Last minute uw zakelijke event regelen? NAUPAR biedt helpende hand!

Lelystad, 13 juli 2017 – NAUPAR ontdekt een nieuwe trend: last minute personeelsuitjes. "Het is opvallend dat zakelijke evenementen steeds vaker op het laatste moment worden geboekt”, licht Pouwel Slurink, directeur van NAUPAR, toe. "Gezien onze ervaring biedt NAUPAR graag de helpende hand. We werken snel en hebben korte lijnen met exclusieve schepen en andere externe partijen. Zo is het voor bedrijven mogelijk om last minute nog een vaartocht te boeken.”

 

Last minute personeelsuitjes

Indien nodig regelt NAUPAR last minute nog een personeelsuitje. "En dat is belangrijk”, licht Pouwel Slurink toe. "Zo laten ondernemers aan het personeel zien dat ze gewaardeerd worden en op die manier wordt loyaliteit en een sterkere band gecreëerd.” Actief meezeilen of genieten van het weidse uitzicht, het is maar net wat men wil. "Men stapt aan boord van een authentiek zeilschip, de zeilen worden gehesen en het schip vaart de haven uit. Ook wat betreft de te varen route en de duur van de vaartocht hebben bedrijven zeker inspraak. De ene keer varen we een ochtend of middag, de andere keer zijn we twee hele dagen op pad”, aldus Pouwel Slurink.

 

Tot in de puntjes verzorgd

Barbecueën bij zonsondergang, een borrel op het IJsselmeer of midden op het water een workshop cocktails maken… De personeelsuitjes van NAUPAR worden tot in de puntjes verzorgd. "De ervaring leert dat het door veel ondernemers op prijs wordt gesteld als wij het werk doen”, vertelt Pouwel Slurink. "Van het regelen van de catering en het entertainment tot het bepalen van de activiteiten en tussenstops; NAUPAR kan alles tot in de puntjes verzorgen.”

 

De reden voor een personeelsuitje

Het belang van personeelsuitjes wordt met de dag duidelijker. "Veel bedrijven laten hun waardering voor hun medewerkers merken door middel van een personeelsuitje en dat blijkt ook zeker de juiste methode. Collega"s komen samen, heffen het glas en leren elkaar op een andere manier kennen. Zo komt men dichter bij elkaar en dat komt het bedrijf alleen maar ten goede.”

 

Boek uw last minute personeelsuitje bij NAUPAR

Benieuwd naar de personeelsuitjes van NAUPAR? Neem contact op met de medewerkers.