Altijd een unieke groepsaccommodatie dichtbij met een traditioneel zeilschip

groepsaccommodatie

Wilt u een evenement bezoeken of heeft u iets te vieren maar kunt u geen accommodatie vinden voor uw weekendje weg met collega's, vrienden of familie? Boek een traditionele klipper, barkentijn of schoener als groepsaccommodatie. Zo kunt u het evenement, een trouwerij, leuke activiteit of het avondje uit in de havenplaats van uw keuze, combineren met een sfeervolle accommodatie dichtbij. En, als u besluit niet uit te varen, ontvangt u nog een leuke korting op de scheepshuur ook. Zo slaat u meerdere vliegen in een klap. 

Comfortabele en sfeervolle groepsaccommodatie

Een schip is de leukste groepsaccommodatie om samen te komen met een groep. De havens liggen vaak midden in het centrum en er is altijd wel parkeergelegenheid of OV in de buurt. De schepen beschikken over een ruim dek met voldoende zitplaatsen en ze bieden naast de comfortabele hutten en sanitair, ook een sfeervolle salon en een goed uitgeruste scheepskeuken met biertap en eventueel een BBQ als u samen wilt koken of aan boord wilt eten. En u krijgt er nog eens een prachtig uitzicht en mooie zonsondergang bij.  

Havens rond vaargebieden

De schepen van NAUPAR varen op de Waddenzee, het IJsselmeer/Markermeer, de Friese meren en in de IJssel Delta. Maar rond deze vaargebieden, liggen voldoende sfeervolle havens waar u met een groep kunt samenkomen. 

Voor elke gelegenheid

Een ontspannen weekendje weg, een verrassend vrijgezelfeest, een spetterend jubileumfeest of een gezellig uitje met de sportvereniging; NAUPAR helpt iedere groep aan een passend schip. De schepen bieden voornamelijk plek aan groepen vanaf 15 personen en zijn daarmee de ideale locatie voor onder andere scholen, bedrijven of een familiebijeenkomst.

Wilt u een schip huren als groepsaccommodatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem direct contact op met een van onze medewerkers, zij vertellen je graag over de vele mogelijkheden op onze schepen.