Rondom het IJsselmeer altijd een groepsaccommodatie met NAUPAR

NAUPAR biedt haar schepen het gehele jaar door in de verschillende havensteden rondom de Nederlandse binnenwateren aan als groepsaccommodatie. Hiermee is NAUPAR één van de weinige aanbieders van groepsaccommodaties rondom het IJsselmeer. Een ontspannen weekendje weg, een verrassend vrijgezellenfeest, een spetterend jubileumfeest of een gezellig uitje met de sportvereniging; voor iedere gelegenheid kan er op een schip verbleven worden.

Schepen als groepsaccommodatie door heel Nederland

De schepen van NAUPAR varen op het Waddenzee, IJsselmeer en Markermeer. Maar ook voor de overige Nederlandse binnenwateren zijn de schepen goed geschikt. Van Leeuwarden tot Amsterdam; door het hele land zijn de schepen als groepsaccommodatie te huur. Varend of stilliggend op de mooiste plekken van Nederland, biedt het schip een prachtig uitzicht.

Varende groepsaccommodatie

De schepen van NAUPAR zijn in principe net een varend vakantiehuis. Aan boord kan men met zijn allen samenkomen, overnachten in één van de vele hutten en een lekkere maaltijd bereiden in de kombuis. Het schip biedt een verrassende ruimte met een sfeervolle inrichting, een bar of zelfs een open haard aan boord.

Voor elke gelegenheid

Een ontspannen weekendje weg, een verrassend vrijgezelfeest, een spetterend jubileumfeest of een gezellig uitje met de sportvereniging; NAUPAR helpt iedere groep aan een passend schip. De schepenbieden voornamelijk plek aan groepen vanaf 15 personen en zijn daarmee de ideale locatie voor onder andere scholen.

NAUPAR bij evenementen

Ook bij verschillende evenementen biedt NAUPAR haar schepen als groepsaccommodatie aan. Onder andere bij Oerol, het EK/WK Splash en de NK Veldloop voor gemeenteambtenaren heeft NAUPAR gasten aan boord ontvangen.