Klantverhaal I Herenclub vaart met Grietje naar Volendamse kermis

Herenclub op de Grietje

Al ruim tien jaar gaat een groep van voornamelijk ondernemers uit Maasbracht jaarlijks een weekendje weg. Deze keer zeilde de herenclub met het schip de Grietje van Enkhuizen naar Volendam om daar de jaarlijkse kermis te bezoeken. Het beviel ze zo goed dat ze voor de volgende kermis het schip én de aanlegplaats in de haven alweer gereserveerd hebben.

Ondernemers met een hart voor de binnenvaart

Een groep van 34 mannen, de meeste ondernemer en bijna allemaal werkzaam in de binnenvaart, scheepte in op de Grietje van schipper Kim. Het doel: een gezellig samenzijn aan boord van het schip en ondertussen vervoerd worden naar Volendam. Bovendien een prettige plek om te overnachten, in de wetenschap dat het wel eens laat kon worden. “We treffen elkaar met regelmaat in een café in ons dorp,” vertelt David Fijneman, “en één keer per jaar gaan we er een weekend met z’n allen op uit.”

Kermis in Volendam

De jaarlijkse kermis in Volendam is het ultieme uitje voor de heren. Gezelligheid ten top en volop vermaak. “Volendam is in die dagen niet te vergelijken met de rest van het jaar. We komen er graag en volgens de bediening zijn we graag geziene gasten,” aldus David.

Zelfde schip, zelfde schipper

Het is ze zo goed bevallen dat ze direct na het weekend gereserveerd hebben voor de volgende kermis. En weer op de Grietje, want die heeft ruime slaapplekken voor grote kerels. Bovendien is de service en beleving van schippers Kim en Rianne uitstekend bevallen. “We willen zeker weten dat we er voor volgend jaar op tijd bij zijn, dus hebben we Kim zelfs de havenmeester van Volendam al laten bellen om een ligplaats te reserveren.”   

Wilt u ook met een groep een evenement bezoeken?

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem direct contact op met een van onze medewerkers. Zij informeren u graag over de vele mogelijkheden voor een geslaagd uitje aan boord van een van onze schepen.