame energie. Vanuit dat idee was de keuze voor een schip snel gemaakt. Het werd de driemaster Abel Tasman, met genoeg ruimte voor een groot feest. Op de dag van het feest stond er een voldoende wind, dus op het schip werd 600 m2 zeil gehesen en daar gingen ze, het IJsselmeer op. Na het welkomstwoord zette de Abel Tasman koers richting het windmolenpark in de Noordoostpolder. Een van de leden van TVVL, die werkt bij 11Beaufort, kon de geïnteresseerde aanwezigen alles vertellen over dit windmolenpark. En dat is vrij veel, want er is nogal wat te zeggen over deze 86 turbines van 190 meter hoog. Wist jij bijvoorbeeld dat het windpark jaarlijks ongeveer 1,4 miljard kWh elektriciteit opwekt?

DJ en barbecue aan boord

Uiteraard is het niet alleen de bedoeling dat de jonge professionals hun kennis uitbreiden, maar ook dat ze plezier hebben en samen gave dingen doen. Om van deze geslaagde zeiltocht een echt feest te maken, was er ook een DJ aan boord die zorgde voor goede muziek en extra gezelligheid. Toen tegen half zeven ook de barbecue op het dek kwam, was het feest compleet. Goede muziek, lekker eten en leuk gezelschap, wat heeft een jonge professional nog meer nodig?

Ook een netwerkevent organiseren op een driemaster?

Bekijk het arrangement ‘Zeilen door het windmolenpark’, vraag vrijblijvend een offerte aan of neem tijdens kantooruren contact op met een van onze medewerkers. Zij vertellen je graag meer over alle mogelijkheden op een traditioneel zeilschip.

Meer lezen?

Origineel uitstapje met collega’sMet deze tips wordt bedrijfsuitje een succes I Maak het bedrijfsuitje nog leuker met sportieve activiteitenGoed voor teambuilding I Willem Barentsz BBQ op Markermeer I Abel Tasman zeiluitje met biologisch diner I 'Loveboat' Summertime I Jubileumfeest op de Stedemaeght I Duurzaam uitje