5 Instagrammable plekken in Amsterdam

Blog Instagramable Amsterdam

Pittoreske grachten, een hippe culturele scene, verschillende leuke musea, bars, rooftops, restaurants. Amsterdam is zo fotogeniek. En het leuke is dat alles gemakkelijk te voet te bereiken is. Wij zetten de 5 beste "#instagrammable" fotoplekken in Amsterdam voor u op een rij. Wedden dat het een leuke dag wordt?

1.    I amsterdam

De eerste spot die u niet mag missen is het populaire I amsterdam bord, u moet er alleen even naar zoeken. Sinds 03.12.2018 is het verhuisd en niet meer bij Rijksmuseum te vinden. Volgens de laatste berichten staan de "I amsterdam" letters op Schiphol en reist een andere versie nu door de Amsterdam. Als dat geen leuke manier is om uw wandeling door Amsterdam mee te beginnen.

2.    A’Dam Lookout

Bent u een durfal? Dan mag het uitkijkplatform de A'Dam Lookout niet op uw instagrammable lijstje ontbreken. U swingt 100 meter boven de stad terwijl u kunt genieten van het beste panoramische uitzicht. En het levert natuurlijk een waanzinnige foto op. Wie durft?

3.    De Pijp aan de Govert Flinckstraat

Een andere waanzinnige en zeer populaire plek is in de Pijp aan de Govert Flinckstraat. Daar vindt u de muurschildering "DON'T EVER FADE AWAY". Heel populair op Instagram. Loopt u iets verder in de Pijp dan staat daar een bankje met een andere populaire muurschildering "WAKE ME UP WHEN I'M FAMOUS". Time to shoot some amazing pictures!

4.    Een foto voor de grachtenpanden

Deze foto mag niet ontbreken tijdens uw bezoek aan Amsterdam. Een foto op een brug of voor de grachtenpanden. Eigenlijk is er niet een plek het beste. Alle grachten zijn fotogeniek. Maar als we er dan toch een mogen noemen, ga naar de Prinsengracht. Koop een donut, bosje tulpen of een donut met Amsterdamse vlag en maak een selfie voor deze mooie gracht. 

5.    Amsterdammertje 

Last but not least, een "Amsterdammertje" is zo typisch Amsterdam en mag ook niet in uw collectie ontbreken. Dit paaltje emt drie kruisen is op elke hoek in Amsterdam te vinden en Iedereen ziet meteen waar u geweest bent. Dus ga op zoek naar het perfecte "Amsterdammertje" voor uw Instagram foto. Have fun en vergeet niet uw leukste foto met ons te delen door de foto te taggen met @naupar.

Meer informatie over een zeiltocht naar Amsterdam?

Heeft u de smaak te pakken en enorme zin gekregen om unieke foto's te maken op een van onze schepen of in Amsterdam? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met een van onze medewerkers, zij helpen u graag met uw reisplanning!