Ervaar met een kleine groep de luxe van een groot schip, voor een aantrekkelijke prijs

Wilt u binnenkort een weekendje weg met een kleine groep? Voor een aantrekkelijke prijs kunnen kleinere groepen (vanaf 12 personen) ook meevaren op de grotere schepen van NAUPAR. Zo genieten u en uw gezelschap van een ruim en comfortabel schip met meer privacy voor een aantrekkelijke prijs.

Ervaar de luxe en comfort van een groot schip

Een kleinere groep betekent niet automatisch een kleiner schip. Wanneer u het comfortabeler wilt hebben kunt u kiezen voor een ruimer schip zoals de populaire de AmbianceAlliantieAuwe Neel of Linde. De voordelen daarvan zijn o.a. dat er maximaal twee personen per hut geboekt worden. Daarnaast geldt bij deze schepen dat douches en wc’s met minder mensen gedeeld worden. Kortom: meer ruimte en privacy per persoon.

En wilt u uw weekendtocht helemaal perfect maken? Kies dan voor een deluxe cateringarrangement met de heerlijkste gerechten voor lunch en diner. Zo kunt u, samen met uw familie, vrienden of collega’s, compleet verzorgd een paar dagen weg.

Ontdek het IJsselmeer of de Waddenzee

Meer dan alleen varen; dát is een weekend weg met NAUPAR. U kunt deze weekenden wat betreft activiteiten, entertainment en catering volledig naar eigen wens invullen. Zeil op het IJsselmeer en leg aan bij een van de vele havenstadjes zoals Enkhuizen of Hoorn. Of vaar naar Terschelling en ontdek het eiland. Ook droogvallen op de Wadden behoort tot de avontuurlijke mogelijkheden.

Bij bijna alle schepen van NAUPAR is dit ‘extra comfort’ te boeken. Meer weten over de mogelijkheden voor een kleine groep op een groot schip? De medewerkers van NAUPAR adviseren u graag.